Pređi na glavni sadržaj

Online sajam zapošljavanja – Zašto i kako?

Saradnja između sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), Moj Posao (Hrvatska), MojPosao.ba (BiH), Vrabotuvanje (Makedonija) i Deloglasnik.si (Slovenija) rezultirala je jedinstvenim događajem za zapošljavanje i brendiranje poslodavaca u ovom delu Evrope. 

Već jedanaestu godinu za redom zajedničkim snagama dajemo mogućnost, kako poslodavcima, tako i kandidatima da odaberu najbolje za sebe i svoje potrebe. Ono šta nam tehnološki napredak donosi jeste nova dimenziju u procesu zapošljavanja, kao što je upravo i “Regionalni sajam poslova”  koji će biti održan u periodu od 7. do 14. oktobra ove godine.

Sve šta vam je potrebno je internet veza! 

Uz minimalno angažovanje resursa sa vaše strane, kao što je da obezbedite dobru internet konekciju, imate priliku da se kroz virtuelne štandove predstavite kandidatima i istaknete među konkurencijom. 

Osim trenutnog zatvaranja pozicija, na ovaj način stvarate i bazu za buduće potrebe, a regionalni karakter sajma daje vam priliku da „probijete“ granice privlačeći ljude kako iz Srbije, tako i iz zemalja regiona, a to vam može obezbediti upravo online sajam zapošljavanja. 

Dok tradicionalni sajmovi koji zahtevaju fizičko prisustvo obe strane ostvare od nekoliko stotina do par hiljada poseta, onlajn sajam uz jake lokalne i regionalne medijske kampanje ostvari preko 150.000 poseta samo iz Srbije. Ujedno podstiče veću angažovanost i privlači pažnju aktivnih i pasivnih kandidata. Takođe, shodno situaciji koja nas je sve zadesila, online sajam zapošljavanja može biti prava prilika gde će posetioci moći da šetaju po štandovima bez bojazni da ugroze svoje zdravlje.

Na kraju krajeva, online sajam štedi pre svega vaše resurse koje biste utrošili za učestvovanje na lokalnom sajmu, kao što su:  troškovi putovanja, prisustvo predstavnika, trošak izrade promo materijala, itd. Online sajam vam pruža mogućnost da za već svega par sati imate gotov personalizovani, eko-prijateljski stand, koji će vašoj kompaniji uz minimalan trošak doneti kvalitetno brendiranje poslodavca. 

Ono što bismo posebno izdvojili, iako smo ostavili za kraj, jeste da, za razliku od jednodnevnih tradicionalnih sajmova, onlajn sajam je aktivan 0-24h tokom 8 dana, i dostupan je svima putem svih desktop ili mobilnih uređaja. Dugogodišnje iskustvo rezultiralo je odličnom platformom, lakom za korišćenje izlagačima i posetiocima. 

Ukoliko ovaj projekat prepoznajete kao vrednim pažnje za vašu kompaniju, klikom na link ispod saznajte više informacija o ponudi i rezervaciji štanda.

SAZNAJ VIŠE

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiCOTRUGLI virtualni HR panel: How to build resilience and thrive in altered circumstances?

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji JI Evrope, u saradnji sa Infostudom, će 1. oktobra 2020. godine organizovati drugi virtualni HR panel na temu: How to build resilience and thrive in altered circumstances? Ovaj panel je nastavak serijala organizovanog u aprilu na kojem su vodeći regionalni HR stručnjaci razgovarali o neposrednom uticaju COVIDA-19 […]

NovostiEdukacija ne prestaje: Kursevi Krojačeve škole nikad dostupniji našim saradnicima

Prilagodljivost i brza adaptacija modifikovanim potrebama tržišta oduvek su bile osobine koje su crtale liniju razgraničenja između dobrih i vrhunskih kompanija. Aktuelni trenutak u kojem se nalazi svetska privreda prouzrokovan pandemijom koronavirusa, uticao je da se proces rada gotovo svih privrednih grana promeni iz korena, pa se više od 80% poslova širom sveta završi onlajn. […]

NovostiNaftna industrija Srbije, Air Serbia i Coca-Cola HBC su najatraktivniji domaći poslodavci!

Tokom jula  meseca, u organizaciji najveće domaće grupacije sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse, Poslovi Infostud, sprovedeno je istraživanje atraktivnosti poslodavaca na tržištu radne snage u Republici Srbiji.  Svrha istraživanja je bila da se odaberu najatraktivniji (VRH) poslodavci po mišljenu ispitanika, utvrdi šta je to što čini jednog poslodavca atraktivnim i šta je to što […]

Novosti9. septembra saznajemo ko su VRH poslodavci

Istraživanje talentX predstavlja po obimu najveće istraživanje percepcije brenda poslodavaca na domaćem tržištu, a sprovedeno je na rekordnom broju kandidata u toku jula meseca u organizaciji najveće domaće grupacije sajtova za zapošljavanje i HR – Poslovi Infostud. Pozivamo sve poslodavce i stručnjake za zapošljavanje da nam se pridruže na online događaju 9. septembra u 13h, […]