Pređi na glavni sadržaj

Šta to radi zaposlene: Istraživanje humanitarnog karaktera

10. jun 2024.
·1 minuta za čitanje

Osiguranik, Rezilient, Infostud i Tim Centar ponovo, sad već tradicionalno, udružili su snage kako bi prikupili relevantne podatke o benefitima i wellbeing podršci zaposlenih u Srbiji.

Naš cilj je da kroz „unakrsno ispitivanje“ zaposlenih iz različitih industrija sa jedne strane i HR menadžera/top menadžmenta/vlasnika kompanija sa druge strane, pružimo tačne informacije sa terena. Istraživanje pod nazivom “Šta to radi zaposlene” pružiće svima uvid u raznolikost zahteva radne snage, prikazati realnu situaciju na tržištu i doprineti HR zajednici i razvoju celokupnog tržišta rada.

Popunjavanjem ankete pomažete važnu akciju i postajete deo istraživanja koje profesionalnoj javnosti obezbeđuje ključne informacije o izazovima za HR sektor u narednom periodu. Kao i prethodnih godina i ove godine doniramo novac za svaku popunjenu anketu, a sada će prikupljena sredstva ići SOS Dečijem selu u Kraljevu za program “Jačanje porodice” koji pomaže svim ugroženim porodicama da ostanu na okupu kroz edukativnu, psiho-socijalnu i materijalnu podršku, kao i pomoć pri zapošljavanju i očuvanju zdravlja.

Anketa je namenjena HR menadžerima, vlasnicima kompanija i top-menadžerima koji donose odluke o beneficijama za zaposlene. Ukoliko se ne uklapate u ovaj opis, možete proslediti link nekome koga smatrate relevantnijim izborom za teme beneficija i wellbeinga za zaposlene i kompanijskih praksi iz ovih oblasti.

Anketa je kratka, zanimljiva i nema polja za upisivanje, dovoljno je samo da klikom odaberete odgovore koji oslikavaju vaše mišljenje. Svi odgovori će biti tretirani kao poverljivi i biće obrađeni i predstavljeni isključivo na grupnom nivou.

POPUNI ANKETU

 

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiAna Stevanović: Promena je neizbežna, ali sami biramo u šta ćemo se promeniti

Ana Stevanović, osnivačica i direktorka Stevanovic Consulting GmbH, i autor knjige “Početnik sa crnim pojasom”, bila je jedini govornik poreklom iz Srbije na Šestoj konferenciji HR Experience, održanoj 30. maja u Beogradu u organizaciji Infostuda.   Ana je svoj put nakon završenih studija stomatologije i mastera iz menadžmenta u zdravstvu, pronašla u Švajcarskoj na polju edukacije i […]

NovostiBeti Tsan Pelemiš: Promena nije faza koju moramo da izdržimo, ona je suština napretka

Na Šestoj konferenciji HR Experience, koja je u organizaciji Infostuda održana 30. maja u Beogradu, prvi govornik je bila Beti Pelemiš, direktorka akvizicije talenata u Linkedin-u. Kroz predavanje o upravljanju transformacijom, govorila je o svom iskustvu u tri poznate svetske kompanije, naglasivši važnost ljudskog aspekta promena. U razumevanju ljudske strane promene, treba imati na umu da promena […]

NovostiInfostud i SAM organizovali radionicu sa svetskim HR ekspertom Sirilom Kortlevenom

Infostud i Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovali su 31. maja radionicu sa svetski priznatom HR ekspertom, Sirilom Kortlevenom. Ovaj događaj je okupio brojne profesionalce i menadžere, željne da nauče više o inovativnim pristupima i alatima za rešavanje HR izazova. Siril Kortleven, koji je prethodnog dana bio jedan od vodećih predavača na 6. po redu HR […]

Novosti6. Konferencija HR Experience: Uspešna promena podržava urođenu potrebu za rastom

Šesta konferencija HR Experience, u organizaciji Infostuda, održana je 30. maja u Sava Centru u Beogradu. Kroz predavanja vodećih HR stručnjaka i razmenu praktičnih iskustava i znanja, fokus je bio na upravljanju promenama i razvijanju otpornosti na neizvesnost koja je neminovni pratilac poslovnog života. Konferenciju je otvorila direktorka Infostuda, Sonja Ćetković koja je najavila temu upravljanja promenama ukazivanjem […]