Pređi na glavni sadržaj

Svi kandidati i dokumenti na jednom mestu 

Razvojem HR Laba želimo da olakšamo proces selekcije i obezbedimo vam prostor da više pažnje usmerite na izgradnju odnosa sa kandidima, a ne na logistiku njihovih prijava. Prijave kandidata u HR Labu su dostupne na klik – na svim uređajima i u svako doba. Ovaj alat za selekciju krije mnogo opcija koje će vam pomoći da automatizujete vaš rad i uštedite vreme. Uz sve to brinemo o zakonskim regulativama o zaštiti podataka.

Jedna od novih pogodnosti u HR Labu je mogućnost da sve kanidate zainteresovane za rad u vašoj kompaniji čuvate na jednom mestu.

Pored kandidata koji su konkurisali kod vas putem oglasa, u okviru konkursa možete da čuvate i prijave kandidata koje su vam kolege, kao preporuku poslali mejlom ili one koji su svoj CV odštmpali i doneli vam lično.

Dodavanje kandidata iz drugih izvora u postojeći konkurs omogućava da upravljajte svim prijavama kroz HR Lab  opcije. Sve kandidate možete da ocenjujete, komentarišete i u tri klika im pošaljete povratnu informaciju. Takođe, imate pregledni prikaz čitavog procesa kroz krugove selekcije.

Takođe, uz ovu funkcionalnost možete uz CV kandidata da sačuvate i dodatne  dokumente. Dodajte beleške sa intervjua, naknadno dostavljene sertifikate ili urađen zadatak kandidata kako bi vam svi dokumenti u selekciji bili na jednom mestu.  U selekciji postoji velika količina papira koji se nalaze po različitim fiokama i folderima.

U toku je promotivni period kada ćete imati priliku da potpuno besplatno dodate do 100 prijava kandidata i neograničen broj dokumenata uz prijave. Akcija traje do 1. septembra. Ukoliko je potrebno da uključite više od predviđenog broja kandidata u vaš konkurs, kontaktirajte nas i rado ćemo naći rešenje za vas.

Od sada su svi dokumenti u selekciji na jednom mestu. Učinite vašu selekciju jednostavnom i organizovanom.

 

 

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

HR Lab ATSČist benefit za poslodavce: Uz HR Lab Asistent regrutacija kandidata brža i lakša!

Prva polovina aprila donela je čak dve vrlo uspešne, i pre svega korisne online radionice u organizaciji sajta HR Lab na kojima su učestvovali HR menadžeri velikog broja eminentnih, kako domaćih, tako i stranih kompanija. Iako vremenski razdvojena, oba druženja su imala isti cilj, a to je da se u opuštenom i prijatnom ambijentu, kroz […]

HR Lab ATSKako da vam rad van kancelarije uveća slobodno vreme?

Da se odmah na početku razumemo – ovo nije tekst koji je uperen ni protiv vašeg posla, a ni protiv vašeg slobodnog vremena, mada se takav utisak vrlo lako može steći. Ne, naprotiv, u njemu ćete pronaći savete kako da ga racionalno koristite, jer nekada i 10 minuta „ukradenog“ vremena van posla, može da vam […]

HR Lab ATSUbrzajte proces selekcije: Koristite alat HR Lab Asistent

„Digitalizacija procesa selekcije“ bila je tema novog besplatnog vebinara u organizaciji HRlab.rs, najveće domaće onlajn platforme za poslodavce, na kojem je diskutovano o unapređenju ove oblasti poslovanja. U fokusu razgovora bila je upotreba HR Lab asistent alata (ATS) koji pruža mogućnost brzog, lakog i efikasnog dolaska do kandidata, što umnogome olakšava proces automatizacije procesa selekcije. […]

HR Lab ATSNova digitalna revolucija i transformacija u ljudskim resursima

Novi ste na tržištu, ostalo vam je upražnjeno mesto zbog iznenadnog odlaska najboljeg radnika ili ste jedva dočekali da onom lošem istekne ugovor, a možda vam ide toliko dobro vam jednostavno treba još kvalitetnog kadra. To bi trebalo da budu četiri scenarija zbog kojih ste odlučili da raspišete konkurs za posao i sada je pred […]