Pređi na glavni sadržaj

Besplatna online radionica: HR Lab Asistent – Razvrstavanje kandidata

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce organizuje besplatnu radionicu pod nazivom “Razvrstavanje kandidata”, za HR-ove koji žele da unaprede i ubrzaju svoje procese selekcije koristeći alat HR Lab Asistent.

Radionica će biti održana u ponedeljak 5. aprila u 14h, putem Zoom platforme.

Predavač na radionici biće Dušica Vuković, saradnik za korisničku podršku sajta Hrlab.rs.

Tema ove radionice će biti kako da uspešno klasifikujete kandidate različitog kvaliteta. Pomoći ćemo vam da uspešno ocenite biografiju svakog kandidata i da prema toj oceni radite dalju “trijažu” i proces selekcije.

Pokazaćemo vam koliko je alat prilagodljiv različitim uređajima ali i različitim potrebama i pristupima samog HR-a.

Takođe, u toku ovog dvosatnog druženja zajedno ćemo preći kako da izdvojite samo jednu grupu kandidata (na primer samo one najbolje, kojima želite da pošaljete poziv na intervju) i da se sa par klikova obratite direktno i samo njima.

Na kraju, biće reči i o komunikaciji sa kandidatima i načinima da ovoj temi pristupite organizovano i sa što manje muke i posla.

Tokom cele radionice, sagovornik u svojstvu konsultanta će nam biti i HR kompanije Infostud – Tatjana Rokvić.

Radionica će biti interaktivna i u svakom trenutku ćete moći da se uključite i postavite pitanje.

Ukoliko želite da prisustvujete, možete to učiniti popunjavanjem formulara klikom na link PRIJAVA, nakon čega ćete dobiti potvrdni email sa pristupnim linkom. Broj mesta je ograničen!

 

PRIJAVA

 

 

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDa li odluku o radu od kuće prepustiti zaposlenima?

Itekako je važno da li zaposleni žele da rade na daljinu i da li datu mogućnost doživljavaju kao pogodnost i još jednu beneficiju više. Međutim, njihova želja nije jedino što treba uzeti u obzir pri odluci da li dozvoliti rad od kuće ili ne? Koje su prednosti? Ako smo mala firma, koja tek počinje, svako […]

NovostiMala i srednja preduzeća: Kada je HR neophodan?

Kada govorimo o zaposlenima, mi iz HR sveta često mislimo na ljude koji rade u velikim sistemima. Međutim, prema izveštaju Agencije za privredne registre, urađenom nakon predaje završnih računa za 2019. godinu, od ukupno 1.171. 890 zaposlenih, samo je njih 364.846 radilo u velikim kompanijama. Ostali su radili u srednjim, malim i mikro preduzećima. Kakvu […]

NovostiOkupila se prva generacija polaznika Employer Branding Akademije

Dugoočekivana Employer Branding Akademija, svetski poznate kompanije Universum, okupila je svoje predstavnike na višečasnovnom online događaju na kom je predstavljena agenda i plan rada. Ispred kompanije Universum, 16 polaznika prve generacije, pozdravili su Karl-Johan Hasselström, globalni direktor prodaje u kompaniji Universum, sa 20 godina iskustva u employer branding-u, od toga 15 u Universumu i Amin […]

NovostiSve o ELEKTRONSKOM POTPISU i njegovim prednostima

Standardno poslovanje često zahteva svojeručan potpis na dokumentu, kao potvrdu da je određeno lice sastavljač dokumenta, da je saglasno sa ispravom, ili da je dokument primilo, to jest da je upoznato sa njegovom sadržinom. Analogno svojeručnom potpisu u tradicionalnom poslovanju, u elektronskom poslovanju i komunikaciji koristi se elektronski potpis. Zakon koji uređuje elektronski dokument i […]