Pređi na glavni sadržaj

Otvorene prijave za „Uspešne HR priče“

„Uspešne HR priče“ je projekat koji sprovodi kompanija Poslovi Infostud sa ciljem da promoviše pozitivne HR prakse u kompanijama u Srbiji. Pored promocije, ovo je i mogućnost za domaće HR stručnjake da dele praktična znanja i ideje o tome kako unaprediti iskustvo zaposlenih u njihovim firmama, kao i efikasnost poslovanja.

Pod projektom se podrazumeva bilo koja HR praksa, proces ili aktivnost koju ste uradili u poslednje dve godine a koja je unapredila rad sa ljudima, poslovanje ili rad HR sektora a kojim bi želeli da se pohvalite i predstavite ostalim kolegama. Projekat može biti iz bilo koje oblasti HR-a, kao što su: akvizicija talenata, razvoj organizacije i zaposlenih, kompenzacije, organizacioni dizajn, brendiranje poslodavca i dr.

Od 1. februara 2020. do 31 marta 2020. kompanije mogu da prijave svoje prakse i projekte koje nezavisni stručni žiri sastavljen od HR stručnjaka selektuje i bira najbolje ocenjenih 5 praksi koje će biti predstavljene na HR experience konferenciji 20. maja u Beogradu.

Imate HR praksu ili projekat na koji ste ponosni?

PRIJAVITE SE

Nezavisan stručni žiri po isteku konkursa dobija od Poslova Infostud anonimizirane prijave na kojima se ne vidi koja kompanija je autor projekta.

Kriterijumi na osnovu kojih će žiri ocenjivati prijavljene prakse su:

Kontekst projekta – da se radi o projektu iz neke od oblasti HR-a

Važnost problema ili teme kojom se projekat bavi

Inovativnost – za organizaciju ili domaću HR zajednicu

Korist organizacije i zaposlenih od sprovedenog projekta

Svaki član žirija boduje prijave kako bi se dobio rang od 5 projekata sa najviše bodova koji će dobiti priliku da se prezentuju na HR experience konferenciji.

Članovi žirija za 2020: Natalija Pešić – Head of HR Vip mobile, Bojan Rošić – Hiring Lead Microsoft, Jelena Mimić-Milanović – HR manager Swarovski.

Na samoj konferenciji, nakon prezentovanja projekata, publika sastavljena većinom od domaćih HR stručnjaka glasanjem uživo izabraće najbolje 3 prakse koje će potom biti nagrađene priznanjima.

Prakse koje ne uđu u uži izbor mogu dobiti priliku da se promovišu kasnije tokom godine na jednom od stručnih događaja koje organizuje Poslovi Infostud.

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiDa li odluku o radu od kuće prepustiti zaposlenima?

Itekako je važno da li zaposleni žele da rade na daljinu i da li datu mogućnost doživljavaju kao pogodnost i još jednu beneficiju više. Međutim, njihova želja nije jedino što treba uzeti u obzir pri odluci da li dozvoliti rad od kuće ili ne? Koje su prednosti? Ako smo mala firma, koja tek počinje, svako […]

NovostiMala i srednja preduzeća: Kada je HR neophodan?

Kada govorimo o zaposlenima, mi iz HR sveta često mislimo na ljude koji rade u velikim sistemima. Međutim, prema izveštaju Agencije za privredne registre, urađenom nakon predaje završnih računa za 2019. godinu, od ukupno 1.171. 890 zaposlenih, samo je njih 364.846 radilo u velikim kompanijama. Ostali su radili u srednjim, malim i mikro preduzećima. Kakvu […]

NovostiOkupila se prva generacija polaznika Employer Branding Akademije

Dugoočekivana Employer Branding Akademija, svetski poznate kompanije Universum, okupila je svoje predstavnike na višečasnovnom online događaju na kom je predstavljena agenda i plan rada. Ispred kompanije Universum, 16 polaznika prve generacije, pozdravili su Karl-Johan Hasselström, globalni direktor prodaje u kompaniji Universum, sa 20 godina iskustva u employer branding-u, od toga 15 u Universumu i Amin […]

NovostiBesplatna online radionica: HR Lab Asistent – Razvrstavanje kandidata

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce organizuje besplatnu radionicu pod nazivom “Razvrstavanje kandidata”, za HR-ove koji žele da unaprede i ubrzaju svoje procese selekcije koristeći alat HR Lab Asistent. Radionica će biti održana u ponedeljak 5. aprila u 14h, putem Zoom platforme. Predavač na radionici biće Dušica Vuković, saradnik za korisničku podršku sajta Hrlab.rs. Tema […]