Pređi na glavni sadržaj

Nove pogodnosti za poslodavce na najvećem sajtu za zapošljavanje tokom trajanja vanrednog stanja

Poslovi Infostud, najveća domaća grupacija sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse, i u kriznim momentima nastavlja da radi punom parom kako bi svi servisi za poslodavce i kandidate funkcionisali neometano i kako bi se na svaki mogući način olakšalo poslovanje tokom vanredne situacije. 

Svakodnevno smo u kontaktu sa velikim brojem poslodavaca i jasno je da svi imaju manje ili više slične izazove kada su u pitanju regrutacija i selekcija u ovim značajno izmenjenim okolnostima. 

U tom smislu, odlučili smo da uvedemo set pogodnosti za sve poslodavce koji se oglašavaju na sajtu poslovi.infostud.com.

  1. Sve oglase za doktore i medicinske tehničare koji su potrebni tokom vanrednog stanja objavljivaćemo besplatno.

  2. PREMIUM oglas je nova vrsta oglasa koja obezbeđuje maksimalnu vidljivost i doseg do kandidata. Kako biste se što pre uverili u sve njegove efekte, za sve kupovine Premium oglasa do 1.6.2020. obezbeđujemo čak 30% popusta na cenu koju vidite u cenovniku.

  3. Poslodavac koji kupi bilo koja dva pojedinačna oglasa do 1.6.2020, treći dobija besplatno i može da ga iskoristi do 31.12.2020. Ukoliko su kupljeni oglasi iste vrednosti, besplatno će dobiti jedan oglas iste vrednosti, a ukoliko je kupio dva oglasa različitih vrednosti, besplatno će dobiti još jedan vredniji. Da bi iskoristili besplatni treći oglas, prilikom naručivanja tog oglasa poslodavci treba da se pozovu na sledeći promo kod: 26-3-2020.

  4. Onima kojima je to potrebno, svaki objavljeni oglas možemo besplatno da produžimo za dodatnih 15 dana. Ovo se odnosi kako na pojedinačne oglase, tako i na oglase iz paketa, sve dok je vanredno stanje na snazi.

  5. Do 1.6.2020. odobravamo 50% popusta na uslugu Promocija oglasa na Fejsbuku, kako bismo poslodavcima omogućili maksimalni mogući doseg do kandidata u ovom momentu kada je većina njih u kući i na ovoj mreži.

  6. Svima onima koji imaju aktiviran Profil poslodavca na našem sajtu, koji ističe u martu, aprilu ili maju, odobravamo automatsko besplatno produženje za još tri meseca (od momenta isteka zakupa).

  7. Za sve pozicije za koje poslodavci selekciju rade online ili telefonom, dodali smo posebnu oznaku (filter), po kojoj će ovi oglasi moći da se izlistaju u pretrazi, pa će na taj način postati vidljiviji kandidatima.

Aktivno pratimo situaciju, tako da ćemo se i dalje truditi da pružimo adekvatnu podršku i budemo tu za sve naše korisnike, kao i u svim važnim momentima u prethodnih 17 godina.

Ukoliko vam je potrebno više informacija u vezi sa listom pogodnosti ili želite da podelite sa nama bilo kakvu informaciju iz vašeg poslovanja u doba vanrednog stanja, možete da nam pišete na info@hrlab.rs.

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDa li odluku o radu od kuće prepustiti zaposlenima?

Itekako je važno da li zaposleni žele da rade na daljinu i da li datu mogućnost doživljavaju kao pogodnost i još jednu beneficiju više. Međutim, njihova želja nije jedino što treba uzeti u obzir pri odluci da li dozvoliti rad od kuće ili ne? Koje su prednosti? Ako smo mala firma, koja tek počinje, svako […]

NovostiMala i srednja preduzeća: Kada je HR neophodan?

Kada govorimo o zaposlenima, mi iz HR sveta često mislimo na ljude koji rade u velikim sistemima. Međutim, prema izveštaju Agencije za privredne registre, urađenom nakon predaje završnih računa za 2019. godinu, od ukupno 1.171. 890 zaposlenih, samo je njih 364.846 radilo u velikim kompanijama. Ostali su radili u srednjim, malim i mikro preduzećima. Kakvu […]

NovostiOkupila se prva generacija polaznika Employer Branding Akademije

Dugoočekivana Employer Branding Akademija, svetski poznate kompanije Universum, okupila je svoje predstavnike na višečasnovnom online događaju na kom je predstavljena agenda i plan rada. Ispred kompanije Universum, 16 polaznika prve generacije, pozdravili su Karl-Johan Hasselström, globalni direktor prodaje u kompaniji Universum, sa 20 godina iskustva u employer branding-u, od toga 15 u Universumu i Amin […]

NovostiBesplatna online radionica: HR Lab Asistent – Razvrstavanje kandidata

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce organizuje besplatnu radionicu pod nazivom “Razvrstavanje kandidata”, za HR-ove koji žele da unaprede i ubrzaju svoje procese selekcije koristeći alat HR Lab Asistent. Radionica će biti održana u ponedeljak 5. aprila u 14h, putem Zoom platforme. Predavač na radionici biće Dušica Vuković, saradnik za korisničku podršku sajta Hrlab.rs. Tema […]