Pređi na glavni sadržaj

5 Razloga zašto da upišete Employer Branding Akademiju

12. oktobar 2023.
·2 minuta za čitanje

Ima li bolje prilike nego da o globalnom trendu u poslovnom svetu, kakav je danas Employer Branding učite od najboljih..

Infostud, zajedno sa kompanijom Universum, koja je najveća globalna kompanija za EB, vam pruža mogućnost da kroz pohađanje akademije zakoračite u taj svet i steknete neverovatnu količinu znanja, iskustva, ali i vrednih poznanstava.

Ukoliko se možda dvoumite da li je to za vas, da li je ovo trenutak i imate li vremena da se posvetite (ličnom) projektu kao što je EB Akademija, predstavljamo vam 5 ključnih razloga zbog kojih treba da se odlučite na ovaj korak.

Predstavićemo vam Akademiju kao putovanje koje donosi mnogo benefita.

Učite kada i odakle hoćete

Za ovo putovanje na raspolaganju vam je 9 meseci u okviru kojih imate apsolutnu slobodu da proces učenja organizujete isključivo prema svojim potrebama i mogućnostima. Sami planirate kako, kada i odakle želite da pristupite sadržaju kursa.
Dakle, kao prvu stavku možemo da čekiramo fleksibilnost na ovom edukativnom putovanju.

Dobijate pristup E-platformi i resursima koji se redovno ažuriraju

Vaše pakovanje za ovo putovanje biće minimalno! Sve što vam treba jesu spremnost i želja za učenjem, za sve ostalo smo se mi pobrinuli.
E-Platforma je bogato opremljena korisnim materijalima koji su vam na dohvat ruke u vašem nalogu. Tamo vas čeka velika baza literature koja se redovno ažurira sa najnovijim trendovima i uvidima, te ćete uvek biti informisani o aktuelnostima i prvi saznati šta se to dešava na mapi Employer Brandinga.

Povezivanje sa kolegama širom sveta

Dok budete prelazili module koji su programom predviđeni imate mogućnost da sa ostalim polaznicima Akademije širom sveta i mentorima podelite svoja iskustva, diskutujete na teme iz oblasti Employer Brandinga koje su vam zanimljvie ili rešite nedoumice. Redovno se putem Zoom-a organizuju tzv. “Networking Calls” na koje se možete prijaviti i izneti i svoje izazove i svoja zapažanja.

Znanje kojim ćete se se izdvojiti

Sa ovog putovanja vratićete se sa znanjem koje će vas izdvojiti u zajednici. Employer Branding Akademija pažljivo je kreirana, tako da vam svaki segment, modul ili susret sa predavačima i polaznicima bude koristan i pomogne u daljem napredovanju. Usmeriće vas i inspirisati da istražujete što više, da pitate i da sami prikupljate vredne informacije i znanja kojim ćete po završetku ostvariti kompetitivnu prednost na tržištu. Osim toga, dobićete nove, sveže ideje koje možete da iskoristite za svoj employer branding.

Steći ćete i globalno priznat sertifikat

A kao nagrada za uspešno pređen put sledi zvanična sertifikacija. Po završetku predviđenih modula Akademije, prijavljujete se za sertifikaciju, tada predstavljate svoj projekat i znanje koje ste stekli, a koji će biti nagrađeno jedinstvenom diplomom koja potvrđuje vašu titulu sertifikovanog stručnjaka.

Da rezimiramo

Čekiraćete sve sa ove liste koja kreira paket vrednosti za vas:

☑ Fleksibilno pohađanje kursa

☑ Obilje korisnog materijala

☑Mogućnost da razmenite iskustva sa kolegama širom sveta

☑ Znanje kojim ćete se izdvojiti

☑ Zvanična sertifikacija

 

Upis je u toku, popunite KONTAKT FORMU i rezervišite svoje mesto!
I naravno, ne propustite POPUST jesenjeg ciklusa!

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

Employer BrandingNaš blog tekst – najbolje mesto na kojem o sebi pričate kandidatima

Kome najviše verujemo kada kupujemo auto, kućne aparate, kada idemo kod frizera ili biramo lekara? Svi slušamo preporuke prijatelja, komšija, poznanika, svih koji su imali nekog dodira sa onim šta nas zanima i kojima verujemo na osnovu iskustva. Znamo da situacija nije mnogo drugačija ni kada se kandidati raspituju o kompaniji, poslu, uslovima rada, beneficijama, […]

Employer BrandingtalentX MasterClass: Kako postati atraktivan poslodavac u Srbiji

U utorak 21. novembra održan je prvi talentX MasterClass, događaj koji je koncipiran kao poslovna simulacija u kojoj se kroz timski rad pronalazilo rešenje za pozicioniranje predstavljenog poslodavca kao atraktivnog na tržištu. Ova celodnevna radionica je okupila predstavnike HR-a i EB-a preko 30 najvećih kompanija u Srbiji. Svi prisutni su tokom dana imali priliku da […]

Employer BrandingEmployer Branding trougao: Glavne poruke sa nedavno održane konferencije World employer branding Day

Jedno od najznačajnijih globalnih okupljanja na temu Employer Brandinga “World employer branding Day” u organizaciji portala Indeed, jednog od najvećih sajtova za zapošljavanje, nedavno se završio u Amsterdamu. Svoja zapažanja i utiske o gorućim problemima, trendovima i praksama na ovom događaju prenele su nam Iva Marinković, Employer Branding specijalista iz kompanije Smallpdf, Isidora Maksimović Stanković, […]

Employer BrandingRaste važnost brendiranja poslodavca i u 2023.

Brendiranje poslodavca je postalo još kritičnije u 2023. godini, i sve je veći broj kompanija koje prepoznaju njegovu važnost u privlačenju i zadržavanju vrhunskih talenata. Universumov izveštaj Employer Branding NOW 2023 ističe kontinuirani naglasak na tome da brendiranje poslodavaca postane glavni prioritet. Prema rezultatima Universumove ankete o najatraktivnijim poslodavcima na svetu –The World’s Most Attractive […]