Poslovanje u doba pandemije – Podelite svoje primere dobre prakse

HR Lab

Poslovanje u doba pandemije - Podelite svoje primere dobre prakse - HR Lab

Mnoge kompanije su u svom poslovanju već osetile posledice širenja Korona virusa. Koliko god da se razlikujemo, na dnevnom nivou se suočavamo sa sličnim izazovima. Veliki broj kompanija je prešao na rad od kuće, pokušavamo da  što je moguće bolje redefinišemo prioritete, organizujemo posao, motivišemo i vodimo ljude, uspostavimo redovnu komunikaciju. Ovo važi i za one kompanije koje još uvek ne mogu svojim zaposlenima da obezbede rad od kuće.

Nove okolnosti zahtevaju stalne promene i bitno je da znate da u svemu ovome niste sami. Ovo je vreme za solidarnost i zajedništvo. Nas 80 iz Poslovi Infostud / HR Lab sistema, nastavlja punom parom da radi na neometanom funkcionisanju svih naših servisa i bićemo uvek dostupni za vas, kao i prethodnih 17 godina.

U skladu sa tim, pozivamo vas da sa nama podelite sa nama svoje dobre prakse iz organizacije rada u vanrednim uslovimaTri najkvalitetnije priče ćemo besplatno objaviti kroz naše kanale kojima se obraćamo svima onima koji aktivno i pasivno traže posao (sajt, njuzleter, društvene mreže). Ovo je prilika da kandidatima pokažete da se employer branding gradi i živi i u teškim situacijama, a iznad svega da je zdravlje i dobrobit zaposlenih uvek i svuda na prvom mestu.

Tokom vanrednog perioda nastavićemo da vas obaveštavamo o tome kako da se kao poslodavac na najbolji način izborite sa novonastalom situacijom. Pratite naš HR Lab Blog i Novosti za poslodavce, tu ćemo u narednim danima da objavljujemo sve relevantne informacije.

Vaše priče možete da nam šaljete na adresu: blog@hrlab.rs.

Podeli:
Employer Branding Studio Baner

Ostavite svoj komentar

Vaša Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Vezani postovi

Vebinar „Organizacija rada u vanrednim okolnostima“: Zaposleni se prilagodili, radi se efikasno

Neke od najvećih kompanija na tržištu Srbije, tokom pandemije korona virusa i vanrednog stanja, uspele su da...

Menadžment u doba Korone – Razmišljaj kao čovek od akcije, deluj kao čovek od razmišljanja

Upravljanje u kriznim situacijama nije ništa neobično za većinu menadžera koji rukovode kompanijama u našem...

Nove pogodnosti za poslodavce na najvećem sajtu za zapošljavanje tokom trajanja vanrednog stanja

Poslovi Infostud, najveća domaća grupacija sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse, i u kriznim momentima...