Pređi na glavni sadržaj

OTVORENE PRIJAVE ZA USPEŠNE HR PRIČE 2023 – PRIJAVITE SVOJU!

26. januar 2023.
·2 minuta za čitanje

O HR Experience konferenciji

Konferencija HR Experience ima za cilj unapređenje HR sektora u Srbiji putem predstavljanja uspešnih HR priča i aktuelnih trendova. Organizuje se jubilarni 5. put za redom 18. maja u Beogradu, i to u organizaciji Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding. Konferencija okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici usredsređuju na aktuelnosti iz zapošljavanja, ali i na razmenu praktičnih iskustava i znanja sa učesnicima. Na taj način svi prisutni se upoznaju sa strategijama i idejama kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata.

Delić atmosfere sa prošlogodišnje konferencije pogledajte – OVDE.
Program za ovu godinu pogledajte – OVDE.

hre-za-hr-price

O Uspešnim HR pričama

UHRP su važan deo programa konferencije, po mnogima i najzanimljiviji. Ovaj projekat promoviše i nagrađuje pozitivne primere iz domena ljudskih resursa i daje jedinstven uvid u inovativne domaće HR prakse koje utiču na razmenu znanja među stručnjacima.

Deleći takve uspehe i iskustva pored promocije kompanije i vas samih, unapređujete celokupno domaće tržište rada što je interes svih koji ga činimo.

hr-price-sloba-najava

Uslovi za prijavu

Ukoliko ste u poslednje dve godine radili na nekom projektu koji je unapredio sektor, biznis ili položaj zaposlenih, ovo je sjajna prilika da se za to čuje i sazna. Obezbeđujemo vam prostor pred HR zajednicom. Prijave su besplatne, a možete prijaviti jedan ili više projekata – LINK ZA PRIJAVU.

Kriterijumi ocenjivanja

Kontekst – realna potreba projekta, važnost aktivnosti za organizaciju i zaposlene i težina problema koji se rešava
Inovativnost – stepen inovativnosti za organizaciju ili HR zajednicu, koliko je metoda savremena i koliko odgovara potrebama organizacije
Benefiti – korist i merljivost rezultata projekta za zaposlene i organizaciju. Koliko je projekat doprineo zadovoljstvu i razvoju zaposlenih i koliko je unapredio poslovanje kompanije.

Članovi žirija

Stručni žiri sastavljen od HR stručnjaka imaće izazovan zadatak da oceni i izabere 5 najboljih HR priča koje će se predstaviti publici, čijim će glasanjem uživo biti izabrane i nagrađene prve 3.

Poseban žiri sastavljen od employer branding stručnjaka nagradiće najbolji projekat ili kampanju iz Employer Branding oblasti.

PRIJAVITE HR PROJEKAT OVDE

ROK ZA PRIJAVE JE 24. mart 2023.

 

Priče koje ne uđu u uži izbor mogu dobiti priliku da se promovišu na našem sajtu. Pročitajte prošlogodišnje priče koje su izabrane da budu promovisane.

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

Uspešne HR pričeAtlantic Grupa: Edukacija koju inicira biznis

Znate onu situaciju kada u HR-u imate ideju i predložite je biznisu, a oni kažu super je ali nemamo vremena, upitala je Danijela Tomić iz Atlantic Grupe, prisutne na Petoj konferenciji HR Experience, kada je u okviru pet najuspešnijih HR priča predstavljala HR praksu koju Atlantic Grupa sprovodi od 2014. godine. U pitanju je projekat […]

Uspešne HR pričeLuxoft: Skaliranje tima – od 0 do 1.000 zaposlenih za 9 meseci

Skaliranje tima se dešava kada se prihod poveća bez povećanja troškova tima. To nikada nije lak zadatak, ali je posebno izazovan kada kompanija u trenutku kada se odlučuje za skaliranje tek počinje aktivnosti na izabranom tržištu, odnosno nema zaposlenih u ciljanoj oblasti. Kompanija Luxoft pokrenula je poslovne aktivnosti u Srbiji u martu 2022. sa idejom […]

Uspešne HR pričeNelt: Merenje indeksa organizacionog zdravlja

Organizaciono zdravlje se odnosi na to koliko dobro kompanija, institucija ili neka druga organizacija funkcioniše efikasno, raste održivo i prilagođava se promenama. Međutim, mnogi lideri zanemaruju organizaciono zdravlje jer im nedostaje jasan način da ga izmere i poboljšaju. Kako se Nelt pozabavio ovim izazovom, saznali smo na Petoj konferenciji HR Eksperience, održanoj nedavno u organizaciji […]

Uspešne HR pričeUspešne HR priče: Telesign – Kako kolegama lako i rado davati priznanja za postignuća

Na Petoj konferenciji HR Experience, u organizaciji Infostuda, među 5 najuspešnijih praksi pristiglih na konkurs za HR Priče, bila je i kompanija Telesign koja se predstavila projektom priznanja i uključivanja zaposlenih – „Achievers Club”. „’Achievers Club’ je deo našeg programa priznavanja zaposlenih. Stvaramo kulturu u kojoj zaposleni lako i rado jedni drugima odaju priznanje za postignuća“, […]