Pređi na glavni sadržaj

Predstavljen novi ciklus istraživanja Talent X – VRH poslodavac

Na online događaju pripremljenom za predstavnike najuticajnijih domaćih IT kompanija, predstavljen je novi ciklus najvećeg domaćeg istraživanja atraktivnosti brenda poslodavca Talent X – VRH poslodavac. 

Prvi ciklus istraživanja sproveli smo krajem 2019. godine kada smo želeli da otkrijemo ko su najpoželjnji poslodavci iz oblasti IT-ja. Tada smo imali preko 3.000 ispitanika, mnogo prodatih izveštaja i zadovoljnih poslodavaca. Nakon toga, usledio je novi ciklus sa ciljem da istražimo koji poslodavci su najatraktivniji na opštem tržištu. A sada je vreme da, nakon 18 meseci od prethodnog istraživanja, ponovo pokrenemo IT ciklus i vidimo da li nam je izazovna godina za nama donela neke promene na IT tržištu. – kaže Bojana Salatić, specijalista za prodaju usluga za brendiranje poslodavaca u okviru najveće domaće platforme za poslodavce HR Lab.

Učesnici su na događaju, iz prve ruke, saznali sve o načinu i metodologiji istraživanja, mogućnostima da se njihova kompanija nađe na listi učesnica, kao i raspoloživim personalizovanim izveštajima koje kreiramo nakon sprovedenog istraživanja.

Pored toga, predstavljena je i vremenska linija projekta. Novi ciklus istraživanja biće realizovan u aprilu ove godine. Nakon sprovedenog istraživanja i analize podataka, sledi proglašenje pobednika u junu, dok će krajem istog meseca učesnici dobiti konačne izveštaje istraživanja.  

Lista učesnika finalno se zatvara sredinom marta i neće biti moguće dodatne prijave, a u međuvremenu je 60% raspoloživih mesta na listi već popunjeno.

Ukoliko želite da proverite koje su mogućnosti učešća vaše kompanije u istraživanju ili vam je potrebno više informacija popunite formular na linku ispod.

ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiBENEFICIJE ZA POVRATNIKE – Dijaspora za pomoć srpskoj privredi

„Benificije za povratnike“ je program koji olakšava i podstiče povratak ljudi iz dijaspore da se vrate i rade u Srbiji, koji je nastao na inicijativu Tačke povratka, projekta cirkularne migracije koji se razvija  u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) uz podršku Vlade Republike Srbije i dijasporskih organizacija Srpski siti klub i Serbian Entrepreneurs. Misija projekta je prepoznavanje visoko-kvalifikovanih pojedinaca i organizacija koje okupljaju ovu ciljnu grupu, kao i rad na poboljšanju […]

NovostiDa li je Dora iz crtaća lider koji nam je potreban?

Galup je još jednom potvrdio ono što dugo već znamo: na 70% razlika u angažovanosti zaposlenih utiču njihovi direktni menadžeri. Vizija, jasni poslovni ciljevi, planiranje aktivnosti i resursa, razvoj zaposlenih, komunikacija, procena učinka i priznanje zalaganja članova tima: rekli bismo da je to azbuka rukovođenja, zar ne? Ipak, često iznova shvatamo da su ove veštine […]

NovostiBesplatni vebinar – Digitalizacija procesa selekcije

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce, vas poziva na nam se pridružite u razgovoru na temu „Digitalizacije procesa selekcije“. U pitanju je besplatni vebinar koji ćemo organizovati u četvrtak 4. marta od 15h, putem platforme Zoom. Cilj nam je pre svega da vam olakšamo proces automatizacije procesa selekcije i da vam putem Hr Lab Asistent […]

NovostiOtvoren je konkurs za “Uspešne HR priče 2021” – prijavite svoju na vreme

HR Lab, najveća domaća platforma za poslodavce, koja je deo Poslovi Infostud grupacije organizuje 3. po redu “HR Experience” konferenciju, a u okviru nje i projekat “Uspešne HR priče” sa ciljem da ponudi domaćoj HR zajednici najbolje domaće, regionalne pa i svetske predavače i HR prakse. Prema tome, ponovo vas pozivamo da se predstavite i […]