Pređi na glavni sadržaj

Oglašavanje u inostranstvu

Objavite svoj konkurs na globalnom tržištu rada. Oglasite se na vodećim sajtovima za zapošljavanje u svetu.

Oglašavanje u inostranstvu

Objavite svoj konkurs na globalnom tržištu rada. Oglasite se na vodećim sajtovima za zapošljavanje u svetu.

Upoznajte mrežu naših partnera

Nudimo vam mogućnost da preko nas postavite oglas za posao i pronađete zainteresovane kandidate na sajtovima za zapošljavanje iz Evrope i iz celog sveta na brz i jednostavan način.

Regionalni partneri

MojPosao

MojPosao.net je glavni regrutacijski kanal za zapošljavanje koji koristi više od 30.000 malih, srednjih i velikih preduzeća i posećuje ih 93% kandidata u Hrvatskoj koji posao traže putem Interneta.

MojPosao.ba

MojPosao.ba je vodeći portal za oglašavanje u Bosni i Hercegovini, sa više od 93% udela na tržištu. Pružaju usluge oglašavanja, regrutacije i selekcije, kao i project i event menadžmenta za više od 25.000 kompanija, uz bazu od preko 250.000 registrovanih korisnika.

Preko Veze

Prekoveze.me je prvi crnogorski Internet servis za zapošljavanje. Postoji od 2009. godine i može se pohvaliti sa preko 4.000 postavljenih oglasa, 600 zadovoljnih poslodavaca i preko 60.000 poseta na mesečnom nivou.

Imate pitanje za nas?

Rado ćemo vam detaljno predstaviti uslugu i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Globalni partneri

ALMA Career

Sajt Poslovi.infostud.com je deo Alma career grupacije koja obuhvata sajtove za zapošljavanje u 12 evropskih država. Alma career je deo mreže sajtova u okviru Monster.com sajtova u svetu.

The Network

The Network je globalna mreža 50 najposećenijih sajtova za zapošljavanje u svetu. Putem sajta Poslovi.infostud.com i ove mreže, možete doći do preko 100 miliona kandidata koji traže posao u više od 130 zemalja sveta!

Kontakt

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili specifično rešenje, ostavite nam vaše podatke i kontaktiraćemo vas uskoro.