Pređi na glavni sadržaj

CRNI PETAK: Akcija na pakete oglasa i pakete istaknuća

Infostud kao centar rešenja za regrutaciju, selekciju i employer branding pokreće akciju popusta na pakete oglasa i pakete istaknuća, samo u petak 25.11.2022.

Paketi oglasa

  • 20 paketa za oglašavanje na sajtu Poslovi.infostud.com – RASPRODATO!
  • 10 Kombo paketa za oglašavanje IT pozicija na sajtovima HelloWorld.rs i Poslovi.infostud.com

Prvih 30 kompanija kupovinom bilo kojeg paketa oglasa ostvaruje dodatnih 15% popusta na cenu sa već uračunatim standardnim popustom na zakup paketa koji mogu iskoristiti u narednih godinu dana. Maksimalan broj oglasa po paketu je 30, jedna kompanija može da zakupi jedan paket oglasa.

Način naručivanja:
Paketi oglasa naručuju se putem formulara na sajtu www.hrlab.rs, isključivo 25.11. od 00:01h. Popust neće važiti ukoliko naručivanje izvršite ranije. Popust prestaje da važi kada se rasproda prvih 20 tj. 10 paketa oglasa.

Paket istaknuća oglasa na sajtu Poslovi.infostud.com

Prvih 20 kompanija kupovinom paketa istaknuća u vrednosti od 31.200 RSD ostvaruje 15% popusta i pravo na cenu od 26.500 RSD. Usluge možete koristiti zajedno na jedan oglas ili pojedinačno na različite oglase u narednih godinu dana. Jedna kompanija može da naruči 1 paket oglasa i 1 paket istaknuća.

Način naručivanja:
Tekst:“Naručujem paket istaknuća oglasa po promotivnoj ceni povodom akcije Crni petak.” pošaljite na mejl adresu poslovi@infostud.com isključivo 25.11. od 00:01h i u toku dana ćemo kontaktirati prvih 20 kompanija za dogovor oko realizacije usluge. Popust neće važiti ukoliko naručivanje izvršite ranije, a prestaje da važi kada se rasproda prvih 20 paketa istaknuća.

AKCIJA POČINJE 25. novembra u 00:01h i trajaće do momenta rasprodaje, a najkasnije do 23:59h.

Budite brzi i ugrabite svoje popuste na vreme!

 

 

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiKako HR odlučuje koje su beneficije najvažnije?

Hajde da kažemo da vi zaista želite, kao firma, da omogućite vašim zaposlenima apsolutno idealne uslove za rad. Sve što im padne na pamet, sve što vama padne na pamet, odrešene ruke, neograničeni resursi… Danas ovim blogom vlada magija i sve je moguće. Možete apsolutno sve! Hajde neka danas bude tako. Ali, a ovo je […]

NovostiKako nam svesna pažnja (majndfulnes) pomaže u jačanju fokusa i kontrole stresa na radnom mestu?

Mental fitness (mentalni fitnes/mentalna spremnost) se može definisati kao postojanje i održavanje stanja blagostanja i negovanje svesti o tome kako mislimo, ponašamo se i osećamo. Naš pristup “Mental fitness” definišemo kao praksu različitih naučno priznatih metoda zasnovanih na majndfulnesu (svesnoj pažnji) koje razvijaju otpornost i poboljšavaju emocionalnu inteligenciju sa ciljem jačanja i negovanja zdravih odnosa […]

NovostiŠta sve poslodavci treba da znaju o porodiljskom odsustvu

Na početku je potrebno terminološki označiti pojmove kojima ćemo se baviti u nastavku teksta. U svakodnevnoj komunikaciji, odsustvo koje zaposlena žena koristi vezano za porođaj i negu bebe, a koje traje ukupno 12 meseci (a za treće i svako naredno dete 24 meseca) najčešće se jednim imenom naziva porodiljsko odsustvo. Zapravo sam Zakon o radu, […]

NovostiHR WEEK 2022 – online događaj koji okuplja HR profesionalce

Najveći online HR događaj u Evropi, koji okuplja HR profesionalce i entuzijaste širom sveta, vraća se na scenu ove godine u potpuno novom, inovativnom virtuelnom okruženju, od 21 – 25. novembra. HR Week je tokom godina ugostio brojne renomirane govornike iz internacionalnih kompanija i univerziteta, sa obimnim iskustvom u HR industriji, kao što su: Eleonora […]