Pređi na glavni sadržaj

Stiže novi ciklus istraživanja atraktivnosti brenda poslodavaca u Srbiji

U četvrtak, 3. februara, održaće se online događaj na kojem ćete imati priliku da se upoznate sa novim ciklusom najvećeg domaćeg istraživanja percepcije brenda poslodavaca – Talent X!

Vebinar je besplatan za sve učesnike i biće realizovan putem Zoom platforme, sa početkom od 14.30 časova.

Tokom 90 minuta trajanja događaja moći ćete, iz prve ruke, da saznate sve o načinu istraživanja, kao i mogućnostima da se vaša kompanija nađe na listi učesnica. Takođe, upoznaćete se sa raspoloživim personalizovanim izveštajima koji se kreiraju nakon sprovedenog istraživanja, a imaćete i priliku da pitate sve što vas bude zanimalo.

Isključivo na osnovu mišljenja anketiranih kandidata, nakon istraživanja biće proglašeni VRH poslodavci na tržištu Srbije, odnosno kompanije u kojima najveći broj kandidata želi da gradi svoju poslovnu karijeru. Pored generalno najpoželjnijih poslodavaca, ovaj put proglasićemo i VRH poslodavce za mlađe generacije koje tek ulaze na tržište rada.

Istraživanje ka kandidatima sa tržišta rada će trajati od 1. do 31. marta 2022. godine tokom čega se očekuje da preko 10.000 ispitanika glasa i oceni svoje poželjne poslodavce. Ovaj broj ispitanika čini ovo istraživanje ubedljivo najvećim istraživanjem brenda domaćih poslodavaca te je postalo referentna mera brenda najvećih i najznačajnijih poslodavaca u Srbiji.

Lista učesnika u četvrtom po redu ciklusu istraživanja se finalno zatvara 20. februara, te ukoliko želite da proverite koje su mogućnosti učešća vaše kompanije u istraživanju ili vam je potrebno više informacija budite deo vebinara čije su prijave otvorene do srede, 2. februara.

PRIJAVITE SE

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiAlisa Evsina, HR Direktorka NIS-a: Mi smo postojan i stabilan poslodavac, mislim da to ljudi cene

Naftna industrija Srbije (NIS), ponela je titulu najpoželjnijeg (VRH) poslodavca, prema mišljenju ispitanika koji su učestvovali u istraživanju TalentX, a koje sprovodi sajt Poslovi Infostud. Kandidati su se izjasnili da poslodavca koji je najatraktivniji za razvoj VRHunske karijere karakteriše: finansijsko stabilno poslovanje, prijateljsko i prijatno radno okruženje, lideri koji poštuju saradnike, zatim dobar balans privatnog […]

NovostiKako uspešno do promene korporativne kulture

“Znaš, osećam se kao Sizif. Pratim trendove, uvodim najbolje svetske prakse u moju kompaniju, a ovi moji ni da se mrdnu sa mrtve tačke. Šta više da im radim?”, bila bi kraća ispovest HR direktora jedne kompanije u Srbiji. Svako od nas nastoji ili makar ima želju da organizacija čiji je deo bude uspešna. U […]

NovostiInfostud i Naučno – tehnološki park Novi Sad potpisali sporazum o saradnji

Naučno-tehnološki park Novi Sad i Poslovi Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje obe organizacije, kako bi se postigli što bolji rezultati. Shodno tome, ova međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke online platforme za potrebe sajta Naučno tehnološkog parka, što će u nastavku korisnicima […]

NovostiNaknada štete za neiskorišćenji godišnji odmor

Zakon o radu sadrži posebno poglavlje kojim se uređuju odmori i odsustva, kao važna skupina prava radnika iz radnog odnosa. Godišnji odmor u najširem smislu označava period godine, odnosno određeni broj dana u toku kalendarske godine, u kojima neka osoba privremeno prestaje sa svojim redovnim ekonomskim aktivnostima kod poslodavca, a u svrhu odmora od svakodnevnih […]