Pređi na glavni sadržaj

Najbolje mesto da pronađete nove zaposlene – ONLINE REGIONALNI SAJAM POSLOVA

Već 13. godinu zaredom sajt Poslovi Infostud, zajedno sa ostalim organizatorima Sajma uspeva da ostvari win-win situaciju kada je u pitanju odnos poslodavaca koji su u potrazi za kandidatima i kandidata koji su u potrazi za novim ili svojim prvim zaposlenjem.

Regionalni Sajam Poslova = Prilika koju ne propušta ni HR sektor, ni kandidati!

Svi čekamo jesen!

I ove godine nastavljamo sa tradicijom, jer jesen je u znaku najvećeg Regionalnog Sajma Poslova. Ono što je dobro kažu ne treba menjati, a mi radimo na tome da ono što je dobro bude još bolje.

Snažna skupina regionalnih sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), MojPosao (Hrvatska), MojPosao.ba (BiH), Vrabotuvanje (Severna Makedonija) i Deloglasnik (Slovenija) vas poziva da u periodu od 17. do 21. oktobra budete deo najvećeg događaja ove vrste, da zajedno postavimo nove rekorde i ostvarimo zacrtane ciljeve.

A na jesen…..

Baš kao što smo najavili, 5 dana Sajma tokom kojih ćemo biti na raspolaganju i poslodavcima i kandidatima da pokažu svoj pun potencijal.

Kvalitet događaja između ostalog potvrđuje se i kroz njegovu posetu. A Online Regionalni Sajam Poslova beleži preko 250.000 posetilaca u Srbiji, a na regionalnom nivou i više od pola miliona.

Pružamo priliku da kompanije grade i jačaju svoj Employer Branding u čak 5 zemalja regiona, a sve to propraćeno kroz društvene mreže ostvaruje zapaženije rezultate.

Ove godine ponuda je bogatija za nekoliko stavki, a one dobre smo zadržali. Neograničen broj oglasa, ušteda resursa (finansijskih i vremenskih) poslodavcima kod uređivanja virtuelnog štanda, kao i dostupnost izloženog materijala svim potencijalnim kandidatima regiona.

I nezaobilazan popust od 10% za sve poslodavce koji rezervišu svoj štand do septembra! Tu su i dodatni popusti ukoliko se odlučite na oglašavanje u više zemalja, pa tako za štand u dve zemlje možete ostvariti 10% popusta, u tri zemlje 15%, u četiri zemlje 20% i u svih pet zemalja čak 25% popusta.

I sve ovo navedeno pravdaju brojke

Radujemo se što možemo da vam predstavimo ovako značajne rezultate. Na našem sajtu ostvarili smo posetu veću od 280.000, pregled stranice je iznad 2.800.000, dok je broj prijava na postavljene oglase bio preko 40.000. Više od 60 kompanija je učestvovalo sa svojim oglasima na Sajmu, a prijave na njihove konkurse poslalo je preko 1.900 kandidata.

Verujemo da su vam ove brojke i te kako privukle pažnju.

Ove godine idemo sa još većim žarom i zato ukoliko želite da vaša kompanija bude deo ovog jedinstvenog događaja i ostvari zapažene rezultate nemojte čekati, popunite formular na OVOJ STRANICI i uz mnogo benefita dođite do svojih budućih kolega!

 

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDe Bruyne: Mogućnost jede disciplinu za doručak

“Većina problema u organizacijama može se pripisati lošem razumevanju toga kako ljudi donose odluke”, rekao je Tom de Bruyne, međunarodno priznat stručnjak bihejvioralnih nauka u svom predavanju na nedavnoj konferenciji HR Experience održanoj u organizaciji Poslovi Infostud. De Bruyne, suosnivač konsultantske firme SUE Behavioural Design, govorio je o formiranju dobrih navika, u poslovnim timovima ali […]

NovostiVreme leti…Osigurajte već danas svoje mesto na konferenciji HR days po Early Bird ceni!

Naši partneri iz Hrvatske 10. godinu zaredom organizuju HR konferenciju – HR Days! Ovogodišnji susret HR profesionalaca iz Hrvatske i regiona odviće se u slavljeničkoj atmosferi. HR Days konferencija slavi 10. rođendan, a pored torte, šarenih konfeta i šampanjca, za vas smo ponovo pripremili i odličan program! Vreme leti. Naravno, ne uvek u istim situacijama. […]

NovostiPravo na plaćeno odsustvo

Pravo na odsustvo uz naknadu zarade (plaćeno odsustvo) regulisano je članom 77. Zakona o radu. Na koji način ovaj član zakona uređuje pravo na plaćeno odsustvo? Prema zakonu, zaposleni ima pravo na odsustvo sa rada uz naknadu zarade (plaćeno odsustvo) u ukupnom trajanju do pet radnih dana u toku kalendarske godine, u slučaju sklapanja braka, […]

NovostiProblem o kome se malo priča – BORE OUT!

U današnje vreme, kada se sve više proučavaju i istražuju faktori zadovoljstva radom, pojedini fenomeni koji postoje godinama, konačno dobijaju svoje ime i definiciju. Kao što je danas svima poznat pojam „burn out-a“, u budućnosti će nam u svakodnevni poslovni jezik ući još jedno stanje: „BORE OUT“. I verovatno je, iz naziva, svima jasno o […]