Nove pogodnosti za poslodavce na najvećem sajtu za zapošljavanje tokom trajanja vanrednog stanja

HR Lab

Nove pogodnosti za poslodavce na najvećem sajtu za zapošljavanje tokom trajanja vanrednog stanja - HR Lab

Poslovi Infostud, najveća domaća grupacija sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse, i u kriznim momentima nastavlja da radi punom parom kako bi svi servisi za poslodavce i kandidate funkcionisali neometano i kako bi se na svaki mogući način olakšalo poslovanje tokom vanredne situacije. 

Svakodnevno smo u kontaktu sa velikim brojem poslodavaca i jasno je da svi imaju manje ili više slične izazove kada su u pitanju regrutacija i selekcija u ovim značajno izmenjenim okolnostima. 

U tom smislu, odlučili smo da uvedemo set pogodnosti za sve poslodavce koji se oglašavaju na sajtu poslovi.infostud.com.

  1. Sve oglase za doktore i medicinske tehničare koji su potrebni tokom vanrednog stanja objavljivaćemo besplatno.

  2. Svima onima koji su u potrazi za volonterima koji bi im pomogli u obavljanju humanitarnih aktivnosti, omogućavamo da besplatno postave svoj oglas  u sekciji „Volontiraj za život” i lakše dođu do potrebnih ljudi. To može da se učini kroz formular OVDE.

  3. Poslodavac koji kupi bilo koja dva pojedinačna oglasa do 1.6.2020, treći dobija besplatno i može da ga iskoristi do 31.12.2020. Ukoliko su kupljeni oglasi iste vrednosti, besplatno će dobiti jedan oglas iste vrednosti, a ukoliko je kupio dva oglasa različitih vrednosti, besplatno će dobiti još jedan vredniji. Da bi iskoristili besplatni treći oglas, prilikom naručivanja tog oglasa poslodavci treba da se pozovu na sledeći promo kod: 26-3-2020.

  4. Onima kojima je to potrebno, svaki objavljeni oglas možemo besplatno da produžimo za dodatnih 15 dana. Ovo se odnosi kako na pojedinačne oglase, tako i na oglase iz paketa, sve dok je vanredno stanje na snazi.

  5. Do kraja vanrednog stanja odobravamo 50% popusta na uslugu Promocija oglasa na Fejsbuku, kako bismo poslodavcima omogućili maksimalni mogući doseg do kandidata u ovom momentu kada je većina njih u kući i na ovoj mreži.

  6. Svima onima koji imaju aktiviran Profil poslodavca na našem sajtu, koji ističe u martu, aprilu ili maju, odobravamo automatsko besplatno produženje za još tri meseca (od momenta isteka zakupa).

  7. Za sve pozicije za koje poslodavci selekciju rade online ili telefonom, dodaćemo posebnu oznaku (filter), po kojoj će ovi oglasi moći da se izlistaju u pretrazi, pa će na taj način postati vidljiviji kandidatima.

Aktivno pratimo situaciju, tako da ćemo se i dalje truditi da pružimo adekvatnu podršku i budemo tu za sve naše korisnike, kao i u svim važnim momentima u prethodnih 17 godina.

Ukoliko vam je potrebno više informacija u vezi sa listom pogodnosti ili želite da podelite sa nama bilo kakvu informaciju iz vašeg poslovanja u doba vanrednog stanja, možete da nam pišete na info@hrlab.rs.

Podeli:
Employer Branding Studio Baner

Ostavite svoj komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Vezani postovi

Mikro preduzeća u vanrednom stanju – Mali, a u stvari veliki borci

U doba pandemije koronavirusa i vanrednog stanja, svedoci smo kako je i velikim kompanijama otežano poslovanje.  Kako...

Vebinar „Organizacija rada u vanrednim okolnostima“: Zaposleni se prilagodili, radi se efikasno

Neke od najvećih kompanija na tržištu Srbije, tokom pandemije korona virusa i vanrednog stanja, uspele su da...

Menadžment u doba Korone – Razmišljaj kao čovek od akcije, deluj kao čovek od razmišljanja

Upravljanje u kriznim situacijama nije ništa neobično za većinu menadžera koji rukovode kompanijama u našem...