Pređi na glavni sadržaj

Kojih 5 HR praksi će se predstaviti i takmičiti za najbolju?

Konferencija HR Experience promoviše i predstavlja trendove iz ljudskih resursa, kao i uspešne HR priče i prakse zarad unapređenja ovog sektora, a time i poslovanja uopšte.

U organizaciji Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding održaće se jubilarni 5. put za redom 18. maja u Beogradu. Podsećanja radi, prvi HR Experience organizovan je 2018. godine sa istim ciljem kao i danas, a to je promovisanje znanja i razmena iskustva u domenu ljudskih resursa.

Zbog dinamike i takmičarskog karaktera “Uspešne HR priče” su najinteresantniji deo programa konferencije. Ovaj projekat promoviše i nagrađuje pozitivne primere iz domena ljudskih resursa i daje jedinstven uvid u inovativne domaće HR prakse koje utiču na razmenu znanja.

I ove godine rekordan broj prijava

Kriterijumi na osnovu kojih se ocenjuju prijavljene prakse ogledaju se u kontekstu projekta, važnosti problema kojim se projekat bavi, inovativnosti i benefitima sprovedenog projekta u korist organizacije i zaposlenih.

Malo veći broj prijava u odnosu na prošlogodišnji konkurs tačnije 53 HR priče zadale su težak zadatak stručnom žiriju u sastavu: Aleksandra Dutina, Biljana Rakić, Ivanka Novaković, Jelena Falchi, Ivan Marković i Marko Vidović.

Na bini “rame uz rame” sa HR inovatorima biće i prezenteri sledećih HR priča koje su po oceni žirija ušle u TOP5:

– „Još jedan život“ – Mikroelektronika doo
– „Merenje indeksa organizacionog zdravlja“ – Nelt
– „Skaliranje tima: od 0 do 1000 zaposlenih za 9 meseci“ – Luxoft
– „Top Achievers club“ – Telesign
– „Funkcionalne akademije/Functional Labs“ – Atlantic Grupa

Uživo glasanje i izbor za najbolju

Nakon svake prezentacije publika će ocenjivati priču i na taj način izabrati pobedničku!

Sa druge strane, stručni žiri će odlučiti i uručiti nagradu za NAJBOLJU EMPLOYER BRANDING praksu 2023.

HR Experience okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici usredsređuju na aktuelnosti iz oblasti zapošljavanja, ali i na razmenu praktičnih znanja i iskustava. Kroz predavanja i diskusije, prisutni se upoznaju sa strategijama i idejama kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata i zaposlenih.

Detaljan program konferencije i način kupovine kotizacija pogledajte na sajtu www.hrexperience.rs.

Vidimo se!

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

Uspešne HR pričeOTVORENE PRIJAVE ZA USPEŠNE HR PRIČE 2023 – PRIJAVITE SVOJU!

O HR Experience konferenciji Konferencija HR Experience ima za cilj unapređenje HR sektora u Srbiji putem predstavljanja uspešnih HR priča i aktuelnih trendova. Organizuje se jubilarni 5. put za redom 18. maja u Beogradu, i to u organizaciji Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding. Konferencija okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji […]

Uspešne HR priče„Granice su samo u našim glavama” Kako je A1 realizovao projekat zapošljavanja osoba sa invaliditetom

Vladimir Milenković HR partner u A1 kompaniji, nam govori o Limitless projektu, kroz koji su započeli podršku zapošljavanju osetljivih i teže zaposlivih grupa društva. „Kroz projekat zapošljavanja 5 novih koleginica i kolega širom Srbije u okviru našeg Telesales tima, bili smo motivisani željom da osobe s invaliditetom podržimo u njihovom osnaživanju, unapređenju kvaliteta života i […]

Uspešne HR pričeMercator S napravio program M HUB koji podržava talente u kompaniji

Kompanija Mercator S osmislila je M HUB talent program namenjen talentima u toj kompaniji. Program pripada oblasti talent menadžmenta i započet je u februaru 2021. godine, a prvi ciklus je završen u martu ove godine. – Prvi put smo pokrenuli talent program na ovaj način i pokazalo se da je bilo veoma uspešno, stoga drugi […]

Uspešne HR pričeOTP Banka: Rotacijom do ambasadora promena i do uspeha

Program “Rotacijom do uspeha” OTP banke Srbija koji govori o odličnom pristupu integraciji dve kompanije sa dve poslovne kulture i dva poslovna modela, predstavljen je među najuspešnijim HR pričama na ovogodišnjoj konferenciji HR Experience koja je održana krajem maja u organizaciji Poslovi Infostud. Od 2019 do 2021. godine OTP banka i Vojvođanska banka su prolazile […]