Pređi na glavni sadržaj

NOVO: Infostud profil kandidata

Kandidati na našem sajtu Poslovi.infostud.com imaju mogućnost da kreiraju svoj Infostud profil koji se sastoji od osnovnih informacija o kandidatu, informacija o obrazovanju, iskustvu, veštinama i drugih informacija koje su važne pri konkurisanju na oglase za posao.

Kandidat veoma lako kreira svoj profil za svega desetak minuta. U svakom trenutku može da izmeni, doda ili ukloni informacije iz njega.

Sa ovim profilom kandidat ima mogućnost brzog i jednostavnog konkurisanja na oglase za posao, što ujedno predstavlja dinamički CV.

Šta to znači za poslodavce koji koriste HRLab Asistent?

Dinamički CV kroz Infostud profil kandidata postaje nov način prijave za raspisan oglas za posao.

U momentu kada kandidat izmeni neki podatak u svom profilu, te izmene će se odmah prikazivati i poslodavcu u prijavama koje ima u HRLab nalogu. Tako će poslodavac imati sveže informacije o kandidatu i nakon isteka oglasa za posao.

Kada kandidat konkuriše na vaš oglas putem Infostud profila, u vašem HRLab Asistentu će biti označen posebnom oznakom:

Infostud-test-profil

Infostud profil je prepoznatljiv po ujednačenom dizajnu, sa ciljem da prijave kandidata budu što preglednije i da struktura podataka u prijavama bude uniformisana, kako bi lakše mogli da uporedite informacije o kandidatima, i tako brže odabrali one kandidate koji su najbolje kvalifikovani za posao.

Prednosti za poslodavce:

  • Brža i lakša upotreba
  • Bolja preglednost
  • PDF verzija profila
  • Osvežene informacije o kandidatu u svakom momentu
  • Vizuelno lakše za korišćenje (jedan isti izgled profila za sve kandidate)
Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiPritisak grupe: dobar, loš, zao

Kada sam bila na maturskoj ekskurziji, svuda – u autobusu, u hotelu, na plaži i brodiću, iznova i iznova je puštana jedna pesma grupe Merlin. Svi su bili nostalgični i emotivni čim je čuju, pevali su uglas, čak i rokeri i metalci. Nisam mogla skupiti hrabrost da priznam da više ne mogu podneti da čujem […]

NovostiŠta sve čini zaradu koju je poslodavac dužan da plati

Zarada je svakako osnovni motiv radnog angažovanja zaposlenih i najznačajnije pravo iz radnog odnosa. Upravo zbog te činjenice, Zakonom o radu definisana su sva primanja iz radnog odnosa. Zakon propisuje iz čega se sve zarada sastoji, kada se plaća minimalna zarada, koje sve troškove poslodavac mora da nadoknadi zaposlenom, te kada i u kom iznosu […]

NovostiTihi otkazi kao najglasniji trend u 2022.

Godinu za nama obeležili su inflacija, prisilni i voljni povratak u kancelarije, različite izmene zakona i, konačno, godinu za nama obeležilo je mentalno zdravlje. Zato i ne treba da čudi to što su tihi otkazi, odnosno quiet quitting, najglasniji trend u 2022. Ipak, nemojte da vas iznenadi ako ne znate dovoljno o ovako široko rasprostranjenom […]

NovostiUpravljanje stresom na poslu – veština i odgovornost

Da li vas u nedelju popodne već boli stomak pri pomisli na odlazak na posao u ponedeljak? Verovatno osećate posledice stresa na radnom mestu. Stres je stanje ili osećaj koji nastaje kada osoba doživljava da zahtevi prema njoj prevazilaze lične (fizičke, emocionalne, psihičke, intelektualne, kompetencijske) i društvene resurse koje je u stanju da mobiliše. Na […]