Pređi na glavni sadržaj

Regionalni sajam poslova – iskoristite pogodnosti iz paketa OPEN BALKAN

Svedoci smo da je u današnje vreme broj oglasa veoma visok, kao i broj pozicija koje se kreiraju, što kandidatima pruža neverovatnu mogućnost da za sebe pronađu posao po meri, s druge strane, poslodavcima da pronađu idealne kadidate. A mi, ove godine te mogućnosti nastavljamo da širimo! Tako u okviru ovogodišnjeg Regionalnog sajma zapošljavanja poslodavci i kandidati iz Srbije i Severne Makedonije, mogu iskoristiti dodatne pogodnosti u okviru paketa Open Balkan.

Regionalni sajam zapošljavanja predstavlja mesto najvećeg okupljanja poslodavaca i kandidata i održava se u periodu od 17. do 21. oktobra. Ukoliko se prijavite ranije, možete ostvariti i dodatne pogodnosti na sajmu i popust do 10% za registraciju i izlaganje u obe države potpisnice Open Balkan inicijative.

Verovatno ste se susretali sa problemom promocije svoje kompanije ili otežanom potražnjom kandidata. S obzirom da danas postoji problem održavanja kvalitetnog radnog kadra unutar kompanije, sajam zapošljavanja je pravo mesto za vas. U okviru sajma možete iskoristiti svoje raspoložive resurse i na što bolji način predstaviti svoj brend što široj publici. Iskoristite priliku za uživo komunikaciju sa potencijalnim kandidatima, istaknite prednosti i pogodnosti svoje kompanije, predstavite publici druželjubivu atmosferu koju negujete unutar firme, kao i profesionalnost koju neprestano nudite.

Poslovi Infostud , zajedno sa kolegama iz S. Makedonije – Vrabutovanje, Hrvatske – MojPosao.net, Bosne i Hercegovine – MojPosao.ba i Slovenije – Deloglasnik organizuju Regionalni sajam zapošljavanja.

Budući da se na sajmu pojavi preko 500.000 kandidata, ukoliko prijavite kompaniju imaćete priliku da komunicirate sa masovnom publikom uživo i da širokom auditorijumu predstavite pogodnosti vaše firme. Pored toga, s obzirom da je u pitanju regionalni sajam, imaćete priliku da privučete i kandidate van vaše zemlje i pozovete ih da rade kod vas. Kvalitet manifestacije potvrđuje veliki broj kompanija koje iz godine u godinu žure da obezbede mesto na sajmu, kao i broj kompanija koje prvi put učestvuju.

Ono što je pozitivan ishod ove vrste zapošljivosti je što zahvaljujući povezivanju nacionalnih elektronskih sistema između Severne Makedonije i Srbije, u okviru inicijative „Otvoreni Balkan“, građani imaju mogućnost da se zaposle u nekoj od ovih zemalja bez ikakvih dodatnih dokumenata, radnih viza i posebnih dozvola. Sve što Vaša kompanija treba da uradi da bi bila vidljiva kandidatima iz regiona, je da zakupi štand u ove dve zemlje po promotivnoj ceni.

Regionalni sajam poslova je dostupan preko svih uređaja 24 sata tokom svih 5 dana sajma. Platforma je prilagođena za korišćenje na mobilnim telefonima, tabletima, desktop računarima, kao i na svim internet pretraživačima, a kretanje po virtuelnim štandovima je brzo i jednostavno.

Na stranici Regionalnog sajma zapošljavanja možete pronaći informacije o ovogodišnjoj manifestaciji i sve relevantne podatke sa prošlogodišnjeg sajma, dok u zvaničnoj ponudi možete pogledati detaljnije informacije o zakupu štanda na sajmu.

 

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiŠta je “mental fitness” i zašto nam je potreban na radnom mestu?

Pre 8 godina započela sam svoj preduzetnički put sa ciljem širenja prakse majndfulnesa (svesne pažnje). Ova tema je do skoro bila tabu, a danas svi žele da nauče bar jednu ovakvu vežbu za bolju kontrolu stresa. Šta je” Mental fitness”? Mental fitness (mentalni fitnes/mentalna spremnosti) se može definisati kao postojanje i održavanje stanja blagostanja i […]

NovostiPosebna zaštita materinstva

Posebnu zakonsku zaštitu na radu uživaju sledeće kategorije zaposlenih: mlađi od 18 godina života, zaposlene osobe sa invaliditetom i majke. Postoji niz odredbi Zakona o radu koje za cilj imaju zaštitu roditeljstva, posebno žena u periodu trudnoće i nakon porođaja, o čemu poslodavci moraju da vode računa. Zakon o radu sadrži posebno poglavlje pod naslovom […]

NovostiOdržan vebinar na temu: Šta se događa na tržištu rada u regionu i EU?

Neposredno pre održvanja 13. regionalnog sajma poslova, organizovan je vebinar „Šta se događa na tržištu rada u regionu i EU?“ na kome su učestvovali vodeći stručnjaci iz ove branše, među kojima je govorila i naša Sonja Ćetković, direktorka Poslovi Infostud. Danas se širom Evrope javlja problem održivosti zaposlenih na poslu, razne kompanije moraju da ulože […]

NovostiONLINE KONFERENCIJA: NOVA ERA PODRŠKE ZAPOSLENIMA

Jedan od najvećih izazova sa kojima se suočavamo je kako da brigu o našim zaposlenima podignemo na viši nivo, a da istovremeno tim bude zdraviji i uspešniji. Ovo će biti tema konferencije“ Nova era podrške zaposlenima“, na kojoj će pored stručnjaka iz različitih oblasti govoriti i Sonja Ćetković, direktorka sajtova za zapošljavanje Infostud grupe. Na […]