Pređi na glavni sadržaj

Izveštaj Profila vaše kompanije vam je dostupan u svakom trenutku sa najsvežijim analitikama

3. april 2024.
·1 minuta za čitanje

HR Lab ATS (Application Tracking System) donosi vam potpuno novi alat!

U vašem HR Lab ATS nalogu, na navigacionoj tabli sa leve strane, pronaći ćete novu sekciju “Izveštaji”, gde u svakom trenutku možete videti najažurnije rezultate koje Profil vaše kompanije ostvaruje.

Ukoliko ste tek kreirali Start ili Premium Profil na nekom od Infostudovih sajtova ili pak na oba sajta, dinamički Izveštaj će vam biti vidljiv nakon mesec dana. Tako možete da pratite i uporedite uspešnost Profila pre i nakon zakupa naprednijeg Profila u odnosu na osnovnu verziju.

Izveštaj prikuplja podatke generisane u Google Analitici, kao i putem Infostudovih internih alata koji se integrišu u jedinstvenu bazu podataka koja se implementira i analizira u vašim izveštajima. Kako bismo vam dostavili najpreciznije podatake, Izveštaj se ažurira svaki dan, a prikazuje podatke do prethodnih 48 sati.

Izveštaj vam je dostupan u svakom trenutku tokom zakupljenog perioda, kao i mesec dana nakon isteka dogovorenog perioda, ukoliko ne produžite ili unapredite uslugu Profil vaše kompanije.

izvestaj-ceo-screen-mark

Na slici je prikazana lokacija sekcije Izveštaja u ATS-u

Nastavljamo kontinuirano da osluškujemo vaše potrebe i vredno radimo na novim unapređenjima, koja tek slede.

Čitamo se uskoro ponovo, jer je ovo samo početak svega onoga što planiramo da realizujemo unutar HR Lab ATS alata i omogućimo vam savršenog Asistenta koji će vam olakšati svakodnevne obaveze, ali i edukovati na razne HR teme.

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

HR Lab ATSUz unapređen Editor Profila Poslodavca predstavljanje kandidatima jednostavnije i brže

Poslodavci, imamo super novosti za vas! HR Lab Asistent sada definitino postaje vaš najbolji prijatelj! Glavna zvezda ovog teksta jeste Editor Profila poslodavaca u okviru dobro poznatog HR Lab Asistent-a iliti ATS-a (Application Tracking System). Uz pomoć unapređenog alata – Editor Profila, sve opcije su vam sada na jednom mestu, jasnije predstavljene tako da vaše […]

HR Lab ATSHIBRIDNI MODEL RADA: Nova mogućnost u oglasu za posao

Situacija izazvana pandemijom navela je mnoge kompanije da značajno promene model rada i počnu sa primenama rešenja koja su ranije postojala ali nisu bila dovoljno zastupljena. Trendovi na tržištu zapošljavanja se menjaju, mnoge kompanije su počele da primenjuju hibridni model rada kako bi omogućile zaposlenima fleksibilnost u radu i istovremeno obezbedile potrebnu interakciju i saradnju […]

HR Lab ATSČist benefit za poslodavce: Uz HR Lab Asistent regrutacija kandidata brža i lakša!

Prva polovina aprila donela je čak dve vrlo uspešne, i pre svega korisne online radionice u organizaciji sajta HR Lab na kojima su učestvovali HR menadžeri velikog broja eminentnih, kako domaćih, tako i stranih kompanija. Iako vremenski razdvojena, oba druženja su imala isti cilj, a to je da se u opuštenom i prijatnom ambijentu, kroz […]

HR Lab ATSKako da vam rad van kancelarije uveća slobodno vreme?

Da se odmah na početku razumemo – ovo nije tekst koji je uperen ni protiv vašeg posla, a ni protiv vašeg slobodnog vremena, mada se takav utisak vrlo lako može steći. Ne, naprotiv, u njemu ćete pronaći savete kako da ga racionalno koristite, jer nekada i 10 minuta „ukradenog“ vremena van posla, može da vam […]