Pređi na glavni sadržaj

HR koktel: ITjevci otvorili dušu – Saznajte ko su im najomiljeniji poslodavci i zašto

Tokom septembra i oktobra sproveli smo TalentX istraživanje među IT kandidatima kako bismo saznali ko su najtraženiji IT poslodavci u Srbiji, kao i u kakvim kompanijama IT stručnjaci žele da rade. 

Ovo je do sada najveće istraživanje na domaćoj IT sceni u kome je učestvovalo 3.122 kandidata.

S toga smo odlučili da organizujemo poslepodnevni koktel 19. novembra u Kombank dvorani, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu sa početkom od 18 časova.

U sklopu koktela prvih 45 minuta imaćete priliku da pogledate prezentaciju gde ćemo vam predstaviti ko su 10 VRH poslodavaca na srpskom IT tržištu.

Prezentaciju će držati Vladimir Damnjanović – autor metodologije istraživanja i saradnik Poslova Infostud na projektu TalentX. 

Osim toga što ćete saznati ko su 10 VRH poslodavaca, predstavićemo vam i najatraktivnije aspekte brenda poslodavca koji najviše dovode do zadržavanja kandidata.

Takođe, pokazaćemo vam šta su kandidati rekli kako izgleda profil VRH poslodavca na IT tržištu, koliko je važno da kompanije podržavaju različitosti, koje su dominantne beneficije koje kandidati očekuju. 

Govoriće se i o tome kako da utičete na formiranje pozitivnog iskustva kandidata u procesu selekcije.

Agenda:

  • 18:00 – 18:30 – Prezentacija
  • 18:30 – 18:45 – Proglašenje top 10 VRH poslodavaca
  • 18:45 – 19:30 – Koktel

Dođite da vidimo koje su to potrebe IT kandidata i da uz piće nakon prezentacije razmenimo iskustva.

Mesta su ograničena pa vas molimo da popunite prijavu na sledećem linku:

P R I J A V A

 

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDa li odluku o radu od kuće prepustiti zaposlenima?

Itekako je važno da li zaposleni žele da rade na daljinu i da li datu mogućnost doživljavaju kao pogodnost i još jednu beneficiju više. Međutim, njihova želja nije jedino što treba uzeti u obzir pri odluci da li dozvoliti rad od kuće ili ne? Koje su prednosti? Ako smo mala firma, koja tek počinje, svako […]

NovostiMala i srednja preduzeća: Kada je HR neophodan?

Kada govorimo o zaposlenima, mi iz HR sveta često mislimo na ljude koji rade u velikim sistemima. Međutim, prema izveštaju Agencije za privredne registre, urađenom nakon predaje završnih računa za 2019. godinu, od ukupno 1.171. 890 zaposlenih, samo je njih 364.846 radilo u velikim kompanijama. Ostali su radili u srednjim, malim i mikro preduzećima. Kakvu […]

NovostiOkupila se prva generacija polaznika Employer Branding Akademije

Dugoočekivana Employer Branding Akademija, svetski poznate kompanije Universum, okupila je svoje predstavnike na višečasnovnom online događaju na kom je predstavljena agenda i plan rada. Ispred kompanije Universum, 16 polaznika prve generacije, pozdravili su Karl-Johan Hasselström, globalni direktor prodaje u kompaniji Universum, sa 20 godina iskustva u employer branding-u, od toga 15 u Universumu i Amin […]

NovostiBesplatna online radionica: HR Lab Asistent – Razvrstavanje kandidata

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce organizuje besplatnu radionicu pod nazivom “Razvrstavanje kandidata”, za HR-ove koji žele da unaprede i ubrzaju svoje procese selekcije koristeći alat HR Lab Asistent. Radionica će biti održana u ponedeljak 5. aprila u 14h, putem Zoom platforme. Predavač na radionici biće Dušica Vuković, saradnik za korisničku podršku sajta Hrlab.rs. Tema […]