Pređi na glavni sadržaj

Kojih 5 HR praksi će se predstaviti i takmičiti za najbolju?

21. april 2023.
·1 minuta za čitanje

Konferencija HR Experience promoviše i predstavlja trendove iz ljudskih resursa, kao i uspešne HR priče i prakse zarad unapređenja ovog sektora, a time i poslovanja uopšte.

U organizaciji Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding održaće se jubilarni 5. put za redom 18. maja u Beogradu. Podsećanja radi, prvi HR Experience organizovan je 2018. godine sa istim ciljem kao i danas, a to je promovisanje znanja i razmena iskustva u domenu ljudskih resursa.

Zbog dinamike i takmičarskog karaktera “Uspešne HR priče” su najinteresantniji deo programa konferencije. Ovaj projekat promoviše i nagrađuje pozitivne primere iz domena ljudskih resursa i daje jedinstven uvid u inovativne domaće HR prakse koje utiču na razmenu znanja.

I ove godine rekordan broj prijava

Kriterijumi na osnovu kojih se ocenjuju prijavljene prakse ogledaju se u kontekstu projekta, važnosti problema kojim se projekat bavi, inovativnosti i benefitima sprovedenog projekta u korist organizacije i zaposlenih.

Malo veći broj prijava u odnosu na prošlogodišnji konkurs tačnije 53 HR priče zadale su težak zadatak stručnom žiriju u sastavu: Aleksandra Dutina, Biljana Rakić, Ivanka Novaković, Jelena Falchi, Ivan Marković i Marko Vidović.

Na bini “rame uz rame” sa HR inovatorima biće i prezenteri sledećih HR priča koje su po oceni žirija ušle u TOP5:

– „Još jedan život“ – Mikroelektronika doo
– „Merenje indeksa organizacionog zdravlja“ – Nelt
– „Skaliranje tima: od 0 do 1000 zaposlenih za 9 meseci“ – Luxoft
– „Top Achievers club“ – Telesign
– „Funkcionalne akademije/Functional Labs“ – Atlantic Grupa

Uživo glasanje i izbor za najbolju

Nakon svake prezentacije publika će ocenjivati priču i na taj način izabrati pobedničku!

Sa druge strane, stručni žiri će odlučiti i uručiti nagradu za NAJBOLJU EMPLOYER BRANDING praksu 2023.

HR Experience okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici usredsređuju na aktuelnosti iz oblasti zapošljavanja, ali i na razmenu praktičnih znanja i iskustava. Kroz predavanja i diskusije, prisutni se upoznaju sa strategijama i idejama kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata i zaposlenih.

Detaljan program konferencije i način kupovine kotizacija pogledajte na sajtu www.hrexperience.rs.

Vidimo se!

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

Uspešne HR pričeAtlantic Grupa: Edukacija koju inicira biznis

Znate onu situaciju kada u HR-u imate ideju i predložite je biznisu, a oni kažu super je ali nemamo vremena, upitala je Danijela Tomić iz Atlantic Grupe, prisutne na Petoj konferenciji HR Experience, kada je u okviru pet najuspešnijih HR priča predstavljala HR praksu koju Atlantic Grupa sprovodi od 2014. godine. U pitanju je projekat […]

Uspešne HR pričeLuxoft: Skaliranje tima – od 0 do 1.000 zaposlenih za 9 meseci

Skaliranje tima se dešava kada se prihod poveća bez povećanja troškova tima. To nikada nije lak zadatak, ali je posebno izazovan kada kompanija u trenutku kada se odlučuje za skaliranje tek počinje aktivnosti na izabranom tržištu, odnosno nema zaposlenih u ciljanoj oblasti. Kompanija Luxoft pokrenula je poslovne aktivnosti u Srbiji u martu 2022. sa idejom […]

Uspešne HR pričeNelt: Merenje indeksa organizacionog zdravlja

Organizaciono zdravlje se odnosi na to koliko dobro kompanija, institucija ili neka druga organizacija funkcioniše efikasno, raste održivo i prilagođava se promenama. Međutim, mnogi lideri zanemaruju organizaciono zdravlje jer im nedostaje jasan način da ga izmere i poboljšaju. Kako se Nelt pozabavio ovim izazovom, saznali smo na Petoj konferenciji HR Eksperience, održanoj nedavno u organizaciji […]

Uspešne HR pričeUspešne HR priče: Telesign – Kako kolegama lako i rado davati priznanja za postignuća

Na Petoj konferenciji HR Experience, u organizaciji Infostuda, među 5 najuspešnijih praksi pristiglih na konkurs za HR Priče, bila je i kompanija Telesign koja se predstavila projektom priznanja i uključivanja zaposlenih – „Achievers Club”. „’Achievers Club’ je deo našeg programa priznavanja zaposlenih. Stvaramo kulturu u kojoj zaposleni lako i rado jedni drugima odaju priznanje za postignuća“, […]