Pređi na glavni sadržaj

5 Razloga zašto da upišete Employer Branding Akademiju

12. oktobar 2023.
·2 minuta za čitanje

Ima li bolje prilike nego da o globalnom trendu u poslovnom svetu, kakav je danas Employer Branding učite od najboljih..

Infostud, zajedno sa kompanijom Universum, koja je najveća globalna kompanija za EB, vam pruža mogućnost da kroz pohađanje akademije zakoračite u taj svet i steknete neverovatnu količinu znanja, iskustva, ali i vrednih poznanstava.

Ukoliko se možda dvoumite da li je to za vas, da li je ovo trenutak i imate li vremena da se posvetite (ličnom) projektu kao što je EB Akademija, predstavljamo vam 5 ključnih razloga zbog kojih treba da se odlučite na ovaj korak.

Predstavićemo vam Akademiju kao putovanje koje donosi mnogo benefita.

Učite kada i odakle hoćete

Za ovo putovanje na raspolaganju vam je 9 meseci u okviru kojih imate apsolutnu slobodu da proces učenja organizujete isključivo prema svojim potrebama i mogućnostima. Sami planirate kako, kada i odakle želite da pristupite sadržaju kursa.
Dakle, kao prvu stavku možemo da čekiramo fleksibilnost na ovom edukativnom putovanju.

Dobijate pristup E-platformi i resursima koji se redovno ažuriraju

Vaše pakovanje za ovo putovanje biće minimalno! Sve što vam treba jesu spremnost i želja za učenjem, za sve ostalo smo se mi pobrinuli.
E-Platforma je bogato opremljena korisnim materijalima koji su vam na dohvat ruke u vašem nalogu. Tamo vas čeka velika baza literature koja se redovno ažurira sa najnovijim trendovima i uvidima, te ćete uvek biti informisani o aktuelnostima i prvi saznati šta se to dešava na mapi Employer Brandinga.

Povezivanje sa kolegama širom sveta

Dok budete prelazili module koji su programom predviđeni imate mogućnost da sa ostalim polaznicima Akademije širom sveta i mentorima podelite svoja iskustva, diskutujete na teme iz oblasti Employer Brandinga koje su vam zanimljvie ili rešite nedoumice. Redovno se putem Zoom-a organizuju tzv. “Networking Calls” na koje se možete prijaviti i izneti i svoje izazove i svoja zapažanja.

Znanje kojim ćete se se izdvojiti

Sa ovog putovanja vratićete se sa znanjem koje će vas izdvojiti u zajednici. Employer Branding Akademija pažljivo je kreirana, tako da vam svaki segment, modul ili susret sa predavačima i polaznicima bude koristan i pomogne u daljem napredovanju. Usmeriće vas i inspirisati da istražujete što više, da pitate i da sami prikupljate vredne informacije i znanja kojim ćete po završetku ostvariti kompetitivnu prednost na tržištu. Osim toga, dobićete nove, sveže ideje koje možete da iskoristite za svoj employer branding.

Steći ćete i globalno priznat sertifikat

A kao nagrada za uspešno pređen put sledi zvanična sertifikacija. Po završetku predviđenih modula Akademije, prijavljujete se za sertifikaciju, tada predstavljate svoj projekat i znanje koje ste stekli, a koji će biti nagrađeno jedinstvenom diplomom koja potvrđuje vašu titulu sertifikovanog stručnjaka.

Da rezimiramo

Čekiraćete sve sa ove liste koja kreira paket vrednosti za vas:

☑ Fleksibilno pohađanje kursa

☑ Obilje korisnog materijala

☑Mogućnost da razmenite iskustva sa kolegama širom sveta

☑ Znanje kojim ćete se izdvojiti

☑ Zvanična sertifikacija

 

Upis je u toku, popunite KONTAKT FORMU i rezervišite svoje mesto!
I naravno, ne propustite POPUST jesenjeg ciklusa!

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

Employer BrandingPiterovo načelo: i ironija i oprez

Kako nagraditi odličnog zaposlenog, u organizaciji koja zaista nastoji da nagradi učinak, trud i uspeh? Menadžeri i služba za ljudske resurse često nemaju opciju da ponude dalje povišice ili više slobodnog vremena, ili iz različitih razloga ne uspevaju da rad organizuju tako da omoguće dalje usavršavanje i autonomiju. Tako kao opcija nagrade ostaje napredovanje na […]

Employer BrandingEmployer Branding Akademija: Nova lestvica u vašoj karijeri

Infostud, najveći domaći centar za rešenja iz oblasti regrutacije, selekcije i brendiranja poslodavaca, i Universum, najveća globalna kompanija za Employer Branding, posvećeno rade na tome da tržište Srbije i Emloyer Branding scenu podignu na viši nivo, a pojedince kroz EB Akademiju specijalizuju za ovu oblast. Employer Branding Akademija sada već broji više od 50 sertifikovanih […]

Employer BrandingMiloš Milaković: Za šalu uvek ima mesta, kompanije to moraju da shvate 

Ko god da je iole u svetu employer brandinga, zapošljavanja, marketinga ili prosto – na društvenim mrežama, nije mogao da ne primeti inovativni pristup u kreiranju EB kampanja.  Prvo smo imali priliku  da upoznamo  kompaniju ITengine kroz seriju satiričnih videa o tome kako IT scena u Srbiji izgleda, a nedavno nas je Miloš Milaković obradovao […]

Employer BrandingOsam pobedničkih strategija za lidere u sticanju talenata i brendiranju poslodavaca 

U ovom članku ćemo istražiti ključne strategije za efikasno pozicioniranje vaše organizacije i privlačenje vrhunskih talenata u 2024. godini.   Procenite i analizirajte svoj učinak u 2023. godini  Započnite sveobuhvatnim pregledom vaših marketinških strategija zapošljavanja, percepcije brenda poslodavca i ukupnog iskustva kandidata tokom prošle godine. Ova vežba će vam pomoći da identifikujete oblasti u kojima ste […]