Pređi na glavni sadržaj
hero decoration
hero decoration

Pouzdan partner u zapošljavanju

oglašavanje i paleta usluga za privlačenje kandidata

Poslovi Infostud

Najveći sajt za zapošljavanje u Srbiji

Glavno mesto za zapošljavanje na kojem se nalazi najveći broj kandidata svih profila i nivoa obrazovanja. Objavite oglas za posao, promovišite se na društvenim mrežama preko naših profila i predstavite kompaniju vašoj ciljnoj grupi i šire.
Saznaj više >>

HelloWorld

Sajt za IT zapošljavanje i glavno mesto okupljanja srpske IT zajednice

Platforma posvećena IT zajednici sa najvećom posetom, najviše registrovanih korisnika i najvećim brojem oglasa za posao. Bogata baza profila kompanija i recenzija koje o radu u tim kompanijama ostavljaju bivši i sadašnji zaposleni.
Saznaj više >>

Startuj

Sajt namenjen karijernom razvoju mladih ljudi

Povezuje poslodavce sa mladima koji su u potrazi za prvim poslovima. Jedinstveno mesto na kojem se nalaze informacije o aktuelnim programima stipendija i studija, kao i prilikama za početak karijere i usavršavanje.
Saznaj više >>

HR Lab

Najveća platforma za poslodavce u Srbiji

Pruža paletu usluga za oglašavanje radnih pozicija, regutaciju i selekciju, kao i za brendiranje kompanije kao poželjnog mesta za rad. Nudi jedinstven alat za praćenje, pregled i pretragu prijava na konkurse.
Saznaj više >>

Employer Branding

Brendiranje poslodavaca koje daje rezultate

Objedinjuje paletu usluga u cilju izgradnje pozitivne reputacije kompanije na tržištu rada. Nudi set pojedinačnih usluga, podršku u procesu brendiranja ili employer branding partnerstvo. Predstavite vrednosti vaše kompanije na najvećim sajtovima za zapošljavanje.
Saznaj više >>

KOMBO oglašavanje

Vaš IT oglas istovremeno na Poslovi.infostud.com i HelloWorld.rs

Iskoristite snagu dva najveća domaća sajta za oglašavanje IT pozicija i pronađite idealnog kandidata već danas. KOMBO vam pruža maksimalne efekte za novac koji ulažete u oglašavanje IT radnih pozicija!
Saznaj više >>

Profili

Sve o vašoj kompaniji na našim sajtovima

Više od 70% kandidata pregleda profil kompanije pre konkurisanja za posao. Na taj način kompanije sa aktivnim profilima kreiraju jaču vezu sa kandidatima i na duže staze grade i održavaju sliku o sebi kao poželjnom mestu za rad.
Saznaj više >>

Kompanije

Snaga kanala Poslovi Infostud

Iskoristite sav potencijal naših sajtova da poruka o vama kao poslodavcu uvek stigne baš do one ciljne grupe koja vam je potrebna!

Mesečna poseta sajtova i broj prijavljenih korisnika na njuzletere

Poslovi.infostud.com

Najveći sajt za zapošljavanje u Srbiji

3.500.000+

192.000+

HelloWorld.rs

Sajt za IT zapošljavanje i glavno mesto okupljanja srpske IT zajednice

650.000+

45.000+

NajStudent

Sajt namenjen karijernom razvoju mladih ljudi

120.000+

17.000+

HR Lab

Vodeća platforma za poslodavce u Srbiji

170.000+

7.000+

Employer branding studio

Brendiranje poslodavaca koje daje rezultate

Razvili smo paletu rešenja za istraživanje i unapređenje vašeg brenda prema kandidatima. Predstavite se kao poželjan poslodavac i privucite talente da sami dođu i ostanu kod vas. Pripremimo zajedno rešenje za vašu kompaniju.

Izdvajamo sa HR bloga

Uspešne HR pričeDrugi plasman u izboru najbolje HR priče – Endava: Vezuje nas nešto više od projekata

Kada je otvarala nedavno održanu, četvrtu konferenciju HRExperience, Sonja Ćetković, direktor Poslovi Infostud, naglasila je da kandidati i zaposleni sve veću važnost pridaju balansu između privatnog i poslovnog života i opštem wellbeingu, i da su to jedni od najvažnijih aspekata kojima treba da se rukovode poslodavci pri retenciji zaposlenih i privlačenju talenata. To su prepoznali […]

23. jun 2022.
NovostiNajbolje mesto da pronađete nove zaposlene – ONLINE REGIONALNI SAJAM POSLOVA

Već 13. godinu zaredom sajt Poslovi Infostud, zajedno sa ostalim organizatorima Sajma uspeva da ostvari win-win situaciju kada je u pitanju odnos poslodavaca koji su u potrazi za kandidatima i kandidata koji su u potrazi za novim ili svojim prvim zaposlenjem. Regionalni Sajam Poslova = Prilika koju ne propušta ni HR sektor, ni kandidati! Svi […]

20. jun 2022.
NovostiProblem o kome se malo priča – BORE OUT!

U današnje vreme, kada se sve više proučavaju i istražuju faktori zadovoljstva radom, pojedini fenomeni koji postoje godinama, konačno dobijaju svoje ime i definiciju. Kao što je danas svima poznat pojam „burn out-a“, u budućnosti će nam u svakodnevni poslovni jezik ući još jedno stanje: „BORE OUT“. I verovatno je, iz naziva, svima jasno o […]

17. jun 2022.
NovostiTomas Chamorro-Premuzic: DNK vođstva

Verovatno najpopularniji govornik na nedavno održanoj četvrtoj konferencija HR Experience u organizaciji grupacije Poslovi Infostud, bio je Dr Tomas Chamorro-Premuzic, direktor za inovacije u ManpowerGroupi i poznati autor i govornik. Dr Tomas Chamorro-Premuzic je svoje predavanje fokusirao na potencijal liderstva i kako nauka i tehnologija mogu da menjaju našu sposobnost da identifikujemo taj potencijal. Svoje […]

16. jun 2022.

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.