Pređi na glavni sadržaj

Universum Employer Branding Akademija konačno i kod nas!

Kao što smo krajem prošle godine objavili, naš HR Lab Employer Branding Studio je potpisivanjem višegodišnjeg sporazuma o saradnji na polju brendiranja poslodavaca, postao ekskluzivni partner švedske kompanije Universum za teritoriju Srbije, koja je najveći globalni igrač na ovom polju.

Prvi zajednički projekat koji sledi je čuvena Universum Employer Branding Akademija, koja počinje 31.03.2021. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i postanu deo prve domaće generacije stručnjaka koji će je pohađati.

Employer Branding Akademija predstavlja najpoznatiji i najuspešniji svetski program stručne obuke ukoliko se bavite ili planirate da se bavite brendiranjem poslodavaca i ostalim aktivnostima privlačenja i zadržavanja talenata u vašim kompanijama, bez obzira na veličinu kompanije, industriju u kojoj poslujete ili stepen iskustva koji posedujete.

Akademija traje 9 nedelja, nakon kojih stičete globalno priznat sertifikat stručnjaka za Employer Branding.

EB Akademija vam pruža jedinstveni i dugoročno vrlo traženi skup veština, a osim teorijskog dela, online platforma obiluje materijalima i alatima koje možete da sačuvate i primenite u svakodnevnom radu. Imajući u vidu trenutnu situaciju, obezbedili smo da se uz redovni online program za polaznike, tokom pohađanja obuke održe i tri vebinara uživo sa predstavnicima Universuma.

Na linku ispod možete pogledati sve informacije o formatu i benefitima koje Akademija omogućava.

POGLEDAJTE PONUDU I SILABUS

U toku je period ranih prijava, tako da smo za sve one koji se prijave do 12.02.2021. omogućili popust od 15% na cenu iz ponude.

Ukoliko želite da pohađate Employer Branding Akademiju ili vam je potrebno više informacija popunite formular na linku ispod i neko iz tima Employer Branding Studija će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

ŽELIM VIŠE INFORMACIJA

Universum (deo Stepstone Group i Axel Springer porodice) je najveća globalna kompanija za employer branding istraživanja i usluge, koja je osnovana u Švedskoj 1989. godine, a trenutno je prisutna na preko 50 svetskih tržišta, sa kancelarijama u preko 20 država. Njenu mrežu čini više od 2000 univerziteta, alumni grupa i profesionalnih organizacija putem kojih se istražuju stavovi studenata i profesionalaca, koji se zatim koriste kao izvor informacija za savetodavni rad sa poslodavcima na polju privlačenja i zadržavanja najboljih kandidata i talenata. Svoje višedecenijsko iskustvo i ekspertizu su 2014. godine pretočili u Employer Branding Akademiju, kroz koju je do sada prošlo preko 1.000 ljudi iz više od 700 svetskih kompanija.

Poslovi Infostud je najveća domaća grupacija za zapošljavanje i ljudske resurse osnovana 2003. godine, koja kroz svoju platformu za poslodavce – HR Lab, kreira rešenja u oblasti regrutacije i selekcije, privlačenja talenata i brendiranja poslodavaca. Do sada je neko od ovih rešenja koristilo preko 30.000 poslodavaca u Srbiji. Krajem 2018. godine u okviru HR Lab platforme pokrenut je Employer Branding Studio, sa ciljem da domaćim kompanijama na jednom mestu omogući zadovoljenje svih employer branding potreba, a da istovremeno kroz edukativni rad kreira osnovu za izgradnju i okupljanje domaće employer branding zajednice.

HR Lab novosti na email

Saznajte prvi najnovije informacije o regrutaciji, selekciji, brendiranju poslodavaca i najave događaja koje organizujemo za vas.

Slične vesti

NovostiBENEFICIJE ZA POVRATNIKE – Dijaspora za pomoć srpskoj privredi

„Benificije za povratnike“ je program koji olakšava i podstiče povratak ljudi iz dijaspore da se vrate i rade u Srbiji, koji je nastao na inicijativu Tačke povratka, projekta cirkularne migracije koji se razvija  u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) uz podršku Vlade Republike Srbije i dijasporskih organizacija Srpski siti klub i Serbian Entrepreneurs. Misija projekta je prepoznavanje visoko-kvalifikovanih pojedinaca i organizacija koje okupljaju ovu ciljnu grupu, kao i rad na poboljšanju […]

NovostiDa li je Dora iz crtaća lider koji nam je potreban?

Galup je još jednom potvrdio ono što dugo već znamo: na 70% razlika u angažovanosti zaposlenih utiču njihovi direktni menadžeri. Vizija, jasni poslovni ciljevi, planiranje aktivnosti i resursa, razvoj zaposlenih, komunikacija, procena učinka i priznanje zalaganja članova tima: rekli bismo da je to azbuka rukovođenja, zar ne? Ipak, često iznova shvatamo da su ove veštine […]

NovostiBesplatni vebinar – Digitalizacija procesa selekcije

Hrlab.rs, najveća domaća platforma za poslodavce, vas poziva na nam se pridružite u razgovoru na temu „Digitalizacije procesa selekcije“. U pitanju je besplatni vebinar koji ćemo organizovati u četvrtak 4. marta od 15h, putem platforme Zoom. Cilj nam je pre svega da vam olakšamo proces automatizacije procesa selekcije i da vam putem Hr Lab Asistent […]

NovostiOtvoren je konkurs za “Uspešne HR priče 2021” – prijavite svoju na vreme

HR Lab, najveća domaća platforma za poslodavce, koja je deo Poslovi Infostud grupacije organizuje 3. po redu “HR Experience” konferenciju, a u okviru nje i projekat “Uspešne HR priče” sa ciljem da ponudi domaćoj HR zajednici najbolje domaće, regionalne pa i svetske predavače i HR prakse. Prema tome, ponovo vas pozivamo da se predstavite i […]