Pređi na glavni sadržaj

Rušenje barijera: Beograd domaćin prvog događaja o internim komunikacijama na Balkanu!

3. maj 2023.
·1 minuta za čitanje

Godinama unazad sve više pričamo o važnosti komunikacije sa zaposlenima i kako je ona jedan od ključnih faktora koji utiče na uspehe biznisa i brendova. Iz ovog razloga vreme je da otvorimo ovu temu javno.

23. maja na gradskom splavu Lasta u Beogradu održava se topIC_talks, prvi događaj na našim prostorima čija će glavna tema biti interne komunikacije. Ovaj događaj okupiće sve koji rade sa internim komunikacijama – komunikatore, PR-ovce, marketare, HR-ovce, EB i EX eksperte iz raznih kompanija, ali i agencije.

“Interne komunikacije su u povoju, pa čak i u zaletu kod nas na tržištu. Kompanijama i internim komunikatorima je zaista potrebna podrška. Iz ovog razloga smo osnovali topIC, da izgradimo i ojačamo sektor internih komunikacija na Balkanu. Ovaj događaj je važan korak ka tom cilju. Prva stvar je da se konačno svi upoznamo, jer do sada na našim prostorima nije postojao događaj koji se bavio ovom temom. Želimo da razmenimo iskustva, znanja i prakse, a ono najvažnije, da sagledamo gde smo kao struka. U tome će nam pomoći rezultati prvog istraživanja stanja internih komunikacija na našem tržištu. Saznaćemo koji su trendovi, izazovi i problemi sa kojima se tržište susreće, kao i da zajedno definišemo fokuse za dalji razvoj naše struke” – rekla je Tijana Bejatović, organizator događaja i osnivačica i Business Communication Strategist @ topIC.

Ovaj događaj stavlja važnu temu pod reflektore biznis zajednice, zato ćete na događaju imati priliku da čujete Ivanu Eror Bauk iz Delhaize Srbija, Marka Milankovića iz Nelt Grupe, Sanju Tomić iz A1, Ivanu Jandu iz United Cloud-a i mnoge druge učesnike.

Na našem tržištu svakodnevno raste potreba za internim komunikatorima, jer kompanije shvataju koliko je komunikacija sa zaposlenima važna za uspeh njihovog biznisa. Ovaj događaj i sve aktivnosti koje će topIC_community realizovati u budućnosti rade za jedan cilj – da kompanije i komunikatori pojačaju svoju ekspertizu u ovoj oblasti, unaprede komunikaciju sa zaposlenima i izvuku maksimum za svoje biznise.

Sve informacije o događaju i učesnicima, kao i načinu na koji možete zauzeti svoje mesto na događaju pronađite na sajtu www.topic.rs.

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiAna Stevanović: Promena je neizbežna, ali sami biramo u šta ćemo se promeniti

Ana Stevanović, osnivačica i direktorka Stevanovic Consulting GmbH, i autor knjige “Početnik sa crnim pojasom”, bila je jedini govornik poreklom iz Srbije na Šestoj konferenciji HR Experience, održanoj 30. maja u Beogradu u organizaciji Infostuda.   Ana je svoj put nakon završenih studija stomatologije i mastera iz menadžmenta u zdravstvu, pronašla u Švajcarskoj na polju edukacije i […]

NovostiŠta to radi zaposlene: Istraživanje humanitarnog karaktera

Osiguranik, Rezilient, Infostud i Tim Centar ponovo, sad već tradicionalno, udružili su snage kako bi prikupili relevantne podatke o benefitima i wellbeing podršci zaposlenih u Srbiji. Naš cilj je da kroz „unakrsno ispitivanje“ zaposlenih iz različitih industrija sa jedne strane i HR menadžera/top menadžmenta/vlasnika kompanija sa druge strane, pružimo tačne informacije sa terena. Istraživanje pod […]

NovostiBeti Tsan Pelemiš: Promena nije faza koju moramo da izdržimo, ona je suština napretka

Na Šestoj konferenciji HR Experience, koja je u organizaciji Infostuda održana 30. maja u Beogradu, prvi govornik je bila Beti Pelemiš, direktorka akvizicije talenata u Linkedin-u. Kroz predavanje o upravljanju transformacijom, govorila je o svom iskustvu u tri poznate svetske kompanije, naglasivši važnost ljudskog aspekta promena. U razumevanju ljudske strane promene, treba imati na umu da promena […]

NovostiInfostud i SAM organizovali radionicu sa svetskim HR ekspertom Sirilom Kortlevenom

Infostud i Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovali su 31. maja radionicu sa svetski priznatom HR ekspertom, Sirilom Kortlevenom. Ovaj događaj je okupio brojne profesionalce i menadžere, željne da nauče više o inovativnim pristupima i alatima za rešavanje HR izazova. Siril Kortleven, koji je prethodnog dana bio jedan od vodećih predavača na 6. po redu HR […]