Pređi na glavni sadržaj

O nama

HR Lab je deo Infostud centra za regrutaciju, selekciju i employer branding

HR Lab je platforma za sveobuhvatna HR rešenja u oblasti regrutacije i selekcije, privlačenja talenata i brendiranja poslodavaca. Podržavamo poslodavce u razvoju pravilne politike zapošljavanja i ulaganja u ljudske resurse i omogućavamo im građenje uspešnih i efikasnih timova.

Kroz moderan sistem za praćenje prijava kandidata, HR Lab Asistent, olakšavamo i ubrzavamo poslodavcima proces zapošljavanja, štedimo im vreme i novac u izvršavanju zadataka vezanih za dovođenje i zadržavanje najboljih kandidata.

about.hrLabAssistant.imageSve prijave na jednom mestu
Prijave kandidata

Pregled kandidata po konkursu, kao i spisak svih prijava.

Krugovi selekcije

Premestite kandidate u sledeći ili prethodni krug.

Povratna informacija

Pošaljite poziv na interjvu, zahvalnicu ili odbijenicu.

Unapređenje domaće zajednice HR stručnjaka

Podstičemo kreiranje i unapređenje domaće HR zajednice kroz sadržaj na HR blogu. Naši i gostujući eksperti, na HR Experience konferenciji, dele svoje znanje o trendovima u oblasti regrutacije i selekcije, brendiranju i analizi tržišta.

Sa čitaocima delimo iskustva iz našeg dugogodišnjeg bavljenja ovim temama, kao i primere poželjnih HR strategija i praksi najboljih domaćih i svetskih poslodavaca.

Naša misija je da pratiocima pružimo set alata i veština koje će im pomoći da (p)ostanu najpoželjniji poslodavci i da budemo aktivan partner u ovim procesima.

HR Experience konferencija

Centar rešenja za tržište rada

Infostud je centar rešenja za tržište rada u Srbiji. Efikasno povezujemo kandidate i poslodavce, pomažemo im u procesu zapošljavanja i građenja karijere, čineći zajedno tržište rada boljim.

Sajt Poslovi.infostud.com od 2003. godine podstiče pripremu ljudi za nalaženje odgovarajućeg posla i efikasnim metodama ih povezuje sa poslodavcima koji traže kvalitetne radnike. Uz matični sajt razvili smo i tri specijalizovana.

about.sites.1.titlevodeći digitalni format za zapošljavanje u Srbiji
about.sites.2.titleplatforma za poslodavce
about.sites.3.titlenajveća baza IT poslova i informacija o poslodavcima u Srbiji
about.sites.4.titleportal namenjen karijernom razvoju mladih ljudi

Međunarodna mreža sajtova za zapošljavanje

HR Lab Infostud je deo Inspira Grupe i ALMA Career grupacije koja obuhvata sajtove za zapošljavanje u 12 evropskih država. ALMA Career je deo Monster.com svetske mreže sajtova.

Takođe, Infostud je član je međunarodnih mreža sajtova za zapošljavanje: IAEWS i Network, putem kojih ima doseg do preko 100 miliona kandidata, koji traže posao u više od 130 zemalja.

about.networks.1.nameabout.networks.2.name