Pređi na glavni sadržaj

Novi profili kompanija – Karijerne stranice na najvećem sajtu za zapošljavanje kakve ste oduvek želeli

Nakon što smo u prvom delu godine uspešno predstavili novi oglasni model na najvećem domaćem sajtu za zapošljavanje, još jednom je vreme za iznenađenja i unapređenja!

U želji da vam isporučimo rešenja koja će na najbolji način da zadovolje vaše potrebe, odgovore na promene na tržištu zapošljavanja i isprate nove tehnološke trendove, uvodimo značajna unapređenja usluge Profil kompanije na sajtu poslovi.infostud.com, kao prve i najznačajnije employer branding usluge u našoj ponudi.

Mnogo toga se promenilo u poslednjih pet godina, otkad smo prvi put uveli ovu uslugu. Evo nekih od najznačajnijih promena:

  • poseta našem sajtu za to vreme je porasla za čitavih 100% pa smo konačno došli do broja od 1.000.000 korisnika  mesečno
  • sada na sajtu poslovi.infostud.com imamo kandidate svih ključnih starosnih kategorija, nivoa obrazovanja, kvalifikacija i radnih iskustava
  • čak 75% njih pristupa našem sajtu sa mobilnih telefona
  • i najvažnija: čak 70% svih ovih kandidata kaže da pre konkurisanja na oglas pogleda profil poslodavca.

Kada se sve ovo uzme u obzir potpuno je jasno zašto je došlo vreme da uvedemo radikalne izmene i isporučimo vam dodatnu vrednost za novac koji ulažete u vašu online prezentaciju.

Početkom sledećeg meseca, stari profili poslodavaca odlaze u istoriju, a u našoj ponudi od 3. decembra se nalaze dve nove vrste profila.

1. START PROFIL – kada vam je potrebna prezentacija usmerena na posetioce najvećeg domaćeg sajta za zapošljavanje

2. PREMIUM  PROFIL – kada vam je potrebna šira employer branding kampanja koja će vam omogućiti naprednije načine za predstavljanje sadržaja i obuhvatiti kako aktivne kandidate koji se nalaze na našem sajtu, tako i one pasivne koji se nalaze na našim kanalima van sajta ili na društvenim mrežama

Oba profila su dobila unapređeni vizuelni identitet, u potpunosti prilagođen mobilnim uređajima, koji olakšava kandidatima kretanje kroz sadržaj, a uveli smo i niz novih funkcionalnosti. Nove sekcije su raspoređene na takav način da budu u skladu sa onim što su nam kandidati rekli da im je prioritet, a sada gotovo svaku možete da obogatite tekstualnim, foto i video sadržajem. Klikom na link ispod možete da vidite detaljniju specifikaciju i cene novih profila.

UPOREDNA TABELA NOVIH PROFILA SA CENAMA

Pogledajte kako izgeda novi profil na primeru Infostud grupe, klikom na sliku ispod.

Profil - Infostud grupa - HR Lab

 

U nastavku slede opis i pogodnosti pojedinačnih sekcija na novim profilima, odnosno šta jesve ono što možete da uradite kako bi se kandidatima predstavili kao poželjan poslodavac. (klikom na svaki naslov možete da vidite i fotografiju sa primerom).

UVODNA SEKCIJA
Mesto za vašu najbolju fotografiju, naziv i slogan.

O KOMPANIJI
Predstavite sve ono što želite da kandidati znaju o vama. Podelite čime se bavite, koliko dugo postojite, koliko zaposlenih imate.

BENEFICIJE
Jasan spisak svega onoga što nudite pored plate, najčešće je ključan za odabir poslodavca. Odaberite beneficije koje imate u svojoj kompaniji uz kratak opis svake od njih.

ISKUSTVA ZAPOSLENIH
Kandidati najviše veruju onima koji već rade u vašoj kompaniji. Prenesite iskustva zaposlenih, dodajte tekst, fotografiju ili video njihove priče.

PROCES SELEKCIJE
Dobro pripremljeni kandidati skraćuju vreme potrebno za zapošljavanje. Olakšajte im da se pokažu u pravom svetlu kroz jasno predstavljene faze i korake onoga što ih očekuje.

KOMPANIJSKI BRENDOVI
Predstavite kandidatima sve one koji posluju u vašem sastavu kako biste ih uverili u svoju snagu. Predstavite ćerke kompanije, najznačajnije projekte i biznise.

VESTI I BLOG
Putem vesti i blog objava u Premium profilu predstavite kako izgleda život kompanije iznutra. Svako autentično iskustvo pretvorite u sadržaj kojim ćete dizati svest o sebi kao o mestu poželjnom za rad.

OGLASI ZA POSAO
Posebno mesto je rezervisano za listu svih vaših oglasa za posao koji su trenutno aktivni na našem sajtu.

KONTAKT
Ažurni kontakt podaci olakšavaju kandidatima put do vas.
 
PROMOCIJA
Sadržaj iz Premium profila, kao i sam profil, plasiramo kroz naše digitalne kanale (sajt, društvene mreže, njuzleter) kako bismo povećali vašu vidljivost među svim kandidatima, bez obzira da li oni aktivno traže posao ili ne.

Kako bismo vam olakšali kreiranje i uređivanje sadržaja, uz nove profile dolazi i nova, unapređena i intuitivna administracija za uređivanje sadržaja, a unapredili smo i prikaz pretrage profila, tako da će oni koji ih zakupe imati veću šansu da ih kandidati uoče zahvaljujući istaknutoj poziciji na ovoj stranici. Pogledajte izgled nove stranice za pretragu profila klikom na sliku ispod.

Upoznajte poslodavce 2020 - HR Lab

Sigurni smo da ćemo vam svim ovim izmenama omogućiti da dobijate vašu karijernu stranicu u punom smislu tog pojma i idealno sredstvo za privlačenje talenata. Ukoliko vam je potrebno više informacija, moežete da ih pronađete na stranici posvećenoj ovoj usluzi, koja je takođe dobila novi vizuelni identitet.

ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiOtvorene prijave za učešće kompanija u projektu zapošljavanja marginalizovanih grupa u Srbiji

Projekat Nemačke razvojne saradnje “Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji”, raspisao je javni poziv za mala, srednja i velika preduzeća iz cele Srbije koja imaju potrebu za novim zapošljavanjem, za učešće u programu zapošljavanja kroz obuke praktičnih veština za Rome i pripadnike drugih marginalizovanih grupa u Srbiji. Projekat finansira troškove obuke i pruža […]

NovostiPlanetarno popularni CRNI PETAK stiže i kod nas

Zajedničkim snagama Poslovi Infostud, HR Lab, HelloWorld i NajStudent napravili su za vas specijalnu ponudu popusta na dan 27. novembra.

NovostiKako da budete produktivni i kada radite od kuće

Rad od kuće nikada nije masovnije testiran kao tokom pandemije korona virusa, kada su mnogi poslodavci odlučili da svoje zaposlene pošalju kući, radi bezbednosti i sprečavanja širenja zaraze. Nema dileme da rad od kuće nosi sa sobom izazove s kojima se zaposleni suočavaju. Kao i obično, s vama delimo nekoliko predloga kako možete da povećate […]

NovostiVeštine koje pomažu da smanjite sebi stres

Ima li osobe koja nije doživela stres tokom ove vanredne situacije? Postoji li osoba koja od početka izolacije nije izašla iz svoje zone komfora i „normalne rutine“? Sa pandemijom ili bez nje, savremeni način života podrazumeva da se na dnevnom nivou nosimo sa većom ili manjom dozom stresa. Međutim, da li je naš doživljaj stresa […]