Pređi na glavni sadržaj

Rušenje barijera: Beograd domaćin prvog događaja o internim komunikacijama na Balkanu!

Godinama unazad sve više pričamo o važnosti komunikacije sa zaposlenima i kako je ona jedan od ključnih faktora koji utiče na uspehe biznisa i brendova. Iz ovog razloga vreme je da otvorimo ovu temu javno.

23. maja na gradskom splavu Lasta u Beogradu održava se topIC_talks, prvi događaj na našim prostorima čija će glavna tema biti interne komunikacije. Ovaj događaj okupiće sve koji rade sa internim komunikacijama – komunikatore, PR-ovce, marketare, HR-ovce, EB i EX eksperte iz raznih kompanija, ali i agencije.

“Interne komunikacije su u povoju, pa čak i u zaletu kod nas na tržištu. Kompanijama i internim komunikatorima je zaista potrebna podrška. Iz ovog razloga smo osnovali topIC, da izgradimo i ojačamo sektor internih komunikacija na Balkanu. Ovaj događaj je važan korak ka tom cilju. Prva stvar je da se konačno svi upoznamo, jer do sada na našim prostorima nije postojao događaj koji se bavio ovom temom. Želimo da razmenimo iskustva, znanja i prakse, a ono najvažnije, da sagledamo gde smo kao struka. U tome će nam pomoći rezultati prvog istraživanja stanja internih komunikacija na našem tržištu. Saznaćemo koji su trendovi, izazovi i problemi sa kojima se tržište susreće, kao i da zajedno definišemo fokuse za dalji razvoj naše struke” – rekla je Tijana Bejatović, organizator događaja i osnivačica i Business Communication Strategist @ topIC.

Ovaj događaj stavlja važnu temu pod reflektore biznis zajednice, zato ćete na događaju imati priliku da čujete Ivanu Eror Bauk iz Delhaize Srbija, Marka Milankovića iz Nelt Grupe, Sanju Tomić iz A1, Ivanu Jandu iz United Cloud-a i mnoge druge učesnike.

Na našem tržištu svakodnevno raste potreba za internim komunikatorima, jer kompanije shvataju koliko je komunikacija sa zaposlenima važna za uspeh njihovog biznisa. Ovaj događaj i sve aktivnosti koje će topIC_community realizovati u budućnosti rade za jedan cilj – da kompanije i komunikatori pojačaju svoju ekspertizu u ovoj oblasti, unaprede komunikaciju sa zaposlenima i izvuku maksimum za svoje biznise.

Sve informacije o događaju i učesnicima, kao i načinu na koji možete zauzeti svoje mesto na događaju pronađite na sajtu www.topic.rs.

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiKo je Hegel u vašoj firmi?

Blizu moje kuće postoji visoka, tipična novobeogradska zgrada čiji stanari su uložili mnogo truda da naprave lep ulaz i dvorište. U prizemlju je deo sa stolom i stolicama, na raspolaganju je mini biblioteka i društvene igre, za praznike je u ulazu okićena jelka, zgrada se svake srede čisti…. Jednom prilikom, upravnik te zgrade se ispred […]

NovostiLacinai: Komunikacijom do inspiracije ili infekcije

Svaka priča ima svoje heroje, pa su takvi heroji lideri koji svojom empatijom, energijom i jasnoćom predvode svoje timove, rekao je komunikacioni ekspert iz Švedske Antoni Lacinai na petoj konferenciji HR Experience održanoj u maju u organizaciji Infostuda u Beogradu. Antoni Lacinai je deo detinjstva proveo u Srbiji, i stoga je pozvao i svoju majku […]

NovostiU kojim slučajevima zaposleni prima naknadu zarade

Pravo na naknadu zarade regulisano je članovima 114-117. Zakona o radu. Zakon o radu određuje da naknada zarade pripada zaposlenom u sledećim slučajevima: 1) Odsustvo sa rada na dan praznika koji je neradni dan 2) Godišnji odmor 3) Plaćeno odsustvo 4) Vojna vežba i odazivanje na poziv drugog državnog organa 5) Bolovanje 6) Prekid rada, […]

NovostiTržište rada u Srbiji: Izazovi i mogućnosti za poslodavce

U utorak, 16. maja, u Beogradu je održan radni doručak u organizaciji Srpske Asocijacije Menadžera koji je okupio zainteresovane menadžere i preduzetnike. Diskusija je fokusirana na stanje na tržištu rada u Srbiji, deficit radne snage i privrednu neizvesnost. Na događaju su prisustvovali i Jelena Bajčetić, direktorka prodaje u Infostudu i Darko Burčul, marketing menadžer u […]