Pređi na glavni sadržaj

Vaš ključ za dobar employer branding:
Blog tekst

Dobro ispričane priče su osnovni alat za uspešno brendiranje poslodavca. Naš tim iskusnih stručnjaka će vam omogućiti da na idealan način predstavite vašu kompaniju kao mesto poželjno za rad, kao i da ta poruka stigne baš do onih kojima je namenjena.

Pogledajte cene
Strategija
Kreiranje sadržaja
Rezultati

Autentičnost

Priče zaposlenih pružaju autentičan uvid u kulturu i vrednosti organizacije.

Emocija

Dobro ispričane priče pomažu u stvaranju ličnog odnosa i povezanosti sa kompanijom.

Inspiracija

Inspirativne priče o uspehu motivišu kandidate da razmisle o karijeri u vašoj kompaniji.

Iskoristite snagu Infostuda!

Iskoristite snagu najvećeg domaćeg centra za rešenja iz oblasti regrutacije, selekcije i brendiranja poslodavaca! Vaš tekst možemo objaviti na jednom ili više naših sajtova, a sve u skladu sa zahtevima vaše konkretne employer branding kampanje i željenom ciljnom grupom kojoj želite da se predstavite.

Najveći i vodeći sajt
za zapošljavanje
u Srbiji

3,2 miliona+

mesečnih poseta sajtu

Najveća baza IT poslova i
informacija o poslodavcima
u Srbiji

370.000+

mesečnih poseta sajtu

Sajt namenjen
karijernom razvoju
mladih ljudi

124.000+

mesečnih poseta sajtu

Sajt namenjen
poslodavcima i
HR stručnjacima

47.000+

mesečnih poseta sajtu

Evo kako to rade najbolji

Isporučili smo rezultate velikom broju poslodavaca, pročitajte neke od najboljih primera. U zavisnosti od ciljne grupe (opšta, specifična, IT, mladi itd.) odlučujemo koji je od naših sajtova idealan za vašu priču.

Filtrirajte kampanje po sajtu:

BLOG TEKST ZA ZF SERBIA

Bez stresa i razdvajanja: Posao i majčinstvo savršeno spojeni u ZF Serbia!

Kompanija ZF Serbia je želela da predstavi kako izgleda povratak na posao posle porodiljskog i šta je kompanija učinila da taj period prođe što lakše za sve mame. Tekst je zbog željene ciljne grupe objavljen na sajtu poslovi.infostud.com.

Pogledajte blog tekst
78%

kandidata kada traži informacije o poslodavcima najviše veruje onima koji su u toj kompaniji već zaposleni.

Privucite pažnju kandidata

Opišite sve u čemu ste dobri - ništa se ne podrazumeva!

Kroz tekst i fotografije predstavite vašu kompaniju, opišite ključne pozicije, najavite događaj, podelite dobre prakse, benefite, tehnologije i mogućnosti za karijerni razvoj. Kandidati žele da upoznaju kulturu i vrednosti kompanije, da osete atmosferu, timski duh i saznaju što više o iskustvima vaših zaposlenih.

Način na koji postižemo rezultate

Ceo proces izrade i promocije teksta je prilagođen vašim potrebama i raspoloživim resursima. Naši stručni timovi su uvek uz vas u svim fazama i spremni da odgovore na svaki izazov.

1

Planiranje

Proces započinjemo razgovorom o vašim ciljevima i potrebama. Na osnovu toga usgalašavamo temu, ciljnu grupu, idealan kanal za objavu, sagovornike i vremenski okvir aktivnosti.

2

Pisanje teksta

Naš stručni redakcijski tim na osnovu razgovora ili dostavljenih materijala kreira tekst koji na najbolji način doprinosi postavljenom cilju i optimizovan je za pretraživače. Pre objave tekst prolazi vašu autorizaciju.

3

Targetiranje

Naš stručni tim za digitalno oglašavanje kreira i optimizuje objavu na društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi poruka došla baš do željene ciljne grupe.

4

Rezultati

Tokom trajanje kampanje, optimizujemo objavu na društvenim mrežama kako bi se uvek dostigao garantovani broj čitanja teksta, a po okončanju kampanje dobijate i detaljniji izveštaj.

Cenovnik

Objavite Blog tekst na jednom od naših sajtova,
mi garantujemo rezultate!
Blog tekst 1000
120.000
*
RSD
  • Garantujemo 1.000 čitanja teksta
Blog tekst 2000
150.000
*
RSD
  • Garantujemo 2.000 čitanja teksta
Blog tekst 3000
180.000
*
RSD
  • Garantujemo 3.000 čitanja teksta

* Cene su bez PDV-a.

Česta pitanja

Kada je najbolje da koristim ovu uslugu?

Kada želite da ispričate priču o kompaniji, prenesete ličnu priču i iskustva kolega i zaposlenih na autentičan i prijemčiv način. Ukoliko imate potrebu da podelite sa kandidatima neku novinu o vašoj kompaniji (otvarate novi pogon, dobili ste novu investiciju, uvodite nove beneficije za vaše zaposlene, organizujete zanimljive i korisne obuke i/ili putovanja za svoje zaposlene itd.). Kada nemate resursa ili vremena unutar firme, a stalo vam je da prenesete priču na pravi način. Kada želite kontinuirano i strateški da radite na svojoj poželjnosti i reputaciji.

Koje teme su najinteresantnije kandidatima?

Kandidatima je značajno da pročitaju tekstove koje imaju određenu vrednost za njih, da mogu da se poistovete sa pričom i da zamisle kako je zaista raditi u određenoj kompaniji. Zbog svega toga, uglavnom preporučujemo tekstove na teme: beneficija u kompaniji, priče o napredovanjima unutar organizacije, iskustva o zanimljivim i neobičnim projektima i pozicijama, kako izgleda jedan radni dan u kompaniji itd.

Imam specifičan zahtev, koju opciju da izaberem?

Ukoliko vam se učini da nijedna od opcija ne odgovara vašim potrebama, tu smo za vas, zajedno ćemo osmisliti rešenje baš po vašoj meri. Slobodno nas kontaktirajte! 😊

Imate nedoumice?

Tu smo da vam pomognemo!
Kontaktirajte nas ili nas pozovite na
+381 24/41-55-615

newsletter-small
newsletter-medium
newsletter-large

HRLab Njuzleter - vesti o zapošljavanju i tržištu rada, edukativni i zabavni tekstovi, kao i najave događaja za HR i preduzetnike.

Hvala na prijavi! Uskoro će Vam stići mejl za potvrdu pretplate.
Kontakt

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili specifično rešenje, ostavite nam vaše podatke i kontaktiraćemo vas uskoro.