Otvorene prijave za „Uspešne HR priče“

HR Lab

Uspešne HR priče 2020

„Uspešne HR priče“ je projekat koji sprovodi kompanija Poslovi Infostud sa ciljem da promoviše pozitivne HR prakse u kompanijama u Srbiji. Pored promocije, ovo je i mogućnost za domaće HR stručnjake da dele praktična znanja i ideje o tome kako unaprediti iskustvo zaposlenih u njihovim firmama, kao i efikasnost poslovanja.

Pod projektom se podrazumeva bilo koja HR praksa, proces ili aktivnost koju ste uradili u poslednje dve godine a koja je unapredila rad sa ljudima, poslovanje ili rad HR sektora a kojim bi želeli da se pohvalite i predstavite ostalim kolegama. Projekat može biti iz bilo koje oblasti HR-a, kao što su: akvizicija talenata, razvoj organizacije i zaposlenih, kompenzacije, organizacioni dizajn, brendiranje poslodavca i dr.

Od 1. februara 2020. do 31 marta 2020. kompanije mogu da prijave svoje prakse i projekte koje nezavisni stručni žiri sastavljen od HR stručnjaka selektuje i bira najbolje ocenjenih 5 praksi koje će biti predstavljene na HR experience konferenciji 20. maja u Beogradu.

Imate HR praksu ili projekat na koji ste ponosni?

PRIJAVITE SE

Nezavisan stručni žiri po isteku konkursa dobija od Poslova Infostud anonimizirane prijave na kojima se ne vidi koja kompanija je autor projekta.

Kriterijumi na osnovu kojih će žiri ocenjivati prijavljene prakse su:

Kontekst projekta – da se radi o projektu iz neke od oblasti HR-a

Važnost problema ili teme kojom se projekat bavi

Inovativnost – za organizaciju ili domaću HR zajednicu

Korist organizacije i zaposlenih od sprovedenog projekta

Svaki član žirija boduje prijave kako bi se dobio rang od 5 projekata sa najviše bodova koji će dobiti priliku da se prezentuju na HR experience konferenciji.

Članovi žirija za 2020: Natalija Pešić – Head of HR Vip mobile, Bojan Rošić – Hiring Lead Microsoft, Jelena Mimić-Milanović – HR manager Swarovski.

Na samoj konferenciji, nakon prezentovanja projekata, publika sastavljena većinom od domaćih HR stručnjaka glasanjem uživo izabraće najbolje 3 prakse koje će potom biti nagrađene priznanjima.

Prakse koje ne uđu u uži izbor mogu dobiti priliku da se promovišu kasnije tokom godine na jednom od stručnih događaja koje organizuje Poslovi Infostud.

Podeli:

Ostavite svoj komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Vezani postovi

Mikro preduzeća u vanrednom stanju – Mali, a u stvari veliki borci

U doba pandemije koronavirusa i vanrednog stanja, svedoci smo kako je i velikim kompanijama otežano poslovanje.  Kako...

Vebinar „Organizacija rada u vanrednim okolnostima“: Zaposleni se prilagodili, radi se efikasno

Neke od najvećih kompanija na tržištu Srbije, tokom pandemije korona virusa i vanrednog stanja, uspele su da...

Menadžment u doba Korone – Razmišljaj kao čovek od akcije, deluj kao čovek od razmišljanja

Upravljanje u kriznim situacijama nije ništa neobično za većinu menadžera koji rukovode kompanijama u našem...