Pređi na glavni sadržaj

Liceulice vas poziva da budete heroji promena u 2024. godini

21. novembar 2023.
·2 minuta za čitanje

Pretplatom na magazin Liceulice, svako od nas može postati deo važnog napora u borbi protiv siromaštva i izolacije. Osim što pomaže najugroženijima među nama, Liceulice pruža podršku i već 13 godina aktivno radi na reintegraciji osoba iz najranjivijih grupa u zajednicu, omogućavajući im da rade, zarađuju i osećaju se korisnim.

Organizacija Liceulice se oslanja na podršku šire zajednice, građana, odgovornih kompanija, različitih institucija i organizacija kako bi ostvarila svoju misiju i pomogla što je moguće većem broju ugroženih pojedinaca. Svaki broj magazina donosi životne priče prodavaca, aktuelne teme, intervjue, reportaže, vesti i eseje posvećene antidiskriminaciji, socijalnoj pravdi, ekološkim temama, odbrani javnog interesa, unapređenju ljudskih prava, afirmaciji aktivizma, itd.

Pretplatom na Liceulice, ne samo da se dobija pristup jedinstvenim tekstovima o važnim društvenim pitanjima, već takođe čini dobro delo. Svaka pretplata znači mnogo ljudima koji žive u siromaštvu, pružajući im podršku za finansijsku i socijalnu stabilnost, te prevazilaženje izolacije i drugih teškoća na putu povratka u zajednicu. Kao socijalno preduzeće, Liceulice reinvestira svaku pretplatu u zadovoljenje osnovnih potreba prodavaca, nova izdanja, opremu za rad, stručnu psihosocijalnu podršku, humanitarnu pomoć, različite edukacije, radionice, itd.

liceulice-grafik-2023

 

Heroji promene su najveći donatori, kompanije koje podržavaju organizaciju kroz jednu ili kombinaciju različitih vrsta podrške.
Pored novčanih donacija, postoji nekoliko načina na koje pojedinci mogu podržati Liceulice:

Pretplata: Otkupite više primeraka ili se višestruko pretplatite na magazin Liceulice, omogućavajući tako čitanje zaposlenima i poslovnim partnerima. Pretplata dodatno osnažuje prodavce i prodavačice angažovane na mesečnim poslovima pripreme i pakovanja magazina za pretplatnike. Takođe, moguće je pretplatiti se i na digitalno izdanje.

Pozovite nas u goste: Druženje sa prodavcima Liceulice pruža im priliku da vas redovno ili povremeno posećuju. Tom prilikom, koordinatorke prodavaca i prodavci mogu razmenjivati iskustva sa zaposlenima vaše kompanije, a ovi ih podržavaju kupovinom magazina.
Podržite jedan ili više brojeva magazina: Vaša donacija biće iskorišćena za štampanje novih brojeva magazina, obezbeđujući prodavcima siguran prihod.

Oglasite se u magazinu: Oglasite svoje proizvode i usluge u čitanom, a drugačijem, mediju. Tako ne samo što se realizuju marketinški planovi, već i ostvaruju posebni CSR planovi podrške zajednici.

Ako želite da budete deo Liceulice priče, možete im pisati na email adresu office@liceulice.org. Pridružite se i postanite pouzdan prijatelj dugoročno posvećen obezbeđivanju sigurnosti i ekonomske podrške najugroženijim sugrađanima.

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiAna Stevanović: Promena je neizbežna, ali sami biramo u šta ćemo se promeniti

Ana Stevanović, osnivačica i direktorka Stevanovic Consulting GmbH, i autor knjige “Početnik sa crnim pojasom”, bila je jedini govornik poreklom iz Srbije na Šestoj konferenciji HR Experience, održanoj 30. maja u Beogradu u organizaciji Infostuda.   Ana je svoj put nakon završenih studija stomatologije i mastera iz menadžmenta u zdravstvu, pronašla u Švajcarskoj na polju edukacije i […]

NovostiŠta to radi zaposlene: Istraživanje humanitarnog karaktera

Osiguranik, Rezilient, Infostud i Tim Centar ponovo, sad već tradicionalno, udružili su snage kako bi prikupili relevantne podatke o benefitima i wellbeing podršci zaposlenih u Srbiji. Naš cilj je da kroz „unakrsno ispitivanje“ zaposlenih iz različitih industrija sa jedne strane i HR menadžera/top menadžmenta/vlasnika kompanija sa druge strane, pružimo tačne informacije sa terena. Istraživanje pod […]

NovostiBeti Tsan Pelemiš: Promena nije faza koju moramo da izdržimo, ona je suština napretka

Na Šestoj konferenciji HR Experience, koja je u organizaciji Infostuda održana 30. maja u Beogradu, prvi govornik je bila Beti Pelemiš, direktorka akvizicije talenata u Linkedin-u. Kroz predavanje o upravljanju transformacijom, govorila je o svom iskustvu u tri poznate svetske kompanije, naglasivši važnost ljudskog aspekta promena. U razumevanju ljudske strane promene, treba imati na umu da promena […]

NovostiInfostud i SAM organizovali radionicu sa svetskim HR ekspertom Sirilom Kortlevenom

Infostud i Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovali su 31. maja radionicu sa svetski priznatom HR ekspertom, Sirilom Kortlevenom. Ovaj događaj je okupio brojne profesionalce i menadžere, željne da nauče više o inovativnim pristupima i alatima za rešavanje HR izazova. Siril Kortleven, koji je prethodnog dana bio jedan od vodećih predavača na 6. po redu HR […]