Pređi na glavni sadržaj

Svi kandidati i dokumenti na jednom mestu 

Razvojem HR Laba želimo da olakšamo proces selekcije i obezbedimo vam prostor da više pažnje usmerite na izgradnju odnosa sa kandidima, a ne na logistiku njihovih prijava. Prijave kandidata u HR Labu su dostupne na klik – na svim uređajima i u svako doba. Ovaj alat za selekciju krije mnogo opcija koje će vam pomoći da automatizujete vaš rad i uštedite vreme. Uz sve to brinemo o zakonskim regulativama o zaštiti podataka.

Jedna od novih pogodnosti u HR Labu je mogućnost da sve kanidate zainteresovane za rad u vašoj kompaniji čuvate na jednom mestu.

Pored kandidata koji su konkurisali kod vas putem oglasa, u okviru konkursa možete da čuvate i prijave kandidata koje su vam kolege, kao preporuku poslali mejlom ili one koji su svoj CV odštmpali i doneli vam lično.

Dodavanje kandidata iz drugih izvora u postojeći konkurs omogućava da upravljajte svim prijavama kroz HR Lab  opcije. Sve kandidate možete da ocenjujete, komentarišete i u tri klika im pošaljete povratnu informaciju. Takođe, imate pregledni prikaz čitavog procesa kroz krugove selekcije.

Takođe, uz ovu funkcionalnost možete uz CV kandidata da sačuvate i dodatne  dokumente. Dodajte beleške sa intervjua, naknadno dostavljene sertifikate ili urađen zadatak kandidata kako bi vam svi dokumenti u selekciji bili na jednom mestu.  U selekciji postoji velika količina papira koji se nalaze po različitim fiokama i folderima.

U toku je promotivni period kada ćete imati priliku da potpuno besplatno dodate do 100 prijava kandidata i neograničen broj dokumenata uz prijave. Akcija traje do 1. septembra. Ukoliko je potrebno da uključite više od predviđenog broja kandidata u vaš konkurs, kontaktirajte nas i rado ćemo naći rešenje za vas.

Od sada su svi dokumenti u selekciji na jednom mestu. Učinite vašu selekciju jednostavnom i organizovanom.

 

 

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

HR Lab ATSIzmene u načinu prijema prijava putem mejla

Vođeni željom da vam pojednostavimo proces selekcije, razvijamo HR Lab alat za selekciju (ATS) koji štedi vreme i fokusiran je na sigurnost podataka kandidata. Stupanjem na snagu u avgustu prošle godine, Zakon o zaštiti ličnih podataka je od svakoga od nas zahtevao promene u načinu rada i funkcionisanja povodom sigurnosti podataka. Bili smo jedni od […]