Pređi na glavni sadržaj

OTVORENE PRIJAVE ZA USPEŠNE HR PRIČE 2023 – PRIJAVITE SVOJU!

O HR Experience konferenciji

Konferencija HR Experience ima za cilj unapređenje HR sektora u Srbiji putem predstavljanja uspešnih HR priča i aktuelnih trendova. Organizuje se jubilarni 5. put za redom 18. maja u Beogradu, i to u organizaciji Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding. Konferencija okuplja najbolje domaće i strane HR stručnjake koji se kao govornici usredsređuju na aktuelnosti iz zapošljavanja, ali i na razmenu praktičnih iskustava i znanja sa učesnicima. Na taj način svi prisutni se upoznaju sa strategijama i idejama kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata.

Delić atmosfere sa prošlogodišnje konferencije pogledajte – OVDE.
Program za ovu godinu pogledajte – OVDE.

hre-za-hr-price

O Uspešnim HR pričama

UHRP su važan deo programa konferencije, po mnogima i najzanimljiviji. Ovaj projekat promoviše i nagrađuje pozitivne primere iz domena ljudskih resursa i daje jedinstven uvid u inovativne domaće HR prakse koje utiču na razmenu znanja među stručnjacima.

Deleći takve uspehe i iskustva pored promocije kompanije i vas samih, unapređujete celokupno domaće tržište rada što je interes svih koji ga činimo.

hr-price-sloba-najava

Uslovi za prijavu

Ukoliko ste u poslednje dve godine radili na nekom projektu koji je unapredio sektor, biznis ili položaj zaposlenih, ovo je sjajna prilika da se za to čuje i sazna. Obezbeđujemo vam prostor pred HR zajednicom. Prijave su besplatne, a možete prijaviti jedan ili više projekata – LINK ZA PRIJAVU.

Kriterijumi ocenjivanja

Kontekst – realna potreba projekta, važnost aktivnosti za organizaciju i zaposlene i težina problema koji se rešava
Inovativnost – stepen inovativnosti za organizaciju ili HR zajednicu, koliko je metoda savremena i koliko odgovara potrebama organizacije
Benefiti – korist i merljivost rezultata projekta za zaposlene i organizaciju. Koliko je projekat doprineo zadovoljstvu i razvoju zaposlenih i koliko je unapredio poslovanje kompanije.

Članovi žirija

Stručni žiri sastavljen od HR stručnjaka imaće izazovan zadatak da oceni i izabere 5 najboljih HR priča koje će se predstaviti publici, čijim će glasanjem uživo biti izabrane i nagrađene prve 3.

Poseban žiri sastavljen od employer branding stručnjaka nagradiće najbolji projekat ili kampanju iz Employer Branding oblasti.

PRIJAVITE HR PROJEKAT OVDE

ROK ZA PRIJAVE JE 24. mart 2023.

 

Priče koje ne uđu u uži izbor mogu dobiti priliku da se promovišu na našem sajtu. Pročitajte prošlogodišnje priče koje su izabrane da budu promovisane.

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

Uspešne HR priče„Granice su samo u našim glavama” Kako je A1 realizovao projekat zapošljavanja osoba sa invaliditetom

Vladimir Milenković HR partner u A1 kompaniji, nam govori o Limitless projektu, kroz koji su započeli podršku zapošljavanju osetljivih i teže zaposlivih grupa društva. „Kroz projekat zapošljavanja 5 novih koleginica i kolega širom Srbije u okviru našeg Telesales tima, bili smo motivisani željom da osobe s invaliditetom podržimo u njihovom osnaživanju, unapređenju kvaliteta života i […]

Uspešne HR pričeMercator S napravio program M HUB koji podržava talente u kompaniji

Kompanija Mercator S osmislila je M HUB talent program namenjen talentima u toj kompaniji. Program pripada oblasti talent menadžmenta i započet je u februaru 2021. godine, a prvi ciklus je završen u martu ove godine. – Prvi put smo pokrenuli talent program na ovaj način i pokazalo se da je bilo veoma uspešno, stoga drugi […]

Uspešne HR pričeOTP Banka: Rotacijom do ambasadora promena i do uspeha

Program “Rotacijom do uspeha” OTP banke Srbija koji govori o odličnom pristupu integraciji dve kompanije sa dve poslovne kulture i dva poslovna modela, predstavljen je među najuspešnijim HR pričama na ovogodišnjoj konferenciji HR Experience koja je održana krajem maja u organizaciji Poslovi Infostud. Od 2019 do 2021. godine OTP banka i Vojvođanska banka su prolazile […]

Uspešne HR pričeUspešne HR priče: Kako je STADA GIS Srbija postao globalni IT centar

Kampanja brendiranja poslodavca za kompaniju Stada GIS Srbija deo je strateške transformacije u Stada globalni IT razvojni centar i pozicioniranje kancelarije u Srbiji kao Competence centra. Projekat je počeo sredinom 2021. godine i dalje je u toku. Jelena Šolajić, Head of Talent Management Hemofarm i Katarina Jovanović-Čorlija, Senior HR Business Partner za IT iz STADA […]