Pređi na glavni sadržaj

HR Experience : Redefinišemo HR u 2021.

Nakon godinu dana pauze zbog situacije sa pandemijom koja je zadesila ceo svet, HR Experience ponovo okuplja HR stručnjake kako iz zemlje tako i iz inostranstva na ONLINE konferenciji, 27. maja.

Ove godine ćemo razgovarati na teme redefinisanja HR-a, kao i održavanja motivacije zaposlenih u kriznim vremenima na koje će govoriti istaknuta imena poput Larsa Šmita – autora istoimene knjige i koautora knjige „Employer Branding For Dummies“. Pored toga bavićemo se i promenama i prilagođavanju na tržištu rada, kako sa globalnog tako i sa domaćeg aspekta. Kakvi su novi trendovi zapošljavanja? Koji su faktori atraktivnosti poslodavaca u novonastaloj situaciji? Šta nas čeka po završetku?

U okviru HR Experience konferencije, kao i svake godine, održava se i takmičarski deo u sklopu projekta “Uspešne HR priče” sa ciljem da ponudi domaćoj HR zajednici najbolje domaće, regionalne pa i svetske HR priče i prakse.

Učesnici HR Experience će kroz primenjiva HR znanja i iskustva imati priliku da čuju koji su to novi trendovi u sferi HR-a, kako unaprediti percepciju svoje kompanije u očima kandidata i kako privući najbolje među njima.

Detaljan program konferencije HR Experience 2021 i način kupovine kotizacija pogledajte na sajtu www.hrexperience.rs. Prijavite se!

Vidimo se 27.maja!

 

 

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDa li odluku o radu od kuće prepustiti zaposlenima?

Itekako je važno da li zaposleni žele da rade na daljinu i da li datu mogućnost doživljavaju kao pogodnost i još jednu beneficiju više. Međutim, njihova želja nije jedino što treba uzeti u obzir pri odluci da li dozvoliti rad od kuće ili ne? Koje su prednosti? Ako smo mala firma, koja tek počinje, svako […]

NovostiMala i srednja preduzeća: Kada je HR neophodan?

Kada govorimo o zaposlenima, mi iz HR sveta često mislimo na ljude koji rade u velikim sistemima. Međutim, prema izveštaju Agencije za privredne registre, urađenom nakon predaje završnih računa za 2019. godinu, od ukupno 1.171. 890 zaposlenih, samo je njih 364.846 radilo u velikim kompanijama. Ostali su radili u srednjim, malim i mikro preduzećima. Kakvu […]

NovostiOkupila se prva generacija polaznika Employer Branding Akademije

Dugoočekivana Employer Branding Akademija, svetski poznate kompanije Universum, okupila je svoje predstavnike na višečasnovnom online događaju na kom je predstavljena agenda i plan rada. Ispred kompanije Universum, 16 polaznika prve generacije, pozdravili su Karl-Johan Hasselström, globalni direktor prodaje u kompaniji Universum, sa 20 godina iskustva u employer branding-u, od toga 15 u Universumu i Amin […]

NovostiBesplatna online radionica: HR Lab Asistent – Razvrstavanje kandidata

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce organizuje besplatnu radionicu pod nazivom “Razvrstavanje kandidata”, za HR-ove koji žele da unaprede i ubrzaju svoje procese selekcije koristeći alat HR Lab Asistent. Radionica će biti održana u ponedeljak 5. aprila u 14h, putem Zoom platforme. Predavač na radionici biće Dušica Vuković, saradnik za korisničku podršku sajta Hrlab.rs. Tema […]