Pređi na glavni sadržaj

TALENT X

Projekat talentX predstavlja najveće domaće istraživanje percepcije brenda poslodavca u Srbiji. Istraživanje se sprovodi kroz online anketu kreiranu po jedinstvenoj metodologiji kroz koju dolazimo do saznanja ko su najatraktivniji poslodavci u Srbiji, kako su oni percipirani u javnosti i šta ih izdvaja od drugih poslodavaca. Najatraktivniji poslodavci će poneti titulu “VRH poslodavca” a kompanije koje učestvuju u istraživanju saznaće kako ih percipiraju kandidati na tržištu.

talent X logo

VRH poslodavac priznanje

VRH poslodavac predstavlja priznanje koje nosi kompanija koja je po glasovima većine kandidata percipirana kao idealan, ili u najmanju ruku vrlo poželjan poslodavac. Prestižnu titulu VRH poslodavca mogu poneti 20 najatraktivnijih poslodavaca na tržištu, odnosno 10 iz IT industrije. Poslodavci koje kandidati odaberu, nose titulu VRH poslodavca u periodu od 18 meseci, sve do narednog ciklusa istraživanja.

Grupna slika sa pobednicima 2023VRH IT poslodavci 2023.

VRH IT poslodavci 2023.

Grupna slika sa pobednicima 2022VRH poslodavci 2022.

VRH poslodavci 2022.

Grupna slika sa pobednicima 2021VRH IT poslodavci 2021.

VRH IT poslodavci 2021.

Grupna slika sa pobednicima 2020VRH poslodavci 2020.

VRH poslodavci 2020.

Metodologija

Metodologija je zasnovana na teoriji da se iskustvo koje kompanija kreira u javnosti ili kod svojih zaposlenih formira na osnovu 6 atributa atraktivnosti:

iskustvo rada u kompanijikultura unutar kompanijeponašanje lideraodlike poslamogućnosti za razvoj karijerenagrađivanje

Istraživanje

Ukoliko želite da saznate kako vas kao kompaniju percipira javnost, kako vaši zaposleni, a kako menadžment vidi samu kompaniju, pozivamo vas da nas kontaktirate. Interno istraživanje možete da uradite kada vama to odgovara, dok se istraživanje javnosti sprovodi na svakih 18 meseci.

1prijava kompanija za istraživanje2prikupljanje podataka3proglašenje VRH poslodavaca4distribucija izveštaja5radionica za uspešnu upotrebu dobijenih informacija

Izveštaji

Na osnovu rezultata istraživanja kreira se izveštaj koji može da bude:

TALENT X Exclusive

Poseban izveštaj pravljen samo za kompaniju učesnicu. Reći će vam kako kandidati vide vašu kompaniju.

TALENT X Ultimate

Obuhvata interno (zaposleni i menadžment) i eksterno (kandidati) istraživanje. Reći će vam sve što ste želeli da saznate o vašem brendu poslodavca.

Imate pitanja za nas?

Rado ćemo vam detaljno predstaviti ponudu i odgovoriti na vaša pitanja.

Kontakt

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili specifično rešenje, ostavite nam vaše podatke i kontaktiraćemo vas uskoro.