Pređi na glavni sadržaj

Svi kandidati i dokumenti na jednom mestu 

8. jul 2020.
·2 minuta za čitanje

Razvojem HR Laba želimo da olakšamo proces selekcije i obezbedimo vam prostor da više pažnje usmerite na izgradnju odnosa sa kandidima, a ne na logistiku njihovih prijava. Prijave kandidata u HR Labu su dostupne na klik – na svim uređajima i u svako doba. Ovaj alat za selekciju krije mnogo opcija koje će vam pomoći da automatizujete vaš rad i uštedite vreme. Uz sve to brinemo o zakonskim regulativama o zaštiti podataka.

Jedna od novih pogodnosti u HR Labu je mogućnost da sve kanidate zainteresovane za rad u vašoj kompaniji čuvate na jednom mestu.

Pored kandidata koji su konkurisali kod vas putem oglasa, u okviru konkursa možete da čuvate i prijave kandidata koje su vam kolege, kao preporuku poslali mejlom ili one koji su svoj CV odštmpali i doneli vam lično.

Dodavanje kandidata iz drugih izvora u postojeći konkurs omogućava da upravljajte svim prijavama kroz HR Lab  opcije. Sve kandidate možete da ocenjujete, komentarišete i u tri klika im pošaljete povratnu informaciju. Takođe, imate pregledni prikaz čitavog procesa kroz krugove selekcije.

Takođe, uz ovu funkcionalnost možete uz CV kandidata da sačuvate i dodatne  dokumente. Dodajte beleške sa intervjua, naknadno dostavljene sertifikate ili urađen zadatak kandidata kako bi vam svi dokumenti u selekciji bili na jednom mestu.  U selekciji postoji velika količina papira koji se nalaze po različitim fiokama i folderima.

U toku je promotivni period kada ćete imati priliku da potpuno besplatno dodate do 100 prijava kandidata i neograničen broj dokumenata uz prijave. Akcija traje do 1. septembra. Ukoliko je potrebno da uključite više od predviđenog broja kandidata u vaš konkurs, kontaktirajte nas i rado ćemo naći rešenje za vas.

Od sada su svi dokumenti u selekciji na jednom mestu. Učinite vašu selekciju jednostavnom i organizovanom.

 

 

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

HR Lab ATSIzveštaj Profila vaše kompanije vam je dostupan u svakom trenutku sa najsvežijim analitikama

HR Lab ATS (Application Tracking System) donosi vam potpuno novi alat! U vašem HR Lab ATS nalogu, na navigacionoj tabli sa leve strane, pronaći ćete novu sekciju “Izveštaji”, gde u svakom trenutku možete videti najažurnije rezultate koje Profil vaše kompanije ostvaruje. Ukoliko ste tek kreirali Start ili Premium Profil na nekom od Infostudovih sajtova ili […]

HR Lab ATSUz unapređen Editor Profila Poslodavca predstavljanje kandidatima jednostavnije i brže

Poslodavci, imamo super novosti za vas! HR Lab Asistent sada definitino postaje vaš najbolji prijatelj! Glavna zvezda ovog teksta jeste Editor Profila poslodavaca u okviru dobro poznatog HR Lab Asistent-a iliti ATS-a (Application Tracking System). Uz pomoć unapređenog alata – Editor Profila, sve opcije su vam sada na jednom mestu, jasnije predstavljene tako da vaše […]

HR Lab ATSHIBRIDNI MODEL RADA: Nova mogućnost u oglasu za posao

Situacija izazvana pandemijom navela je mnoge kompanije da značajno promene model rada i počnu sa primenama rešenja koja su ranije postojala ali nisu bila dovoljno zastupljena. Trendovi na tržištu zapošljavanja se menjaju, mnoge kompanije su počele da primenjuju hibridni model rada kako bi omogućile zaposlenima fleksibilnost u radu i istovremeno obezbedile potrebnu interakciju i saradnju […]

HR Lab ATSČist benefit za poslodavce: Uz HR Lab Asistent regrutacija kandidata brža i lakša!

Prva polovina aprila donela je čak dve vrlo uspešne, i pre svega korisne online radionice u organizaciji sajta HR Lab na kojima su učestvovali HR menadžeri velikog broja eminentnih, kako domaćih, tako i stranih kompanija. Iako vremenski razdvojena, oba druženja su imala isti cilj, a to je da se u opuštenom i prijatnom ambijentu, kroz […]