Pređi na glavni sadržaj

NOVO: Infostud profil kandidata

30. januar 2023.
·1 minuta za čitanje

Kandidati na našem sajtu Poslovi.infostud.com imaju mogućnost da kreiraju svoj Infostud profil koji se sastoji od osnovnih informacija o kandidatu, informacija o obrazovanju, iskustvu, veštinama i drugih informacija koje su važne pri konkurisanju na oglase za posao.

Kandidat veoma lako kreira svoj profil za svega desetak minuta. U svakom trenutku može da izmeni, doda ili ukloni informacije iz njega.

Sa ovim profilom kandidat ima mogućnost brzog i jednostavnog konkurisanja na oglase za posao, što ujedno predstavlja dinamički CV.

Šta to znači za poslodavce koji koriste HRLab Asistent?

Dinamički CV kroz Infostud profil kandidata postaje nov način prijave za raspisan oglas za posao.

U momentu kada kandidat izmeni neki podatak u svom profilu, te izmene će se odmah prikazivati i poslodavcu u prijavama koje ima u HRLab nalogu. Tako će poslodavac imati sveže informacije o kandidatu i nakon isteka oglasa za posao.

Kada kandidat konkuriše na vaš oglas putem Infostud profila, u vašem HRLab Asistentu će biti označen posebnom oznakom:

Infostud-test-profil

Infostud profil je prepoznatljiv po ujednačenom dizajnu, sa ciljem da prijave kandidata budu što preglednije i da struktura podataka u prijavama bude uniformisana, kako bi lakše mogli da uporedite informacije o kandidatima, i tako brže odabrali one kandidate koji su najbolje kvalifikovani za posao.

Prednosti za poslodavce:

  • Brža i lakša upotreba
  • Bolja preglednost
  • PDF verzija profila
  • Osvežene informacije o kandidatu u svakom momentu
  • Vizuelno lakše za korišćenje (jedan isti izgled profila za sve kandidate)
Autor
HR Lab
HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiKako pronaći idealne kandidate za vaš tim? – Branislava Subotin na Jesenjem Vivaldi Forumu

Između 20. i 22. septembra 2023. godine, održan je ovogodišnji Jesenji Vivaldi forum pod temom “See Opportunity in People” na Mokroj Gori. Ovaj događaj okupio je velika imena iz sveta ljudskih resursa, ali i sve one koji vode brigu o ljudima, bez obzira da li su to uspešni pojedinci iz korporativnog ili preduzetničkog sveta, kao […]

NovostiStručnjaci iz Produkt industrije o razvoju ljudi na Roadmaps konferenciji

Učenje i razvoj stručnjaka u oblasti razvoja proizvoda glavna su tema panel diskusije na ovogodišnjoj Roadmaps konferenciji. Na ovom panelu, istaknuti stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa i razvoja proizvoda će razgovarati o procesu zapošljavanja, uvodjenju i rastu zaposlenih u produkt ulogama, definisanju razlika u iskustvu i mogućnostima za napredovanje u karijeri. Panelisti ovogodišnje konferencije su […]

NovostiImamo rezultate najvećeg istraživanja o benefitima zaposlenih

Da li želite da znate šta to radi zaposlene? Ovo može biti pitanje od milion dolara ili minsko polje za top i HR menadžere, ukoliko nemaju dobar uvid u postojeće stanje i ne vide trendove za naredni period. Zato su drugu godinu zaredom  Osiguranik, Rezilient, Tim centar i Infostud, sproveli veliko istraživanje na temu benefita i […]

NovostiProfesionalno oboljenje i povreda na radu

Profesionalno oboljenje se najčešće pominje zajedno sa povredom na radu, jer se u oba slučaja radi o poremećajima u zdravlju koji nastaju kao posledica okolnosti koje postoje na radnom mestu. Kada govorimo o razlikama, pored evidentnog, a to je da s jedne strane imamo povredu, a s druge oboljenje, razlika je u načinu nastanka. Identično […]