Pređi na glavni sadržaj

Planetarno popularni CRNI PETAK stiže i kod nas

Zajedničkim snagama Poslovi Infostud, HR Lab, HelloWorld i NajStudent napravili su za vas specijalnu ponudu popusta na dan 27. novembra.

Akcija obuhvata sledeće:

Prvih 30 kompanija kupovinom bilo kojeg paketa oglasa ostvaruje 20% popusta na cenu sa već uračunatim standardnim popustom na zakup paketa koji mogu iskoristiti u narednih godinu dana. Napomena: Maksimalan broj oglasa po paketu je 30, jedna kompanija može da zakupi jedan paket.  RASPRODATO!

Prvih 30 kompanija kupovinom bilo kojeg paketa promocije oglasa na društvenim mrežama Fejsbuk ili Instagram, ostvaruje 20% popusta na cenu sa već uračunatim standardnim popustom na zakup paketa promocije koji mogu iskoristiti u narednih godinu dana.

 • Kupovinom pozicije Istaknuti poslodavci na naslovnoj strani, možete da dobijete GRATIS i to na sledeći način:
  • 3 meseca = 1 mesec gratis
  • 6 meseci = 2 meseca gratis
  • 12 meseci = 4 meseca gratis
  • 1 mesec = 20% popust
 • Kupovinom Premium Profila na sajtu helloworld.rs ostvarujete popust od 20%. Vremensko trajanje Profila je godinu dana.
 • Kupovinom PR teksta na bilo kom sajtu (Poslovi Infostud, HelloWorld, NajStudent) ostvarujete popust od 30%. Ova usluga može da se iskoristi do 1. aprila 2021.
 • Ostvarite popust od čak 50% kupovinom usluge VRH poslodavac – opšti izveštaj, koji će vam dati uvid u faktore atraktivnosti poslodavaca iz ugla kandidata, čime ćete moći efikasnije da privlačite kandidate da konkurušu kod vas.
 • Kupovinom TalentX Internal izveštaja o percepciji brenda vaše kompanije poslodavca kod zaposlenih i menadžementa ostvarujete popust od 20%. Ova usluga može da se iskoristi do 1. aprila 2021.
 • Kupovinom usluge Online istraživanje zadovoljstva zaposlenih ostvarujete popust od 20%. Ova usluga može da se iskoristi do 1. aprila 2021.
 • Ostvarite popust od čak 30% kupovinom Baner pozicija na bilo kom sajtu (Poslovi Infostud, HelloWorld, NajStudent). Ova usluga može da se iskoristi do 1. aprila 2021.

AKCIJA POČINJE 27. novembra u 00:01h i trajaće ceo dan do 23:59h!

*Paketi oglasa naručuju se putem formulara na sajtu www.hrlab.rs, isključivo 27.11. od 00:01h.

*Sve ostale usluge naručuju se slanjem mejla na adresu poslovi@infostud.com, takođe 27.11. od 00:01h.

Budite brzi kako biste „ulovili“ popuste koje smo spremili za vas!

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiKada poslodavac može da proglasi radnika kao “tehnološki višak” i koje su mu obaveze?

U prethodnom tekstu bavili smo se obavezama koje poslodavac ima po zakonu kada daje otkaz zaposlenom usled razloga koji se tiču (ne)sposobnosti radnika da obavlja poslove na kojima radi, kao i zbog razloga njegove nediscipline i/ili neispunjavanja radnih dužnosti. S druge strane, Zakonom o radu određeno je da zaposlenom može da prestane radni odnos i […]

NovostiKo drži ključeve motivacije zaposlenih?

Motivacija je možda najkompleksija, najličnija i najdelikatnija oblast rukovođenja. Pri kraju svoje knjige “Drive”, koja je kod nas prevedena kao “Šta nas pokreće”, Daniel Pink nudi nekoliko rezimea i “rezime za koktel zabavu” počinje rečima: “Kada je reč o motivaciji, postoji jaz između onoga što nauka zna a preduzeća rade.” I zaista, od kada je […]

NovostiSONJA ĆETKOVIĆ: U 2021. nastavićemo da igramo fer i pobeđujemo snagom tima!

Nije 2020. godina nikome bila laka. Ni pojedincima, a ni firmama. Samo je retkima donela mir i stabilnost, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Ali je, ipak, kao nikad do sada, kompanijama pokazala preciznu, kristalno jasnu sliku gde je zapravo njihovo mesto na tržištu, kakav im je tim, u kojoj meri su otporni […]

Novosti10 načina kako da održite motivaciju zaposlenih koji rade od kuće

Kada je proletos internet odjednom postao preplavljen šalama ljudi da je njihov kolega upravo skočio na tastaturu (sa obaveznom slikom mačke koja prede odmarajući se na slovima abecede) ili kako moraju prekinuti rad da bi svom saradniku doneli nošu, postalo je jasno: rad od kuće, donedavno inovativan koncept za mnoge kompanije i rezervisan samo za […]