Pređi na glavni sadržaj

9. septembra saznajemo ko su VRH poslodavci

HR Lab1 minuta za čitanje

Istraživanje talentX predstavlja po obimu najveće istraživanje percepcije brenda poslodavaca na domaćem tržištu, a sprovedeno je na rekordnom broju kandidata u toku jula meseca u organizaciji najveće domaće grupacije sajtova za zapošljavanje i HR – Poslovi Infostud.

Pozivamo sve poslodavce i stručnjake za zapošljavanje da nam se pridruže na online događaju 9. septembra u 13h, na kojem ćemo saznati ko su najatraktivniji poslodavci u Srbiji i svečano proglasiti dobitnike priznanja VRH poslodavac.

U ovom ciklusu istraživanja kandidati su birali najpoželjnije poslodavce van IT industrije, a učesnicima će biti predstavljeno:

  • kako kandidati u Srbiji doživljajvaju brendove domaćih poslodavaca
  • šta najviše privlači kandidate da se zaposle kod određenog poslodavca
  • koji faktori zadržavaju ljude u određenoj kompaniji
  • kako treba da izgleda idealan proces selekcije iz ugla kandidata
  • čime može da se utiče na formiranje pozitivnog iskustva kandidata u procesu selekcije
  • nova ponuda personalizovanih izveštaja za kompanije zasnovanih na ovom istraživanju.

Inovativna talentX metodologija se zasniva na teoriji da se iskustvo koje kompanija kreira u javnosti ili kod svojih zaposlenih formira na osnovu 6 atributa atraktivnosti (iskustvo rada u kompaniji, kultura unutar kompanije, ponašanje lidera, odlike posla, mogućnosti za razvoj karijere, nagrađivanje). Na ovaj način se efikasno utvrđuje do koje mere poslodavac kreira pozitivno iskustvo za kandidate ili zaposlene.

Molimo vas  da vaše prisustvo na događaju potvrdite popunjavanjem formulara na linku ispod, nakon čega će vam stići potvrdni mail sa pristupnim podacima. 

 

PRIJAVA

 

Događaj će biti emitovan preko platforme Zoom i trajaće oko 60 minuta.

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiOVDE SU KANDIDATI KOJE TRAŽITE: 275.709 posetilaca iz Srbije na onlajn Regionalnom sajmu poslova!

Decenijsko iskustvo organizatora bazirano na osluškivanju tržišta i želji da se ujedine poslodavci iz ovog dela Evrope, kako bi na jednom mestu, bez prostornog ograničenja, prezentovali usluge i istakli potrebe svog rada, stvorilo je od onlajn Regionalnog sajma poslova nezamenjiv događaj u sferi zapošljavanja. Međusobnom saradnjom sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), Moj Posao (Hrvatska), […]

NovostiHR days 2021. – U poznatom okruženju do novih uspomena!

HR days konferencija, koja je tokom godina postala jedno od nezaobilaznih i omiljenih odredišta HR profesionalaca iz Hrvatske i sveta, uskoro se vraća „kući“! Nakon što je godinama uspešno igrala ulogu vesnika proleća, okupljajući regionalnu HR zajednicu u martu ili aprilu, ovogodišnja konferencija će se održati na samom prelazu iz leta u jesen, i to […]

NovostiIT zajednica odlučila: VRH IT poslodavci u Srbiji su Microsoft, Nordeus i Ubisoft!

IT zajednica je odlučila: VRH IT poslodavci u Srbiji za 2021. godinu su kompanije: Microsoft, Nordeus i Ubisoft, a ova važna informacija saopštena je na vebinaru pod nazivom “Koji su to VRH IT poslodavci magnet za najtalentovanije kandidate”, održanom 10. juna. Pored te tri kompanije, prema mišljenu kandidata, u TOP 10 VRH IT poslodavaca zasluženo […]

NovostiKo su VRH IT POSLODAVCI u Srbiji i kako da i vi postanete jedan od njih

10. juna u 14h organizujemo vebinar na kojem ćete saznati koji su to VRH POSLODAVCI istinski magnet za kandidate na IT tržištu radne snage i šta ih razlikuje od ostalih poslodavaca. Imaćete priliku da čujete šta kandidati očekuju od poslodavaca, koje su to preferencije kada je u pitanju njihova karijera i kako treba da izgleda […]