Pređi na glavni sadržaj

KOMBO oglasi – najbolje rešenje kada zapošljavate IT-jevce

Nalazimo se u vremenu kada je teže nego ikada pronaći zaposlene u IT sektoru. Već dve decenije razvijamo rešenja koja treba da vam olakšaju taj cilj putem sajta Poslovi.infostud.com, a od 2015. i putem sajta HelloWorld.rs. Sada je došlo vreme da ujedinimo sve što ova dva sajta mogu kada je u pitanju IT zapošljavanje i poslodavcima isporučimo celovito rešenje i maksimalne efekte za novac koja ulažu u oglašavanje radnih pozicija.

HelloWorld – glavno mesto okupljanja domaće IT zajednice

Zahvaljujući kontinuiranim unapređenjima na sajtu, sa ponosom možemo da kažemo da je HelloWorld ove godine postao platforma posvećena IT zajednici sa najvećom posetom kada su u pitanju domaći IT portali, sa najviše registrovanih IT korisnika i najvećim brojem dostupnih oglasa za posao. Istovremeno, to je najveća domaća baza profila IT kompanija i najveća baza recenzija koje o radu u tim kompanijama ostavljaju bivši i sadašnji zaposleni (uključujući iskustva sa intervjua za posao i informacije o platama). HelloWorld blog obara rekorde čitanosti iz meseca u mesec, kao mesto na kome IT-jevci mogu pronaći relevantne informacije i savete o zapošljavanju, događajima i trendovima iz domaće i strane IT industrije. Upravo ta raznovrsnost sadržaja je razlog zašto IT-jevci svih senioriteta rado posećuju HelloWorld, čak i onda kada ne traže posao aktivno.

HelloWorld - Statistike sajta 2021 - HR Lab

HelloWorld je nedavno dobio novi vizuelni identitet, a sajt je dodatno unapređen kako bi se maksimalno olakšalo korisničko iskustvo, a u skladu sa svim onim što nam IT-jevci govore o svojim potrebama kada je potraga za poslom u pitanju. Pogledajte šta je sve novo na HelloWorld-u na sledećem linku: HELLOWORLD – Stara duša, novo telo.

IT oglasi za posao po meri vaše potrebe

Imajući sve ovo u vidu, od danas u našu ponudu dodajemo set naprednih vrsta IT oglasa na sajtu HelloWorld.rs, a po uzoru na sistem koji već godinama uspešno isporučuje rezultate svim poslodavcima na sajtu Poslovi.infostud.com.

Kada imate potrebu za oglašavanjem IT pozicija sada su vam na raspolaganju tri opcije plaćenog oglašavanja – na sajtu Poslovi.infostud.com, na sajtu HelloWorld.rs ili što je najbolje KOMBO varijanta istovremenog oglašavanja na oba sajta, uz koju ćete dobiti maksimalne efekte za vaše IT oglase i uštedeti novac (jer ne morate da platite punu cenu za dva oglasa, nego samo doplatu od 20% na drugi).

Na linku ispod možete da pogledate detaljnije koje vrste oglasa su vam sve na raspolganju i šta svaka vrsta podrazumeva.

POGLEDAJTE NOVU PONUDU OGLAŠAVANJAVrste oglasa - HR Lab

Nova ponuda se odnosi i na usluge koje služe kao dopuna oglašavanju, tako da od danas i na sajtu HelloWorld.rs možete da dodatno istaknete vaš oglas putem plave boje, kao i da mu povećate vidljivost putem HelloWorld naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Kao specijalnu novost omogućili smo automatsko osvežavanje svakog Premium oglasa na sajtu HelloWorld na polovini njegovog trajanja, a ovaj benefit se u promotivnom periodu ne naplaćuje dodatno!

Iskoristite promo period

Kako biste se uverili u efikasnost KOMBO oglašavanja na dva sajta, tokom prva dva meseca ukoliko kupite oglas iz IT kategorije na jednom sajtu, besplatno ćemo ga objaviti i na drugom sajtu! Ovo je naročito pogodno za sve poslodavce koji već imaju aktivan paket oglasa pošto će za njih ova akcija važiti sve do isteka paketa. Pozivamo vas zato da ukoliko već niste, poručite paket oglasa do 17. januara 2022. i tako uz bolje efekte napravite i značajne uštede u narednoj godini.

Kako da poručim KOMBO oglas?

Nakon što se prijavite na sajtu HRLab.rs, osveženi formular za poručivanje oglasa vam omogućava da jednostavno napravite izbor koji vam najviše odgovara. Istovremeno, bez obzira da li oglašavate vaše pozicije na jednom ili dva sajta, uvek vam je na raspolaganju HR Lab Asistent, napredni digitalni alat za jednostavno praćenje svih konkursa i prijava, koji olakšava ceo proces selekcije.

Sigurni smo da će vam ovi naši višemesečni napori na analiziranju, istraživanju i kreiranju novih unapređenja doneti merljive rezultate i olakšati procese regrutacije i selekcije IT kandidata. Ukoliko vam je potrebno više informacija ili detaljnije pojašnjenje naš imejl i telefon su isti kao i uvek: poslovi@infostud.com – 024/41-55-615.

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiVOLONTERI, PRIPRAVNICI I STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE I USAVRŠAVANJE

Zakon o radu dopušta mogućnost angažovanja lica i bez zasnivanja radnog odnosa pod određenim uslovima. U tom smislu postoje sledeći oblici rada van radnog odnosa: privremeni i povremeni poslovi, ugovor o delu, ugovor o stručnom osposobljavanju i usavršavanju i dopunski rad. U prethodnom periodu pisali smo o ugovoru o privremenim i povremenim poslovima i ugovoru […]

NovostiMože li rad na daljinu da preokrene odliv radne snage?

Prošle godine su se zbog pandemije mnogi koji su radili u inostranstvu vratili u svoje domovine, ali i oni koji su se doselili u velike gradove su se vraćali u svoj rodni kraj. Najbolji primer za to su hiljade Italijana koji su se zbog pandemije vratili sa bogatog severa u centralne i južne regione zemlje, […]

NovostiDa li ste upoznali “Ljutka”?

Da li ste se sreli sa zaposlenima koji su uvek nezadovoljni, svemu nađu manu ali nikad sebi, nikad se ne nasmeju, energetski iscrpljuju prostor svojim negativnim stavom? Zvaćemo ih “Ljutko”. Ne pričamo ovde o zaposlenima koji su ponekad ili privremeno negativni, opterećeni poslom ili u fazi smanjene motivacije jer to su sasvim prirodne smene raspoloženja. […]

NovostiSamo u petak dodatni popust na pakete oglasa

Bliži nam se najpoznatiji petak u novembru tzv. Crni petak, a njemu u susret obezbedili smo vam dodatni popust na pakete oglasa za oglašavanje na najpoznatijim sajtovima za zapošljavanje- Poslovi.infostud.com i HelloWorld.rs Ponuda obuhvata 30 paketa oglasa i to: 20 paketa za oglašavanje na sajtu Poslovi.infostud.com 10 paketa za oglašavanje na sajtu HelloWorld.rs Prvih 30 kompanija […]