Pređi na glavni sadržaj

Nove pogodnosti za poslodavce na najvećem sajtu za zapošljavanje tokom trajanja vanrednog stanja

Poslovi Infostud, najveća domaća grupacija sajtova za zapošljavanje i ljudske resurse, i u kriznim momentima nastavlja da radi punom parom kako bi svi servisi za poslodavce i kandidate funkcionisali neometano i kako bi se na svaki mogući način olakšalo poslovanje tokom vanredne situacije. 

Svakodnevno smo u kontaktu sa velikim brojem poslodavaca i jasno je da svi imaju manje ili više slične izazove kada su u pitanju regrutacija i selekcija u ovim značajno izmenjenim okolnostima. 

U tom smislu, odlučili smo da uvedemo set pogodnosti za sve poslodavce koji se oglašavaju na sajtu poslovi.infostud.com.

  1. Sve oglase za doktore i medicinske tehničare koji su potrebni tokom vanrednog stanja objavljivaćemo besplatno.

  2. PREMIUM oglas je nova vrsta oglasa koja obezbeđuje maksimalnu vidljivost i doseg do kandidata. Kako biste se što pre uverili u sve njegove efekte, za sve kupovine Premium oglasa do 1.6.2020. obezbeđujemo čak 30% popusta na cenu koju vidite u cenovniku.

  3. Poslodavac koji kupi bilo koja dva pojedinačna oglasa do 1.6.2020, treći dobija besplatno i može da ga iskoristi do 31.12.2020. Ukoliko su kupljeni oglasi iste vrednosti, besplatno će dobiti jedan oglas iste vrednosti, a ukoliko je kupio dva oglasa različitih vrednosti, besplatno će dobiti još jedan vredniji. Da bi iskoristili besplatni treći oglas, prilikom naručivanja tog oglasa poslodavci treba da se pozovu na sledeći promo kod: 26-3-2020.

  4. Onima kojima je to potrebno, svaki objavljeni oglas možemo besplatno da produžimo za dodatnih 15 dana. Ovo se odnosi kako na pojedinačne oglase, tako i na oglase iz paketa, sve dok je vanredno stanje na snazi.

  5. Do 1.6.2020. odobravamo 50% popusta na uslugu Promocija oglasa na Fejsbuku, kako bismo poslodavcima omogućili maksimalni mogući doseg do kandidata u ovom momentu kada je većina njih u kući i na ovoj mreži.

  6. Svima onima koji imaju aktiviran Profil poslodavca na našem sajtu, koji ističe u martu, aprilu ili maju, odobravamo automatsko besplatno produženje za još tri meseca (od momenta isteka zakupa).

  7. Za sve pozicije za koje poslodavci selekciju rade online ili telefonom, dodali smo posebnu oznaku (filter), po kojoj će ovi oglasi moći da se izlistaju u pretrazi, pa će na taj način postati vidljiviji kandidatima.

Aktivno pratimo situaciju, tako da ćemo se i dalje truditi da pružimo adekvatnu podršku i budemo tu za sve naše korisnike, kao i u svim važnim momentima u prethodnih 17 godina.

Ukoliko vam je potrebno više informacija u vezi sa listom pogodnosti ili želite da podelite sa nama bilo kakvu informaciju iz vašeg poslovanja u doba vanrednog stanja, možete da nam pišete na info@hrlab.rs.

Pretplatite se na HR novosti

Saznajte najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiSvi kandidati i dokumenti na jednom mestu 

Razvojem HR Laba želimo da olakšamo proces selekcije i obezbedimo vam prostor da više pažnje usmerite na izgradnju odnosa sa kandidima, a ne na logistiku njihovih prijava. Prijave kandidata u HR Labu su dostupne na klik – na svim uređajima i u svako doba. Ovaj alat za selekciju krije mnogo opcija koje će vam pomoći […]

NovostiPočelo je najveće istraživanje brenda poslodavaca u Srbiji – talentX!

Najavljivali smo ga dugo, trebalo je sve da krene u martu ali nas je korona omela i evo nas sada u julu, u punom jeku prikupljanja upisa ispitanika kroz brojne kanale promocije. Istraživanje talentX predstvlja po obimu najveće istraživanje ove vrste na domaćem tržištu. Ovako veliko istraživanje pokrenuli smo sa ciljem da saznamo nekoliko važnih informacija sa srpskog tržišta rada. Krenimo redom:  Ko su najpoželjniji poslodavci u Srbiji  Svaka […]

NovostiAnaliza nedoumica o primeni Vladine Uredbe o fiskalnim pogodnostima i direktnim novčanim davanjima

Dana 10. aprila 2020. godine stupila je na snagu Uredba Vlade Republike Srbije na osnovu koje se iz budžeta Republike Srbije obezbeđuju fiskalne pogodnosti i direktna novčana davanja privrednim subjektima u privatnom sektoru u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19 (u daljem tekstu: Uredba), o čemu smo pisali u jednom od prethodnih tekstova. […]

NovostiBesplatni webinar – Employer branding (u doba krize)

Preko umetnosti kreiranja EVP-a, do uspešnog eksternog komuniciranja Employer branding, strategije postavljanja i komunikacije, već dugo su ključni procesi u kompanijama. U procesu kreiranja same EB strategije, kompanije (HR, komunikacije, marketing) susreću se sa velikim izazovima. Od toga ko je glavni nosilac ovog cilja, sa kim je najbolje da usklađuju potrebe koje imaju, preko umetnosti […]