Pređi na glavni sadržaj

Svi kandidati i dokumenti na jednom mestu 

Razvojem HR Laba želimo da olakšamo proces selekcije i obezbedimo vam prostor da više pažnje usmerite na izgradnju odnosa sa kandidima, a ne na logistiku njihovih prijava. Prijave kandidata u HR Labu su dostupne na klik – na svim uređajima i u svako doba. Ovaj alat za selekciju krije mnogo opcija koje će vam pomoći da automatizujete vaš rad i uštedite vreme. Uz sve to brinemo o zakonskim regulativama o zaštiti podataka.

Jedna od novih pogodnosti u HR Labu je mogućnost da sve kanidate zainteresovane za rad u vašoj kompaniji čuvate na jednom mestu.

Pored kandidata koji su konkurisali kod vas putem oglasa, u okviru konkursa možete da čuvate i prijave kandidata koje su vam kolege, kao preporuku poslali mejlom ili one koji su svoj CV odštmpali i doneli vam lično.

Dodavanje kandidata iz drugih izvora u postojeći konkurs omogućava da upravljajte svim prijavama kroz HR Lab  opcije. Sve kandidate možete da ocenjujete, komentarišete i u tri klika im pošaljete povratnu informaciju. Takođe, imate pregledni prikaz čitavog procesa kroz krugove selekcije.

Takođe, uz ovu funkcionalnost možete uz CV kandidata da sačuvate i dodatne  dokumente. Dodajte beleške sa intervjua, naknadno dostavljene sertifikate ili urađen zadatak kandidata kako bi vam svi dokumenti u selekciji bili na jednom mestu.  U selekciji postoji velika količina papira koji se nalaze po različitim fiokama i folderima.

U toku je promotivni period kada ćete imati priliku da potpuno besplatno dodate do 100 prijava kandidata i neograničen broj dokumenata uz prijave. Akcija traje do 1. septembra. Ukoliko je potrebno da uključite više od predviđenog broja kandidata u vaš konkurs, kontaktirajte nas i rado ćemo naći rešenje za vas.

Od sada su svi dokumenti u selekciji na jednom mestu. Učinite vašu selekciju jednostavnom i organizovanom.

 

 

 

Pretplatite se na HR novosti

Saznajte najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiOnline sajam zapošljavanja – Zašto i kako?

Saradnja između sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), Moj Posao (Hrvatska), MojPosao.ba (BiH), Vrabotuvanje (Makedonija) i Deloglasnik.si (Slovenija) rezultirala je jedinstvenim događajem za zapošljavanje i brendiranje poslodavaca u ovom delu Evrope.  Već jedanaestu godinu za redom zajedničkim snagama dajemo mogućnost, kako poslodavcima, tako i kandidatima da odaberu najbolje za sebe i svoje potrebe. Ono šta […]

NovostiPočelo je najveće istraživanje brenda poslodavaca u Srbiji – talentX!

Najavljivali smo ga dugo, trebalo je sve da krene u martu ali nas je korona omela i evo nas sada u julu, u punom jeku prikupljanja upisa ispitanika kroz brojne kanale promocije. Istraživanje talentX predstvlja po obimu najveće istraživanje ove vrste na domaćem tržištu. Ovako veliko istraživanje pokrenuli smo sa ciljem da saznamo nekoliko važnih informacija sa srpskog tržišta rada. Krenimo redom:  Ko su najpoželjniji poslodavci u Srbiji  Svaka […]

NovostiAnaliza nedoumica o primeni Vladine Uredbe o fiskalnim pogodnostima i direktnim novčanim davanjima

Dana 10. aprila 2020. godine stupila je na snagu Uredba Vlade Republike Srbije na osnovu koje se iz budžeta Republike Srbije obezbeđuju fiskalne pogodnosti i direktna novčana davanja privrednim subjektima u privatnom sektoru u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19 (u daljem tekstu: Uredba), o čemu smo pisali u jednom od prethodnih tekstova. […]

NovostiBesplatni webinar – Employer branding (u doba krize)

Preko umetnosti kreiranja EVP-a, do uspešnog eksternog komuniciranja Employer branding, strategije postavljanja i komunikacije, već dugo su ključni procesi u kompanijama. U procesu kreiranja same EB strategije, kompanije (HR, komunikacije, marketing) susreću se sa velikim izazovima. Od toga ko je glavni nosilac ovog cilja, sa kim je najbolje da usklađuju potrebe koje imaju, preko umetnosti […]