Pređi na glavni sadržaj

Zadovoljni klijenti čine da “Regionalni sajam poslova” svake godine bude sve bolji

Ideja onlajn sajma zapošljavanja gde se stručnost i sposobnost stavljaju ispred mesta rođenja i stanovanja, nastala je pre 12 godina pod nazivom “Regionalni sajam poslova” i za sve ovo vreme je, prolazeći kroz lepe, ali i one turbulentne trenutke, rasla, sazrevala i postala mesto susreta hiljada ljudi. Onih koji traže posao i onih koji su u potrazi za kvalitetnim kadrovima.

Interakcija sa kandidatima

Prvobitna vizija istomišljenika i HR stručnjaka iz regiona, u kombinaciji sa decenijskim iskustvom rezultirali su stvaranjem događaja koji kvalitetom, uslugom i značajem prevazilazi sve slične manifestacije u regionu o čemu svedoče pozitivna iskustva mnogobrojnih učesnika.

Interakcija sa kandidatima kroz zajednički čet, mogućnost istovremenog izlaganja na štandovima u više zemalja, visok stepen profesionalnosti i daleko jednostavniji put komunikacije sa kandidatima, glavni su utisci učesnika dosadašnjih “Regionalnih sajmova poslova”.

– Odličan projekat u kome učestvujemo sa velikim zadovoljstvom. Organizacija je uvek na visokom nivou uz konstantnu podršku zaposlenih u Infostudu. Iz našeg iskustva ovo je najlakši način da se svi zainteresovani kandidati upoznaju sa kompanijom, a i da mi imamo priliku da na jednom mestu dobijemo veliki broj biografija za sve pozicije koje su nam otvorene. Opcija četa sa kandidatima je posebno dobra zato što na taj način kandidati dobijaju sve dodatne informacije i odgovore na pitanja – iznosi svoje mišljenje Ivana Kambasković, direktor ljudskih resursa i opštih poslova u Fabrici dečije hrane.

Šansa da posao pronađe veliki broj ljudi

Uoči početka ovog događaja koji se tradicionalno održava na jesen, a koji će ove godine biti na programu od 13. do 20. oktobra kompanije učesnice dobiju pripremljen materijal za promociju svog štanda sa Sajma, što poslodavcima u mnogome olakšava posao, a mogu da ga koriste i za promocije na društvenim mrežama.

„User frendly“ platforma, dvadesetčetvoročasnovna tehnička podrška i detaljna statistika nešto su što na poslodavce ostavlja najbolji utisak i zbog čega se iz godine u godinu vraćaju na “Regionalni sajam poslova”.

– Kompanija Univerexport je prošle godine prvi put učestvovala na “Regionalnom sajmu poslova” i imali smo prilike da se na jedan nov i moderan način predstavimo tržištu rada i potencijalnim kandidatima za zapošljavanje. Interesovanje je bilo veliko i obogatili smo bazu kandidata za značajan broj prijava i zaposlili mnogo novih ljudi u trgovini. Onlajn sajam zapošljavanja će biti i dalje naš izbor i put za privlačenje novih zaposlenih – prenosi svoja iskustva Tijana Bugarin, rukovodilac službe za selekciju i regrutaciju u kompaniji Univerexport.

Kao i svake godine, rane prijave za “Regionalni sajam poslova” poslodavcima i kompanijama donose dodatni popust od 10 odsto kako na brednirani tako i na osnovni štand u svim zemljama regiona, a prijava se može izvršiti OVDE.

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiŠta nam zaposleni kažu kada govore da su preopterećeni?

Najpopularnije nerešeno ubistvo nije Kenedi, već Humpty Dumpty, šalila sam se dok sam pevala devojčicama pesmu o Hamptiju Damptiju koji pada sa zida. Popularna engleska rima za decu uvek Hamptija Damptija prikazuje kao jaje sa licem, rukama i nogama, koje sedi na zidu, i potom pada (da li je gurnut ili je sam pao ostaje […]

NovostiSamopouzdanje i lekcije iz skromnosti

Da li biste radije pohađali trening podizanja samopouzdanja ili kurs jačanja skromnosti? Na koji od ova dva treninga biste uputili zaposlene? Ukoliko ovo pitanje postavite sebi ili zaposlenima u svojoj organizaciji, odgovor bi u ogromnoj većini bio usmeren na sticanje većeg samopouzdanja, zar ne? U privatnom, političkom i poslovnom životu samopouzdanje je jedna od najcenjenijih […]

NovostiOnlajn Regionalni sajam poslova – događaj koji štedi vreme i novac, a povećava vidljivost vaše kompanije

Pre desetak godina, to je bio pionirski poduhvat nekolicine entuzijasta, a danas, kada onlajn Regionalni sajam poslova treba da doživi svoje XII izdanje, postao je standard koji zauzima bitno mesto u agendi svakog HR menadžera, ali i kandidata koji shvataju sve njegove prednosti. Najveći skup ove vrste na teritoriji Zapadnog Balkana, nastao kao saradnja između […]

NovostiKADA POSLODAVAC MOŽE ZASNOVATI RADNI ODNOS NA ODREĐENO VREME?

U prethodnom tekstu definisali smo u kojim slučajevima radnog angažovanja se mora zasnovati radni odnos, kako treba da izgleda ugovor o radu i na koji način i u kojim rokovima se zaposleni prijavljuje Centralnom registru socijalnog osiguranja. Ovim tekstom bavimo se mogućnošću zasnivanja radnog odnosa na određeno vreme, odnosno uslovima i ograničenjima koje zakon vezuje […]