Pređi na glavni sadržaj

HR koktel: ITjevci otvorili dušu – Saznajte ko su im najomiljeniji poslodavci i zašto

Tokom septembra i oktobra sproveli smo TalentX istraživanje među IT kandidatima kako bismo saznali ko su najtraženiji IT poslodavci u Srbiji, kao i u kakvim kompanijama IT stručnjaci žele da rade. 

Ovo je do sada najveće istraživanje na domaćoj IT sceni u kome je učestvovalo 3.122 kandidata.

S toga smo odlučili da organizujemo poslepodnevni koktel 19. novembra u Kombank dvorani, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu sa početkom od 18 časova.

U sklopu koktela prvih 45 minuta imaćete priliku da pogledate prezentaciju gde ćemo vam predstaviti ko su 10 VRH poslodavaca na srpskom IT tržištu.

Prezentaciju će držati Vladimir Damnjanović – autor metodologije istraživanja i saradnik Poslova Infostud na projektu TalentX. 

Osim toga što ćete saznati ko su 10 VRH poslodavaca, predstavićemo vam i najatraktivnije aspekte brenda poslodavca koji najviše dovode do zadržavanja kandidata.

Takođe, pokazaćemo vam šta su kandidati rekli kako izgleda profil VRH poslodavca na IT tržištu, koliko je važno da kompanije podržavaju različitosti, koje su dominantne beneficije koje kandidati očekuju. 

Govoriće se i o tome kako da utičete na formiranje pozitivnog iskustva kandidata u procesu selekcije.

Agenda:

  • 18:00 – 18:30 – Prezentacija
  • 18:30 – 18:45 – Proglašenje top 10 VRH poslodavaca
  • 18:45 – 19:30 – Koktel

Dođite da vidimo koje su to potrebe IT kandidata i da uz piće nakon prezentacije razmenimo iskustva.

Mesta su ograničena pa vas molimo da popunite prijavu na sledećem linku:

P R I J A V A

 

 

Pretplatite se na HR novosti

Saznajte najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiSvi kandidati i dokumenti na jednom mestu 

Razvojem HR Laba želimo da olakšamo proces selekcije i obezbedimo vam prostor da više pažnje usmerite na izgradnju odnosa sa kandidima, a ne na logistiku njihovih prijava. Prijave kandidata u HR Labu su dostupne na klik – na svim uređajima i u svako doba. Ovaj alat za selekciju krije mnogo opcija koje će vam pomoći […]

NovostiPočelo je najveće istraživanje brenda poslodavaca u Srbiji – talentX!

Najavljivali smo ga dugo, trebalo je sve da krene u martu ali nas je korona omela i evo nas sada u julu, u punom jeku prikupljanja upisa ispitanika kroz brojne kanale promocije. Istraživanje talentX predstvlja po obimu najveće istraživanje ove vrste na domaćem tržištu. Ovako veliko istraživanje pokrenuli smo sa ciljem da saznamo nekoliko važnih informacija sa srpskog tržišta rada. Krenimo redom:  Ko su najpoželjniji poslodavci u Srbiji  Svaka […]

NovostiAnaliza nedoumica o primeni Vladine Uredbe o fiskalnim pogodnostima i direktnim novčanim davanjima

Dana 10. aprila 2020. godine stupila je na snagu Uredba Vlade Republike Srbije na osnovu koje se iz budžeta Republike Srbije obezbeđuju fiskalne pogodnosti i direktna novčana davanja privrednim subjektima u privatnom sektoru u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19 (u daljem tekstu: Uredba), o čemu smo pisali u jednom od prethodnih tekstova. […]

NovostiBesplatni webinar – Employer branding (u doba krize)

Preko umetnosti kreiranja EVP-a, do uspešnog eksternog komuniciranja Employer branding, strategije postavljanja i komunikacije, već dugo su ključni procesi u kompanijama. U procesu kreiranja same EB strategije, kompanije (HR, komunikacije, marketing) susreću se sa velikim izazovima. Od toga ko je glavni nosilac ovog cilja, sa kim je najbolje da usklađuju potrebe koje imaju, preko umetnosti […]