Pređi na glavni sadržaj

Opšta pravila kupovine

Opšta pravila kupovine

Podaci o nama

Naziv: Infostud 3 d.o.o.

Adresa: Vladimira Nazora 7, 24000 Subotica

Delatnost i šifra delatnosti: Veb portali, 6312

MB: 20175095

PIB: 104505119

Web adresa: Poslovi.infostud.com

Kontakt telefon: 024/41-55-615

Kontakt e-mail: poslovi@infostud.com

Opšta pravila kupovine

Plaćanje:

Sve naručene usluge možete platiti:

 • uplatom na osnovu dobijene pro/fakture
 • Visa, Mastercard i Maestro platnim karticama

Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Plaćanje putem Visa, Mastercard i Maestro platnim karticama
 1. Sigurnost Podataka

  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL i PKI, kao trenutno najaktuelnije sigurnosne tehnologije.

  Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa a.d. Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim ni sajtu Poslovi.infostud.com, odnosno Infostud 3 d.o.o. firmi.

 2. Privatnost podataka

  Za svaku online kupovinu putem Interneta primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. U ime sajta Poslovi.infostud.com odnosno grupacije Infostud 3 d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme Infostud 3 d.o.o./sajta Poslovi.infostud.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 3. Način zaštite podataka za vreme transakcije

  Plaćanje platnim karticama se obavlja na zaštićenom serveru banke tako da niko od zaposlenih u firmi Infostud 3 d.o.o./sajtu Poslovi.infostud.com nema pristup podacima o platnoj kartici koja je iskorišćena za plaćanje. Aspekat sigurnosti u online transakcijama je od suštinskog značaja za uspeh Internet trgovine, te je naročita pažnja posvećena upravo sigurnosti i ogleda se u:

  1. Implementiranoj 3D Secure tehnologiji, standardizovanoj od strane vodećih kartičarskih sistema Visa i Master Card (Verified By Visa, Mastercard Secure Code).
  2. Upotrebi PKI sistema, digitalnih sertifikata i SSL protokola za zaštićen prenos osetljivih podataka o platnoj kartici između korisnika platne kartice i Banke.
  3. Unošenju podataka o platnoj kartici (broj kartice, datum važenja kartice itd.) na strani procesora platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, na koju se korisnik platne kartice preusmerava u procesu kupovine, tako da sajt Poslovi.infostud.com nema pristup ovim podacima.
 4. Reklamacije i povrat novca

  U slučaju reklamacije usluge/a od strane kupca na sajtu Poslovi.infostud.com i kupac će sporazumno odrediti (dogovoriti) najadekvatniji način potencijalno nastalog obeštećenja. Ukoliko želite da uložite reklamaciju na određenu uslugu kontaktirajte nas na tel: 024/41-55-615 od 08h do 16h ili putem e-mail: poslovi@infostud.com.

  U slučaju prihvatanja reklamacije novčana sredstva će u punom iznosu biti vraćena na račun kupca u roku od 15 dana od dana prihvatanja reklamacije.

  U slučaju otkaza porudžbine potrebno je dostaviti obaveštenje isključivo u elektronskom obliku.

  U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Infostud 3 d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.

  Dodatne informacije možete da dobijete na telefon 024/41-55-615

 5. Pružanje usluge:

  Oglasi naručeni radnim danima do 14h (petkom do 15h) će biti postavljni istog dana, ukoliko su ispoštovane odredbe iz uslova korišćenja. Oglasi koji stignu subotom i nedeljom se postavljaju u ponedeljak. Način postavke oglasa je usklađen sa radnim vremenom kompanije (od ponedeljka do petka od 8h do 16h). Oglas/i neće biti objavljeni ukoliko postoji drugačiji dogovor sa klijentom, u slučaju da sadržaj oglasa nije u skladu sa uslovima korišćenja sajta ili klijent ima neizmirena dugovanja od prethodnih oglasa.

  Ukoliko naručena usluga nije u skladu sa tehničkim zahtevima kupca, a u okvirima tehničkih mogućnosti naručene usluge, kupac ima pravo na reklamaciju putem telefona 024/41-55-615 ili na poslovi@infostud.com. Isporučilac usluge je dužan da odgovori na reklamaciju u roku od 48 sati, u okviru radnog vremena isporučioca usluge.

  U slučaju da želite da uložite reklamaciju na isporučenu uslugu, kontaktirajte nas na telefon 024/41-55-615, radnim danom od 8h do 16h, ili putem e-mail adrese poslovi@infostud.com, kada će uslediti razgovor ili vam biti pružene informacije o detaljem protokolu u ovakvim situacijama.

  Napomena: Pravila kupovine koja su ovde opisana sajt Poslovi.infostud.com odnosno Infostud 3 d.o.o. može da promeni ukoliko se za to ukaže potreba.

VisaMastercardMaestroDinaCard
Banca Intesa
Verified by VisaMastercard SecureCode