Pređi na glavni sadržaj

Kako da besplatno postavim oglas na Poslonaut aplikaciji?

Poslonaut je sajt i mobilna aplikacija za pronalaženje radnika koji su najbliži vašoj adresi (manji putni troškovi, kraći put do posla).

Ovaj servis je namenjen zapošljavanju na pozicijama za koje nije potrebna visoka stručna sprema.

Za postavku besplatnog oglasa preko sajta Poslonaut.rs, pratite sledeće korake.

Posetite sajt Poslonaut.rs, i odaberite opciju “Postavite oglas”

 

 

Odabrali ste da želite postavku oglasa, a servis je tražio da se ulogujete. Ukoliko nemate nalog, kliknite na “Napravi nalog” i unesite potrebne podatke.

Kad napravite nalog, potrebno je da unesete broj telefona, kako bismo sa vama imali bolju i bržu komunikaciju. Kandidati neće videti vaš broj telefona.

 

Uneli ste broj telefona, i završili sa ragistrovanjem? Sada kliknite na opciju “Postavi oglas”.
Npr. imate kafić. Samo upišete naziv kafića i adresu sedišta firme.

Nakon toga unesite što bolje opisan tekst oglasa.

Kada ste uneli tekst oglasa i poziciju za koju vam je radnik potreban, onda nam je potrebna adresa objekta za koji vam je potreban radik. Zašto vam dva puta tražimo adresu? Zato što imamo poslodavce koji npr. imaju više ugostiteljskih objekata u različitim delovima grada, a nama treba adresa objekta na kojem tražite radnika, jer želimo da vam se javljaju kandidati koji se nalaze blizu vašeg objekta, a kandidatima želimo da ponudimo najbliži posao njihovom mestu stanovanja.

Kad ste upisali adresu, na trećem koraku nudimo vam mogućnost da postavite pitanja na koja će kandidati morati da odgovore pre nego što vam pošalju poruku. Npr. treba vam neko ko ima iskustvo u radu u kafiću, pa možete da postavite takvo pitanje. Ili vam treba neko ko dobro govori engleski.
Naravno, možete da preskočite ovaj korak i završite sa postavljanjem oglasa.

Oglas je postavljen, a mi ćemo obavestiti naše kandidate (šaljemo im notifikacije na telefon), da je vaš oglas postavljen.

Ukoliko imate bilo kakve nedomice pišite nam na kontakt@poslonaut.rs.

Pročitajte kako da pratite prijave kandidata preko Poslonaut aplikacije ili sajta.

Česta pitanja