Pređi na glavni sadržaj

Rušenje barijera: Beograd domaćin prvog događaja o internim komunikacijama na Balkanu!

3. maj 2023.
·1 minuta za čitanje

Godinama unazad sve više pričamo o važnosti komunikacije sa zaposlenima i kako je ona jedan od ključnih faktora koji utiče na uspehe biznisa i brendova. Iz ovog razloga vreme je da otvorimo ovu temu javno.

23. maja na gradskom splavu Lasta u Beogradu održava se topIC_talks, prvi događaj na našim prostorima čija će glavna tema biti interne komunikacije. Ovaj događaj okupiće sve koji rade sa internim komunikacijama – komunikatore, PR-ovce, marketare, HR-ovce, EB i EX eksperte iz raznih kompanija, ali i agencije.

“Interne komunikacije su u povoju, pa čak i u zaletu kod nas na tržištu. Kompanijama i internim komunikatorima je zaista potrebna podrška. Iz ovog razloga smo osnovali topIC, da izgradimo i ojačamo sektor internih komunikacija na Balkanu. Ovaj događaj je važan korak ka tom cilju. Prva stvar je da se konačno svi upoznamo, jer do sada na našim prostorima nije postojao događaj koji se bavio ovom temom. Želimo da razmenimo iskustva, znanja i prakse, a ono najvažnije, da sagledamo gde smo kao struka. U tome će nam pomoći rezultati prvog istraživanja stanja internih komunikacija na našem tržištu. Saznaćemo koji su trendovi, izazovi i problemi sa kojima se tržište susreće, kao i da zajedno definišemo fokuse za dalji razvoj naše struke” – rekla je Tijana Bejatović, organizator događaja i osnivačica i Business Communication Strategist @ topIC.

Ovaj događaj stavlja važnu temu pod reflektore biznis zajednice, zato ćete na događaju imati priliku da čujete Ivanu Eror Bauk iz Delhaize Srbija, Marka Milankovića iz Nelt Grupe, Sanju Tomić iz A1, Ivanu Jandu iz United Cloud-a i mnoge druge učesnike.

Na našem tržištu svakodnevno raste potreba za internim komunikatorima, jer kompanije shvataju koliko je komunikacija sa zaposlenima važna za uspeh njihovog biznisa. Ovaj događaj i sve aktivnosti koje će topIC_community realizovati u budućnosti rade za jedan cilj – da kompanije i komunikatori pojačaju svoju ekspertizu u ovoj oblasti, unaprede komunikaciju sa zaposlenima i izvuku maksimum za svoje biznise.

Sve informacije o događaju i učesnicima, kao i načinu na koji možete zauzeti svoje mesto na događaju pronađite na sajtu www.topic.rs.

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiKako pronaći idealne kandidate za vaš tim? – Branislava Subotin na Jesenjem Vivaldi Forumu

Između 20. i 22. septembra 2023. godine, održan je ovogodišnji Jesenji Vivaldi forum pod temom “See Opportunity in People” na Mokroj Gori. Ovaj događaj okupio je velika imena iz sveta ljudskih resursa, ali i sve one koji vode brigu o ljudima, bez obzira da li su to uspešni pojedinci iz korporativnog ili preduzetničkog sveta, kao […]

NovostiStručnjaci iz Produkt industrije o razvoju ljudi na Roadmaps konferenciji

Učenje i razvoj stručnjaka u oblasti razvoja proizvoda glavna su tema panel diskusije na ovogodišnjoj Roadmaps konferenciji. Na ovom panelu, istaknuti stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa i razvoja proizvoda će razgovarati o procesu zapošljavanja, uvodjenju i rastu zaposlenih u produkt ulogama, definisanju razlika u iskustvu i mogućnostima za napredovanje u karijeri. Panelisti ovogodišnje konferencije su […]

NovostiImamo rezultate najvećeg istraživanja o benefitima zaposlenih

Da li želite da znate šta to radi zaposlene? Ovo može biti pitanje od milion dolara ili minsko polje za top i HR menadžere, ukoliko nemaju dobar uvid u postojeće stanje i ne vide trendove za naredni period. Zato su drugu godinu zaredom  Osiguranik, Rezilient, Tim centar i Infostud, sproveli veliko istraživanje na temu benefita i […]

NovostiProfesionalno oboljenje i povreda na radu

Profesionalno oboljenje se najčešće pominje zajedno sa povredom na radu, jer se u oba slučaja radi o poremećajima u zdravlju koji nastaju kao posledica okolnosti koje postoje na radnom mestu. Kada govorimo o razlikama, pored evidentnog, a to je da s jedne strane imamo povredu, a s druge oboljenje, razlika je u načinu nastanka. Identično […]