Pređi na glavni sadržaj

Sertifikat kao dokaz kvalitetnog HR-a i kako ga steći

Najveći domaći portal za poslodavce HR Lab, u saradnji sa konsultantskom kućom Selectio, organizuje webinar na temu “Sertifikat kao dokaz kvalitetnog HR-a i kako ga steći” u četvrtak 12. novembra od 15 časova putem zoom platforme. 

Šta je Sertifikat „Poslodavac Partner 

Sertifikat „Poslodavac Partner“ je projekat konsultantske kuće SELECTIO, koji već 15 godina ima za cilj da promoviše funkciju upravljanja ljudskim resursima u organizacijama, te da prepozna i ističe one koje kvalitetno obavljaju ovu specifičnu oblast. 

Tokom ove godine mnoge kompanije su pokrenule inicijativu za nove načine brige o zaposlenima, te je SELECTIO uvrstio Priznanje „Izvrsnost u izazovima“putem kojeg kompanije dobijaju detaljan pregled svojih inicijativa u odnosu na najbolje svetske prakse, što im omogućava razmenu pokrenutih inicijativa sa drugim uspešnim kompanijama. 

120 kompanija iz regiona je prošlo kroz ovaj proces 

60 kompanija trenutno zadovoljava standarde za dobijanje sertifikata 

Tokom webinara moderator, Bojana Salatić – Specijalista za prodaju usluga za brendiranje poslodavaca (POSLOVI INFOSTUD) razgovaraće sa  onima koji su prošli proces selekcije dobili sertifikat: Miroslavom Gajićem – Senior Legal Specialist in HR Department (ADDIKO BEOGRAD), Tinom Miličić – Employer Branding and Culture Specialist (ATLANTIC GRUPA)Irenom Tešić – HR Manager (LIDL SRBIJA), kao i sa predstavnicom iz kompaniije Selectio Martinom Kessler – Head of Organizational Development Solutions. 

Ono o čemu će razgovarati jeste upravo to, gde se nalazi vaša kompanija kada je u pitanju kvalitet rada sektora ljudskih resursa, kao i na koji način HR vaše kompanije vodi brigu o zaposlenima, osim ovoga, saznaćete i:  

  • Kako je izgledao proces sticanja sertifikata Poslodavac Partner 
  • Kako izgledaju HR procesi kojima su se tokom sertifikacije posebno izdvojili 
  • Koje su promene uveli tokom ove godine 

Ukoliko želite da saznate više o procesu sertifikacije i kako steći isti, molimo vas da se prijavite. 

PRIJAVA 

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiOtvorene prijave za učešće kompanija u projektu zapošljavanja marginalizovanih grupa u Srbiji

Projekat Nemačke razvojne saradnje “Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji”, raspisao je javni poziv za mala, srednja i velika preduzeća iz cele Srbije koja imaju potrebu za novim zapošljavanjem, za učešće u programu zapošljavanja kroz obuke praktičnih veština za Rome i pripadnike drugih marginalizovanih grupa u Srbiji. Projekat finansira troškove obuke i pruža […]

NovostiPlanetarno popularni CRNI PETAK stiže i kod nas

Zajedničkim snagama Poslovi Infostud, HR Lab, HelloWorld i NajStudent napravili su za vas specijalnu ponudu popusta na dan 27. novembra.

NovostiNovi profili kompanija – Karijerne stranice na najvećem sajtu za zapošljavanje kakve ste oduvek želeli

Nakon što smo u prvom delu godine uspešno predstavili novi oglasni model na najvećem domaćem sajtu za zapošljavanje, još jednom je vreme za iznenađenja i unapređenja! U želji da vam isporučimo rešenja koja će na najbolji način da zadovolje vaše potrebe, odgovore na promene na tržištu zapošljavanja i isprate nove tehnološke trendove, uvodimo značajna unapređenja […]

NovostiKako da budete produktivni i kada radite od kuće

Rad od kuće nikada nije masovnije testiran kao tokom pandemije korona virusa, kada su mnogi poslodavci odlučili da svoje zaposlene pošalju kući, radi bezbednosti i sprečavanja širenja zaraze. Nema dileme da rad od kuće nosi sa sobom izazove s kojima se zaposleni suočavaju. Kao i obično, s vama delimo nekoliko predloga kako možete da povećate […]