Pređi na glavni sadržaj

Najbolje mesto da pronađete nove zaposlene – ONLINE REGIONALNI SAJAM POSLOVA

Već 13. godinu zaredom sajt Poslovi Infostud, zajedno sa ostalim organizatorima Sajma uspeva da ostvari win-win situaciju kada je u pitanju odnos poslodavaca koji su u potrazi za kandidatima i kandidata koji su u potrazi za novim ili svojim prvim zaposlenjem.

Regionalni Sajam Poslova = Prilika koju ne propušta ni HR sektor, ni kandidati!

Svi čekamo jesen!

I ove godine nastavljamo sa tradicijom, jer jesen je u znaku najvećeg Regionalnog Sajma Poslova. Ono što je dobro kažu ne treba menjati, a mi radimo na tome da ono što je dobro bude još bolje.

Snažna skupina regionalnih sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), MojPosao (Hrvatska), MojPosao.ba (BiH), Vrabotuvanje (Severna Makedonija) i Deloglasnik (Slovenija) vas poziva da u periodu od 17. do 21. oktobra budete deo najvećeg događaja ove vrste, da zajedno postavimo nove rekorde i ostvarimo zacrtane ciljeve.

A na jesen…..

Baš kao što smo najavili, 5 dana Sajma tokom kojih ćemo biti na raspolaganju i poslodavcima i kandidatima da pokažu svoj pun potencijal.

Kvalitet događaja između ostalog potvrđuje se i kroz njegovu posetu. A Online Regionalni Sajam Poslova beleži preko 250.000 posetilaca u Srbiji, a na regionalnom nivou i više od pola miliona.

Pružamo priliku da kompanije grade i jačaju svoj Employer Branding u čak 5 zemalja regiona, a sve to propraćeno kroz društvene mreže ostvaruje zapaženije rezultate.

Ove godine ponuda je bogatija za nekoliko stavki, a one dobre smo zadržali. Neograničen broj oglasa, ušteda resursa (finansijskih i vremenskih) poslodavcima kod uređivanja virtuelnog štanda, kao i dostupnost izloženog materijala svim potencijalnim kandidatima regiona.

I nezaobilazan popust od 10% za sve poslodavce koji rezervišu svoj štand do septembra! Tu su i dodatni popusti ukoliko se odlučite na oglašavanje u više zemalja, pa tako za štand u dve zemlje možete ostvariti 10% popusta, u tri zemlje 15%, u četiri zemlje 20% i u svih pet zemalja čak 25% popusta.

I sve ovo navedeno pravdaju brojke

Radujemo se što možemo da vam predstavimo ovako značajne rezultate. Na našem sajtu ostvarili smo posetu veću od 280.000, pregled stranice je iznad 2.800.000, dok je broj prijava na postavljene oglase bio preko 40.000. Više od 60 kompanija je učestvovalo sa svojim oglasima na Sajmu, a prijave na njihove konkurse poslalo je preko 1.900 kandidata.

Verujemo da su vam ove brojke i te kako privukle pažnju.

Ove godine idemo sa još većim žarom i zato ukoliko želite da vaša kompanija bude deo ovog jedinstvenog događaja i ostvari zapažene rezultate nemojte čekati, popunite formular na OVOJ STRANICI i uz mnogo benefita dođite do svojih budućih kolega!

 

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiKo je Hegel u vašoj firmi?

Blizu moje kuće postoji visoka, tipična novobeogradska zgrada čiji stanari su uložili mnogo truda da naprave lep ulaz i dvorište. U prizemlju je deo sa stolom i stolicama, na raspolaganju je mini biblioteka i društvene igre, za praznike je u ulazu okićena jelka, zgrada se svake srede čisti…. Jednom prilikom, upravnik te zgrade se ispred […]

NovostiLacinai: Komunikacijom do inspiracije ili infekcije

Svaka priča ima svoje heroje, pa su takvi heroji lideri koji svojom empatijom, energijom i jasnoćom predvode svoje timove, rekao je komunikacioni ekspert iz Švedske Antoni Lacinai na petoj konferenciji HR Experience održanoj u maju u organizaciji Infostuda u Beogradu. Antoni Lacinai je deo detinjstva proveo u Srbiji, i stoga je pozvao i svoju majku […]

NovostiU kojim slučajevima zaposleni prima naknadu zarade

Pravo na naknadu zarade regulisano je članovima 114-117. Zakona o radu. Zakon o radu određuje da naknada zarade pripada zaposlenom u sledećim slučajevima: 1) Odsustvo sa rada na dan praznika koji je neradni dan 2) Godišnji odmor 3) Plaćeno odsustvo 4) Vojna vežba i odazivanje na poziv drugog državnog organa 5) Bolovanje 6) Prekid rada, […]

NovostiTržište rada u Srbiji: Izazovi i mogućnosti za poslodavce

U utorak, 16. maja, u Beogradu je održan radni doručak u organizaciji Srpske Asocijacije Menadžera koji je okupio zainteresovane menadžere i preduzetnike. Diskusija je fokusirana na stanje na tržištu rada u Srbiji, deficit radne snage i privrednu neizvesnost. Na događaju su prisustvovali i Jelena Bajčetić, direktorka prodaje u Infostudu i Darko Burčul, marketing menadžer u […]