Pređi na glavni sadržaj

9. septembra saznajemo ko su VRH poslodavci

Istraživanje talentX predstavlja po obimu najveće istraživanje percepcije brenda poslodavaca na domaćem tržištu, a sprovedeno je na rekordnom broju kandidata u toku jula meseca u organizaciji najveće domaće grupacije sajtova za zapošljavanje i HR – Poslovi Infostud.

Pozivamo sve poslodavce i stručnjake za zapošljavanje da nam se pridruže na online događaju 9. septembra u 13h, na kojem ćemo saznati ko su najatraktivniji poslodavci u Srbiji i svečano proglasiti dobitnike priznanja VRH poslodavac.

U ovom ciklusu istraživanja kandidati su birali najpoželjnije poslodavce van IT industrije, a učesnicima će biti predstavljeno:

  • kako kandidati u Srbiji doživljajvaju brendove domaćih poslodavaca
  • šta najviše privlači kandidate da se zaposle kod određenog poslodavca
  • koji faktori zadržavaju ljude u određenoj kompaniji
  • kako treba da izgleda idealan proces selekcije iz ugla kandidata
  • čime može da se utiče na formiranje pozitivnog iskustva kandidata u procesu selekcije
  • nova ponuda personalizovanih izveštaja za kompanije zasnovanih na ovom istraživanju.

Inovativna talentX metodologija se zasniva na teoriji da se iskustvo koje kompanija kreira u javnosti ili kod svojih zaposlenih formira na osnovu 6 atributa atraktivnosti (iskustvo rada u kompaniji, kultura unutar kompanije, ponašanje lidera, odlike posla, mogućnosti za razvoj karijere, nagrađivanje). Na ovaj način se efikasno utvrđuje do koje mere poslodavac kreira pozitivno iskustvo za kandidate ili zaposlene.

Molimo vas  da vaše prisustvo na događaju potvrdite popunjavanjem formulara na linku ispod, nakon čega će vam stići potvrdni mail sa pristupnim podacima. 

 

PRIJAVA

 

Događaj će biti emitovan preko platforme Zoom i trajaće oko 60 minuta.

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiCOTRUGLI virtualni HR panel: How to build resilience and thrive in altered circumstances?

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji JI Evrope, u saradnji sa Infostudom, će 1. oktobra 2020. godine organizovati drugi virtualni HR panel na temu: How to build resilience and thrive in altered circumstances? Ovaj panel je nastavak serijala organizovanog u aprilu na kojem su vodeći regionalni HR stručnjaci razgovarali o neposrednom uticaju COVIDA-19 […]

NovostiEdukacija ne prestaje: Kursevi Krojačeve škole nikad dostupniji našim saradnicima

Prilagodljivost i brza adaptacija modifikovanim potrebama tržišta oduvek su bile osobine koje su crtale liniju razgraničenja između dobrih i vrhunskih kompanija. Aktuelni trenutak u kojem se nalazi svetska privreda prouzrokovan pandemijom koronavirusa, uticao je da se proces rada gotovo svih privrednih grana promeni iz korena, pa se više od 80% poslova širom sveta završi onlajn. […]

NovostiNaftna industrija Srbije, Air Serbia i Coca-Cola HBC su najatraktivniji domaći poslodavci!

Tokom jula  meseca, u organizaciji najveće domaće grupacije sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse, Poslovi Infostud, sprovedeno je istraživanje atraktivnosti poslodavaca na tržištu radne snage u Republici Srbiji.  Svrha istraživanja je bila da se odaberu najatraktivniji (VRH) poslodavci po mišljenu ispitanika, utvrdi šta je to što čini jednog poslodavca atraktivnim i šta je to što […]

NovostiOnline sajam zapošljavanja – Zašto i kako?

Saradnja između sajtova za zapošljavanje Poslovi Infostud (Srbija), Moj Posao (Hrvatska), MojPosao.ba (BiH), Vrabotuvanje (Makedonija) i Deloglasnik.si (Slovenija) rezultirala je jedinstvenim događajem za zapošljavanje i brendiranje poslodavaca u ovom delu Evrope.  Već jedanaestu godinu za redom zajedničkim snagama dajemo mogućnost, kako poslodavcima, tako i kandidatima da odaberu najbolje za sebe i svoje potrebe. Ono šta […]