Pređi na glavni sadržaj

Empple festival – Sve počinje sa ljudima

Ove godine će se 1. oktobra po prvi put  organizovati Empple, employer branding festival, pod sloganom “Sve počinje sa ljudima!”

S obzirom da postoji povećano interesovanje za ovu oblast, ideja Empple festivala je da na jednom mestu organizuje edukaciju iz oblasti employer branding-a, istakne dobre prakse na našem tržištu kroz dodelu nagrada i olakša diskusiju i razmenu iskustva na ovu temu. Svi zainteresovani mogu birati između online ili uživo iskustva, a karte su u prodaji na zvaničnom sajtu festivala.

Edukacija

U okviru edukativnog dela, 7 employer branding stručnjaka preneće publici svoje uvide o relevantnim temama i aktuelnim trendovima, sve u kontekstu našeg tržišta. Do sada objavljeni spikeri su: James Ellis, Susanna Rantanen, Chris Fitzner i Barbara Zych. Pored globalnih lidera, svoje mesto u programu imaće i lokalni predavači.

Dodela nagrada

Kako dobre employer branding prakse ne bi ostale tajna u okviru festivala biće organizovana dodela nagrada. Ove godine će se nagrađivati najbolji employer branding projekti, timovi i pojedinci. U okviru 11 kategorija, organizatorke su se potrudile da pokriju sve najvažnije aspekte upravljanja employer brendom. A najbolje od prijavljenih radova odrediće stručni žiri koji čini osam HR, marketing i employer branding profesionalaca. Pobednici će, pored priznanja i prepoznatljivosti u stručnoj zajednici, imati priliku da predstave svoje radove kroz case study na online događaju 22. oktobra. Pomenuti “bonus” showcase događaj organizuje se sa ciljem podizanja svesti o dobrim praksama koje već postoje kod nas, kompanijama koje ih uspešno sprovode i employer branding-u kao važnoj temi koja doprinosi poslovanju. Prijave za dodelu nagrada traju do 27.8, a sve infomacije nalaze se na linku.

Networking

S obzirom da će se događaj desiti u hibridnom obliku, 100 učesnika će imati priliku da se upozna i poveže uživo u Barrel House prostoru u Beogradu, dok će za online učesnike biti organizovane kratke networking sesije sa krovnim temama.

Obezbedite sebi ulaznicu u svet employer branding-a iz Empple perspektive. U skladu sa ovogodišnjim sloganom, hajde da zajedno budemo ljudi sa kojima je sve počelo. Vidimo se na festivalu!

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDa li vas zaposleni vole?

Ako se pitate da li vas zaposleni vole, onda ste verovatno na korak od ulaganja u kvalitetan employer brand, ali ako i dalje ne brinete o tome, očekujte da će vaše poslovanje početi da slabi u narednih nekoliko godina. A to sigurno ne želite. Odnos snaga na tržištu je promenjen i sada su kandidati ti […]

NovostiObjavljen program 9. HR Days konferencije

Jedna od najaktuelnijih tema današnjice – liderstvo – naći će se u fokusu 9. po redu HR Days konferencije , koja će se održati 22. i 23. septembra u Rovinju, u organizaciji portala MojPosao, nudeći pritom sadržajan i raznolik program. Organizatori su se potrudili da pozovu eminentne govornike na brojne teme, a od bogatog programa […]

NovostiPlatforma BENEFITI.RS i POSLOVI INFOSTUD: Neka zaposleni sami odluče koji su im benefiti najvažniji

Trendovi na tržištu rada u Srbiji već godinama pokazuju da je zaposlenima i te kako važno u kakvoj kompaniji rade, ko su im kolege i šefovi, pruža li im firma mogućnost da se napreduje i da li pored plate poslodavac nudi bar neke benefite. Pokazalo se da su benefiti koje poslodavci nude uglavnom dobrovoljno zdravstveno […]

NovostiPrijava za XII regionalni sajam poslova je u toku! Obezbedite svojoj kompaniji mesto na vreme!

Online regionalni sajam poslova je odlična prilika da: Objavite neograničen broj oglasa za posao; Brendirate kompaniju kao poželjnog poslodavca; Ostvarite kontakt sa kandidatima i izgradite svoju bazu; Pronađete kandidata za svoj tim; Kompaniju predstavite u 5 zemalja regiona. Prošlogodišnje izdanje sajma je zabeležilo ukupno 549.018 poseta, 571 postavljen oglas od strane 80 kompanija i 54.329 […]