Pređi na glavni sadržaj

Istaknite se na tržištu rada profilom vaše kompanije.

Profil je mesto na kom kandidati stiču sliku o vama kao poslodavcu. Detaljno i ažurno popunjavanje Profila pruža priliku da vas kandidati što bolje upoznaju i percipiraju kao poželjnog poslodavca za rad.

Kreirajte profil
Cene profila

Employer Branding alat

Profil je jedan od alata i načina za bolji Employer Branding, kao i predstavljanje beneficija i brige o zaposlenima.

Kandidati gledaju profil

75% kandidata pre nego što konkuriše na neki oglas, pregleda Profil poslodavca i informiše se.

Jača veza sa kandidatima

Kandidatima omogućavate da osete kulturu vaše kompanije, atmosferu i saznaju o iskustvima vaših zaposlenih.

aktivan profil

Ističe snagu vašeg brenda

Priznanja

Priznanja dodeljena vašoj kompaniji doprinose vašem isticanju u odnosu na konkurenciju, kao i tome da vas kandidati prepoznaju kao poslodavca koji se brine, kako o kandidatima, tako i o svojim zaposlenima.

Beneficije

Beneficije su jasan pokazatelj vaše snage i kandidatima su najčešće ključna stavka za odabir poslodavca. Jasan spisak svega onoga što nudite pored plate izdvojiće vas u odnosu na konkurentne kompanije.

Kompanijski brendovi

Istaknite stabilnost i snagu vaše kompanije i predstavite sve brendove koji posluju u vašem sastavu.

Vesti i Blog

Kroz tekst i fotografije predstavite vašu kompaniju, opišite ključne pozicije, najavite događaje, podelite dobre prakse, benefite, tehnologije i mogućnosti za karijerni razvoj. Kandidati žele da upoznaju kulturu i vrednosti kompanije, da osete atmosferu, timski duh i saznaju što više o iskustvima vaših zaposlenih.

Pogledajte primere profila

ažurno popunjen profil

Gradi vaš odnos sa kandidatima

Oglasi

Svi vaši aktivni oglasi su izlistani u ovoj sekciji i kandidati na jednom mestu imaju jasnu sliku o otvorenim pozicijama na koje mogu da apliciraju.

Iskustva zaposlenih

Kandidati najviše veruju onima koji već rade u nekoj kompaniiji. Vaši zaposleni svoju priču mogu preneti u vidu teksta, fotografije, čak i u video formatu i time privući nove talente.

Proces selekcije

Jasnim predstavljanjem procesa selekcije u vašoj kompaniji pomažete kandidatima da se bolje pripreme, budu opušteniji, ali i svojim regruterima brži put do novog kolege.

Izveštaji

U dinamičnom izveštaju Profila vaše kompanije, u vašem HR Lab ATS nalogu, u svakom trenutku imate jasan uvid u to šta je kandidatima najznačajnije, kao i informaciju o statusu vašeg Profila.

Pogledajte primere profila
30%

Profili sa kompletiranim informacijama imaju 30% više mesečnih pregleda

Kompletno popunjen profil

Korak ispred konkurencije

Donosi vam prednost u odnosu na kompanije koje nemaju dovoljno informacija koje su kandidatima važne. Detaljnim i ažurnim popunjavanjem profila omogućavate kandidatima da se na neki način zbliže sa vama, bolje vas upoznaju i da za njih postanete poželjan poslodavac. Tako lakše i brže donose odluku da konkurišu baš na vaše oglase.

Kreirajte profil

Primeri profila

Kompanije koje su iskoristile pun potencijal Profila i na taj način svim kandidatima pružile sve važne i najsvežije informacije

Filtrirajte profile po:

NESTLE ADRIATIC START PROFIL NA POSLOVI INFOSTUD

Zaposleni prenose kandidatima karijerni put

Kroz iskustva svojih zaposlenih budućim kandidatima prikazuje konkretne pozicije, ali i mogućnosti napredovanja u njihovoj kompaniji.

Profil na Poslovi.infostud.com sajtu ima doseg do aktivnih i neaktivnih kandidata različitih zanimanja, kvalifikacija i senioriteta.

Pogledajte profil
company logo
company logo
company logo

Cenovnik

Predstavite vašu kompaniju na najposećenijim sajtovima za zapošljavanje i povećajte šanse za dolazak do najboljih kandidata.
Osnovni
0
*
RSD

profil i na poslovi.infostud i na helloworld.rs

 • Logo
 • Lista aktivnih oglasa
Kreirajte profil
Start
97.000
*
RSD

profil na poslovi.infostud

 • Kandidati mogu da vas zaprate
 • Naslovna fotografija
 • Lista aktivnih oglasa
 • Iskustva zaposlenih
 • Spisak i opis beneficija
 • Opis procesa selekcije
 • Fotografije u rubrikama
 • Jednostavno upravljanje sadržajem
 • Logo u "Poslovi na email"
 • Izveštaj o poseti profila kompanije
Premium
179.000
*
RSD
Poslovi.infostud
HelloWorld.rs
 • Kandidati mogu da vas zaprate
 • Naslovna fotografija
 • Lista aktivnih oglasa
 • Iskustva zaposlenih
 • Spisak i opis beneficija
 • Opis procesa selekcije
 • Fotografije u rubrikama
 • Jednostavno upravljanje sadržajem
 • Logo u "Poslovi na email"
 • Istaknuće u pretrazi profila
 • Promocija na Fejsbuku
 • Promocija na Instagramu
 • Blog i najave
 • Video u rubrikama
 • Kompanijski brendovi
 • Izveštaj o poseti profila kompanije
Kombo

profil i na poslovi.infostud i na helloworld.rs

Kombinovanjem premium profila za IT kandidate i kandidate Opšte industrije, ne samo da ostvarujete najbolje efekte u regrutovanju, već i uživate u posebnom popustu.

Obratite se različitim grupama kandidata na prilagođen način, personalizujte vaše poruke i informacije kako biste privukli pažnju i osigurali angažovanje najkvalifikovanijih talenata.

* Cene su bez PDV-a

Česta pitanja

Zašto je važno istaći se u predstavljanju ka kandidatima?

Osnovna potreba koja proističe iz potrebe za strateškim pristupom Employer Brandingu je privlačenje i zadržavanje kvalitetnih zaposlenih. Svaki iskusni poslodavac ili HR zna koliko je skupo zameniti zaposlenog. Zato je potrebno kontinuirano ulaganje i konstantan rad na kulturi unutar kompanije, kao i na aktivnom prisustvu među kandidatima, kako bi oni sutra, prilikom traženja ili promene posla, odabrali baš vašu kompaniju.
Istraživanja kažu da su trendovi u zapošljavanju doveli do toga da kvalitetan zaposleni razmišlja ili o promeni kompanije ili o promeni pozicije na svakih 3-5 godina. Malo ko će u 21. veku raditi u jednoj kompaniji do penzije kao što je to nekada bio slučaj.
Ljudi su više nego ranije u mogućnosti da biraju. Što više mogućnosti imaju, više posla vi kao poslodavac imate da im privučete pažnju.

Želim da budem vidljiviji na vašim sajtovima, kako to da postignem?

U zavisnosti od vaših aktivnosti, ciljnih grupa kojima se obraćate, potrebnog vremena za isticanje i sličnih faktora, na raspolaganju vam je set usluga koje možete koristiti pojedinačno ili kombinovano.Kako bismo uvek bili uz vašu kompaniju kroz proces brendiranja, koristimo sve Infostud sajtove:
 • Poslovi.infostud.com - najposećeniji domaći sajt za zapošljavanje, namenjen ljudima svih staro godina, kao i svim obrazovnim profilima
 • HelloWorld.rs - najposećeniji sajt za IT-evce koji se obraća svim profilima: juniorima, medio i seniorima
 • Startuj.infostud.com - sajt namenjen karijernom razvoju mladih od 16 do 24 godine
 • HRLab.rs - Infostud centar za regrutaciju, selekciju i employer branding
Pored sajtova koje imamo, koristimo i snagu svih naših ostalih digitalnih kanala kako bismo obezbe bolju vidljivost vašem brendu. Tu pre svega mislimo na najpopularnije društvene mreže kao što su Faceb Instagram i Linkedin. Istovremeno, na svim ovim kanalima na raspolaganju su vam i svi najpopularniji digit formati (slika, tekst, video, baner), kako biste na najverniji način dočarali svima zašto je baš vaša kompa poželjno mesto za rad.

Kako mogu da pratim uspešnost profila?

Svakih 6 meseci dobićete kompletan izveštaj vašeg profila, u kom možete videti šta je kandidatima bilo najkorisnije/najinteresantnije, gde je prostor za unapređenje.

Kako da popunim profil i kojim sadržajem?

Trudite se da budete otvoreni i da profil ažurirate najsvežijim informacijama. Ukoliko vam ipak zatreba savet ili pomoć, naš tim Employer Branding stručnjaka vam uvek stoji na raspolaganju. Zajedno ćemo pronaći inspiraciju i priče koje će vaš profil na najbolji način predstaviti kandidatima na tržištu.

Kako da profil bude vidljiviji?

Pored toga što će se vaš Profil naći na najposećenijim sajtovima za zapošljavanje u Srbiji, obezbedili smo vam i dodatnu promociju Premium Profila dva puta godišnje na Infostudovim kanalima. Tako i u periodu kada nemate aktivne oglase, vaš Profil predstavljamo kandidatima na tržištu.

Imate nedoumice?

Tu smo da vam pomognemo!
Kontaktirajte nas ili nas pozovite na
+381 24/41-55-615

newsletter-small
newsletter-medium
newsletter-large

HRLab Njuzleter - vesti o zapošljavanju i tržištu rada, edukativni i zabavni tekstovi, kao i najave događaja za HR i preduzetnike.

Hvala na prijavi! Uskoro će Vam stići mejl za potvrdu pretplate.
Kontakt

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili specifično rešenje, ostavite nam vaše podatke i kontaktiraćemo vas uskoro.