Pređi na glavni sadržaj

Rana prijava za XII regionalni sajam poslova je u toku! Prijavite se i ostvarite 10% popusta!

Najveći sajtovi za zapošljavanje u regionu – Poslovi Infostud (Srbija), Moj Posao (Hrvatska), MojPosao.ba (BiH), Vrabotuvanje (Makedonija) i Deloglasnik.si (Slovenija) donose nam XII izdanje regionalnog online sajma za zapošljavanje koje će se održati od 13. do 20. oktobra.

Prošlogodišnje izdanje sajma je zabeležilo ukupno 549.018 poseta, 571 postavljen oglas od strane 80 kompanija i 54.329 prijava na oglase.

Ostvareni rezultati su pokazatelj da je online sajam dobro mesto da na jednostavan i učinkovit način svoju kompaniju predstavite velikom broju kandidata u jednoj ili više zemalja, te da kroz direktnu, “jedan na jedan”, komunikaciju pronađete talentovane kandidate koji će se uklopiti u vaš postojeći tim.

Iskustva kompanija koje su prošle godine zakupile štand na regionalnom online sajmu poslova možete pročitati ovde.

Virtuelni štand kreira se u nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe da trošite resurse na putovanja, angažman zaposlenih, štampu promo materijala.  Za razliku od tradicionalnih sajmova, online sajam je dostupan 8 dana, 24 sata dnevno putem svih (desktop/mobilnih) uređaja, a kandidat može da ga poseti kada mu odgovara.

U cenu zakupa štanda na sajmu uključena je postavka neograničenog broja oglasa.

Iskoristite popust na ranu prijavu koja traje do 31. avgusta i uštedite 10%.

Ali ni to nije sve. Za one poslodavce koji žele da se oglašavaju u više zemalja omogućene su dodatne olakšice po principu: štand u 2 zemlje 10% popusta, u 3 zemlje 15%, u 4 zemlje 20% i u 5 zemalja 25% popusta.

Više informacija o sajmu i ponudi možete pronaći na linku.

 

Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDa li vas zaposleni vole?

Ako se pitate da li vas zaposleni vole, onda ste verovatno na korak od ulaganja u kvalitetan employer brand, ali ako i dalje ne brinete o tome, očekujte da će vaše poslovanje početi da slabi u narednih nekoliko godina. A to sigurno ne želite. Odnos snaga na tržištu je promenjen i sada su kandidati ti […]

NovostiObjavljen program 9. HR Days konferencije

Jedna od najaktuelnijih tema današnjice – liderstvo – naći će se u fokusu 9. po redu HR Days konferencije , koja će se održati 22. i 23. septembra u Rovinju, u organizaciji portala MojPosao, nudeći pritom sadržajan i raznolik program. Organizatori su se potrudili da pozovu eminentne govornike na brojne teme, a od bogatog programa […]

NovostiPlatforma BENEFITI.RS i POSLOVI INFOSTUD: Neka zaposleni sami odluče koji su im benefiti najvažniji

Trendovi na tržištu rada u Srbiji već godinama pokazuju da je zaposlenima i te kako važno u kakvoj kompaniji rade, ko su im kolege i šefovi, pruža li im firma mogućnost da se napreduje i da li pored plate poslodavac nudi bar neke benefite. Pokazalo se da su benefiti koje poslodavci nude uglavnom dobrovoljno zdravstveno […]

NovostiPrijava za XII regionalni sajam poslova je u toku! Obezbedite svojoj kompaniji mesto na vreme!

Online regionalni sajam poslova je odlična prilika da: Objavite neograničen broj oglasa za posao; Brendirate kompaniju kao poželjnog poslodavca; Ostvarite kontakt sa kandidatima i izgradite svoju bazu; Pronađete kandidata za svoj tim; Kompaniju predstavite u 5 zemalja regiona. Prošlogodišnje izdanje sajma je zabeležilo ukupno 549.018 poseta, 571 postavljen oglas od strane 80 kompanija i 54.329 […]