Pređi na glavni sadržaj

Edukacija ne prestaje: Kursevi Krojačeve škole nikad dostupniji našim saradnicima

Prilagodljivost i brza adaptacija modifikovanim potrebama tržišta oduvek su bile osobine koje su crtale liniju razgraničenja između dobrih i vrhunskih kompanija. Aktuelni trenutak u kojem se nalazi svetska privreda prouzrokovan pandemijom koronavirusa, uticao je da se proces rada gotovo svih privrednih grana promeni iz korena, pa se više od 80% poslova širom sveta završi onlajn. Odnosno, najveće svetske kompanije i njihovi partneri su shvatili da rad na daljinu može da bude produktivan kao i onaj u kancelariji, pa je stoga više nego jasno izražen trend da se sa tom praksom nastavi i u budućnosti, čak i kad se zdravstvena situacija normalizuje.

Poslovi.infostud.com, kao sastavni deo kompanije Infostud, koja je lider u oblasti internet usluga u Srbiji želi da svojim saradnicima učini dostupniju edukaciju i usavršavanje online putem. U skladu sa tom politikom i razvojnom idejom uspostavljena je saradnja sa Krojačevom školom, onlajn platformom koja pravnim licima pruža posebne pogodnosti za laku i temeljnu onlajn obuku zaposlenih na brendiranoj platformi.

Kompanijama su na raspolaganju edukativni programi iz marketinga, IT industrije, kompletna obuka za praktično korišćenje MS Office paketa (Exel, Word, Power point), i obuke za upravljanje vremenom, stresom i asertivnu komunikaciju namenjene za lično i profesionalno usavršavanje.

Svi kursevi, kao i platforma za učenje su rađeni u produkciji Krojačeve škole uz saradnju sa eksternim predavačima, koji imaju veliko iskustvo u realizaciji ovakve vrste nastave. Kompanije imaju priliku da kupe kurseve u vidu paketa ili pojedinačno po povlašćenim cenama.

Biznis platforma za online učenje je razvijana prema predlozima kompanija i sadrži najpotrebnije za laku i temeljnu edukaciju zaposlenih i praćenje njihovog napretka, kroz podršku 24 sata. Takođe, u cilju što boljih rezultata HR sektor kompanije ima uvid u progres svakog zaposlenog, lekcije su kreirane na srpskom jeziku, a na kraju za sve polaznike su obezbeđeni priznati sertifikati.

Kao posebna pogodnost omogućen je potpuno besplatan pristup svim sadržajima na platformi u trajanju od 3 dana, kako bi se kompanije upoznale sa svim prednostima koje im ovakav vid obuke i kurseva donosi.

Više informacija o samim kursevima i načinu pohađanja možete pogledati OVDE. Iskoristite besplatan pristup i izaberite prave obuke za svoje zaposlene.

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiNa koje načine poslodavac može da proveri opravdanost bolovanja zaposlenog

Pravo na naknadu zarade za vreme privremene sprečenosti za rad zbog bolesti (odnosno bolovanje, kako se to u svakodnevnom govoru obično kaže) jedno je od važnijih prava iz radnog odnosa i obaveznog zdravstvenog osiguranja. Problemi u praksi vezani za ostvarivanje ovog prava su raznovrsni, i u zavisnosti od pozicije sa koje se posmatra akcenat se […]

NovostiPowerUP – prijavite se za besplatni program za inovativna mala i srednja preduzeća i startup kompanije

HR Lab, najveći domaći portal za poslodavce, postao je partner PowerUP programa koji pokreće Svetska banka, finansira Evropska unija u okviru Programa za razvoj i inovacije preduzeća Zapadnog Balkana (WB EDIF), a sprovodi globalna konsultantska kompanija Deloitte. Da li ste inovativna kompanija koja je u potrazi za novim načinima unapređenja svog poslovnog modela ili privlačenja […]

NovostiAgilno liderstvo kao odgovor na promene

Okruženje u kojem živimo nikada nije bilo turbulentnije. Nepredvidivo biznis okruženje i neizvesnost nam postaju svakodnevnica. U centru svega su naravno ljudi, kao nosioci promena. Svako od nas doživljava promene na različite načine. Dok ih neki jednostavno „prigrle“ shvatajući neminovnost istih, postoje ljudi koji ih doživljavaju potpuno drugačije. Anksioznost, neodlučnost, gubitak motivacije, stres su samo […]

NovostiCOTRUGLI virtualni HR panel: How to build resilience and thrive in altered circumstances?

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji JI Evrope, u saradnji sa Infostudom, će 1. oktobra 2020. godine organizovati drugi virtualni HR panel na temu: How to build resilience and thrive in altered circumstances? Ovaj panel je nastavak serijala organizovanog u aprilu na kojem su vodeći regionalni HR stručnjaci razgovarali o neposrednom uticaju COVIDA-19 […]