Pređi na glavni sadržaj

Online sajam zapošljavanja – Zašto i kako?

HR Lab2 minuta za čitanje

Saradnja između sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), Moj Posao (Hrvatska), MojPosao.ba (BiH), Vrabotuvanje (Makedonija) i Deloglasnik.si (Slovenija) rezultirala je jedinstvenim događajem za zapošljavanje i brendiranje poslodavaca u ovom delu Evrope. 

Već jedanaestu godinu za redom zajedničkim snagama dajemo mogućnost, kako poslodavcima, tako i kandidatima da odaberu najbolje za sebe i svoje potrebe. Ono šta nam tehnološki napredak donosi jeste nova dimenziju u procesu zapošljavanja, kao što je upravo i “Regionalni sajam poslova”  koji će biti održan u periodu od 7. do 14. oktobra ove godine.

Sve šta vam je potrebno je internet veza! 

Uz minimalno angažovanje resursa sa vaše strane, kao što je da obezbedite dobru internet konekciju, imate priliku da se kroz virtuelne štandove predstavite kandidatima i istaknete među konkurencijom. 

Osim trenutnog zatvaranja pozicija, na ovaj način stvarate i bazu za buduće potrebe, a regionalni karakter sajma daje vam priliku da „probijete“ granice privlačeći ljude kako iz Srbije, tako i iz zemalja regiona, a to vam može obezbediti upravo online sajam zapošljavanja. 

Dok tradicionalni sajmovi koji zahtevaju fizičko prisustvo obe strane ostvare od nekoliko stotina do par hiljada poseta, onlajn sajam uz jake lokalne i regionalne medijske kampanje ostvari preko 150.000 poseta samo iz Srbije. Ujedno podstiče veću angažovanost i privlači pažnju aktivnih i pasivnih kandidata. Takođe, shodno situaciji koja nas je sve zadesila, online sajam zapošljavanja može biti prava prilika gde će posetioci moći da šetaju po štandovima bez bojazni da ugroze svoje zdravlje.

Na kraju krajeva, online sajam štedi pre svega vaše resurse koje biste utrošili za učestvovanje na lokalnom sajmu, kao što su:  troškovi putovanja, prisustvo predstavnika, trošak izrade promo materijala, itd. Online sajam vam pruža mogućnost da za već svega par sati imate gotov personalizovani, eko-prijateljski stand, koji će vašoj kompaniji uz minimalan trošak doneti kvalitetno brendiranje poslodavca. 

Ono što bismo posebno izdvojili, iako smo ostavili za kraj, jeste da, za razliku od jednodnevnih tradicionalnih sajmova, onlajn sajam je aktivan 0-24h tokom 8 dana, i dostupan je svima putem svih desktop ili mobilnih uređaja. Dugogodišnje iskustvo rezultiralo je odličnom platformom, lakom za korišćenje izlagačima i posetiocima. 

Ukoliko ovaj projekat prepoznajete kao vrednim pažnje za vašu kompaniju, klikom na link ispod saznajte više informacija o ponudi i rezervaciji štanda.

SAZNAJ VIŠE

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiOVDE SU KANDIDATI KOJE TRAŽITE: 275.709 posetilaca iz Srbije na onlajn Regionalnom sajmu poslova!

Decenijsko iskustvo organizatora bazirano na osluškivanju tržišta i želji da se ujedine poslodavci iz ovog dela Evrope, kako bi na jednom mestu, bez prostornog ograničenja, prezentovali usluge i istakli potrebe svog rada, stvorilo je od onlajn Regionalnog sajma poslova nezamenjiv događaj u sferi zapošljavanja. Međusobnom saradnjom sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), Moj Posao (Hrvatska), […]

NovostiHR days 2021. – U poznatom okruženju do novih uspomena!

HR days konferencija, koja je tokom godina postala jedno od nezaobilaznih i omiljenih odredišta HR profesionalaca iz Hrvatske i sveta, uskoro se vraća „kući“! Nakon što je godinama uspešno igrala ulogu vesnika proleća, okupljajući regionalnu HR zajednicu u martu ili aprilu, ovogodišnja konferencija će se održati na samom prelazu iz leta u jesen, i to […]

NovostiIT zajednica odlučila: VRH IT poslodavci u Srbiji su Microsoft, Nordeus i Ubisoft!

IT zajednica je odlučila: VRH IT poslodavci u Srbiji za 2021. godinu su kompanije: Microsoft, Nordeus i Ubisoft, a ova važna informacija saopštena je na vebinaru pod nazivom “Koji su to VRH IT poslodavci magnet za najtalentovanije kandidate”, održanom 10. juna. Pored te tri kompanije, prema mišljenu kandidata, u TOP 10 VRH IT poslodavaca zasluženo […]

NovostiKo su VRH IT POSLODAVCI u Srbiji i kako da i vi postanete jedan od njih

10. juna u 14h organizujemo vebinar na kojem ćete saznati koji su to VRH POSLODAVCI istinski magnet za kandidate na IT tržištu radne snage i šta ih razlikuje od ostalih poslodavaca. Imaćete priliku da čujete šta kandidati očekuju od poslodavaca, koje su to preferencije kada je u pitanju njihova karijera i kako treba da izgleda […]