Pređi na glavni sadržaj

Besplatna online radionica: HR Lab Asistent – Razvrstavanje kandidata

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce organizuje besplatnu radionicu pod nazivom “Razvrstavanje kandidata”, za HR-ove koji žele da unaprede i ubrzaju svoje procese selekcije koristeći alat HR Lab Asistent.

Radionica će biti održana u ponedeljak 5. aprila u 14h, putem Zoom platforme.

Predavač na radionici biće Dušica Vuković, saradnik za korisničku podršku sajta Hrlab.rs.

Tema ove radionice će biti kako da uspešno klasifikujete kandidate različitog kvaliteta. Pomoći ćemo vam da uspešno ocenite biografiju svakog kandidata i da prema toj oceni radite dalju “trijažu” i proces selekcije.

Pokazaćemo vam koliko je alat prilagodljiv različitim uređajima ali i različitim potrebama i pristupima samog HR-a.

Takođe, u toku ovog dvosatnog druženja zajedno ćemo preći kako da izdvojite samo jednu grupu kandidata (na primer samo one najbolje, kojima želite da pošaljete poziv na intervju) i da se sa par klikova obratite direktno i samo njima.

Na kraju, biće reči i o komunikaciji sa kandidatima i načinima da ovoj temi pristupite organizovano i sa što manje muke i posla.

Tokom cele radionice, sagovornik u svojstvu konsultanta će nam biti i HR kompanije Infostud – Tatjana Rokvić.

Radionica će biti interaktivna i u svakom trenutku ćete moći da se uključite i postavite pitanje.

Ukoliko želite da prisustvujete, možete to učiniti popunjavanjem formulara klikom na link PRIJAVA, nakon čega ćete dobiti potvrdni email sa pristupnim linkom. Broj mesta je ograničen!

 

PRIJAVA

 

 

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiPrava i obaveze poslodavaca prilikom zapošljavanja

Prava i obaveze poslodavaca i radnika tokom trajanja radnog odnosa, kao i pravni propisi koji važe za slučaj prestanka radnog odnosa, česta su tema stručnih radova. Ne treba pri tom zaboraviti da postoje i propisi koji se primenjuju u pripremi zasnivanja radnog odnosa. Radi se pre svega o obavezama kojih mora da se pridržava poslodavac. […]

NovostiPrivatnost na dobošu i HR

Zamislite sledeću situaciju: prihvatili ste uputstvo svog šefa, iako se sa njim ne slažete. Precizne kamere u kancelariji beleže vaš mikro-izraz lica koji odmah biva analiziran. Uskoro vaš poslodavac saznaje da ste osetili nelagodu, prezir, nalet besa ili nepoverenje. Da li je gore da je veštačka inteligencija koja stoji iza te analitike uspešno ili pogrešno […]

NovostiVeština slušanja: Kako biti bar u nečemu kao Majls Dejvis?

Znate li šta je trampolina? Zaista ne znam tehnički da je opišem, ali to je ona elastična zategnuta površina sa oprugama, na kojoj deca vole da skaču, jer im daje zamah i ubrzanje, na njoj mogu da odskoče mnogo više nego na bilo kojoj drugoj podlozi (isključujući Mesec, na primer). Uostalom i mi odrasli to […]

NovostiDa li odluku o radu od kuće prepustiti zaposlenima?

Itekako je važno da li zaposleni žele da rade na daljinu i da li datu mogućnost doživljavaju kao pogodnost i još jednu beneficiju više. Međutim, njihova želja nije jedino što treba uzeti u obzir pri odluci da li dozvoliti rad od kuće ili ne? Koje su prednosti? Ako smo mala firma, koja tek počinje, svako […]